Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er dybt uretfærdigt, at mange associerer navnet Salò med de triste år af Italiens historie, hvor den såkaldte Sociale Italienske Republik herskede over den nordlige halvdel af landet. I disse år holdt Mussolinis kulturministerium, der havde det Orwell-klingende navn "Miniculpop" (Ministero di Cultura Popolare), til her i byen, og disse års fascistiske rædselsregime er derfor kendt som Salò-republikken.

Hyggeligt centrum

Når man ser den henrivende lille by langs Gardasøens vestlige bred med det hyggelige centrum, har man svært ved at opfatte den som andet end charmerende. Den store vej rundt om søen går uden om byens centrum, så man er ikke belastet af trafikken på samme måde, som flere andre steder ved søen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

En af de længste og største

Salò har en af Gardasøens længste havnepromenader, lige som byens forretningsgade har rigtig meget at byde på. Et af de største markeder ved søen, finder sted i Salò hver lørdag formiddag, og både turister og lokaler kører gerne langt for at deltage.

Læs mere om Salò

Skjul teksten
 
 

Populært i Lombardiet

search map