Hotel i Sale Marasino i Lombardiet

Hotel Villa Kinzica

 
Hotel Villa Kinzica er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Kinzica er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sale Marasino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne smukke og herskabelige villa ligger i eksotiske omgivelser med palmer og olivenlund, og har mange charmerende islæt. Bag villaen ved siden af en velduftende rosenhave ligger en indbydende pool med jacuzzihjørne og parasoller/liggestole - og kig til søen.

Ideel beliggenhed

Hotellet ligger godt placeret helt ned til søen på en skråning - men lettere tilbagetrukket fra kystvejen. Dagens gyldne stund kan man som et alternativ til poolen tilbringe på den svalende patio foran hotellet, som indbyder til litteraturfordybelse eller blot en blund. Bemærk, at man oppe ved poolen kan høre lokaltoget til Brescia passere en gang imellem. Hotellet har egen bådebro nede ved søen. Afstanden til færgelejet, stationen og centrum af Sale Marasino er ca. 500 m.

Læs mere om Hotel Villa Kinzica

Belejlige faciliteter

Vender man blikket indenfor, møder øjet en reception, bar, morgenmadssal (morgenmaden serveres som buffet), pejsestue og læsesal med kig til Iseosøen og Monte Isola. Der er også andre belejlige faciliteter på hotellet som internetpoint+wi-fi, elevator og parkeringsplads eller garage med 15 pladser. Derudover stiller hotellet citybikes til gæsternes rådighed - en cykeltur langs søen er nemlig den absolut bedste måde at opleve den på.

Restaurant - spis ude eller inde

Ved siden af hotellet med separat indgang men i samme bygning ligger restauranten Ristorante L'Uliveto, som for nylig er blevet renoveret og moderniseret i alle ender og kanter. Her er stemningen god og maden ligeså. Halvpensionen består af to retter plus dessert og kan om sommeren nydes ved småborde ude på restaurantens terrasse. Også allergikere vil føle sig særbehandlede, da restauranten også har glutenfri menuer på menukortet.

Dobbeltværelse Ninfee
- Disse fem værelser har alle aircondition, telefon, sat-tv (LCD), internet, værdiboks, minibar, skrivebord og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser/badekar. Disse er standardværelser uden balkon og med udsigt til de bagvedliggende bjerge. Nogle af værelserne har 1½-mandsseng. Ekstra opredning er ikke mulig.
Dobbeltværelse Rose med balkon
- Disse fem værelser har alle aircondition, telefon, sat-tv (LCD), internet, værdiboks, minibar, skrivebord og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser/badekar. Disse værelser har balkon og udsigt til de bagvedliggende bjerge. En ekstra opredning er mulig.
Dobbeltværelse Magnolie med søudsigt
- Disse seks værelser har alle aircondition, telefon, sat-tv (LCD), internet, værdiboks, minibar, skrivebord og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser/badekar. Disse værelser har søudsigt (lidt begrænset af træerne i forhaven). En ekstra opredning er mulig. Værelserne Magnolie og Ninfee er forbundet, så de kan benyttes som Family Suiter til fire personer.

Bemærk at i perioden 13/8 til 16/8 accepteres kun overnatning med halvpension

Skjul teksten
 
 
search map