Hotel i Sale Marasino i Lombardiet

Hotel Villa Kinzica

 
Hotel Villa Kinzica er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Kinzica er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sale Marasino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne smukke og herskabelige villa ligger i eksotiske omgivelser med palmer og olivenlund, og har mange charmerende islæt. Bag villaen ved siden af en velduftende rosenhave ligger en indbydende pool med jacuzzihjørne og parasoller/liggestole - og kig til søen.

Ideel beliggenhed

Hotellet ligger godt placeret helt ned til søen på en skråning - men lettere tilbagetrukket fra kystvejen. Dagens gyldne stund kan man som et alternativ til poolen tilbringe på den svalende patio foran hotellet, som indbyder til litteraturfordybelse eller blot en blund. Bemærk, at man oppe ved poolen kan høre lokaltoget til Brescia passere en gang imellem. Hotellet har egen bådebro nede ved søen. Afstanden til færgelejet, stationen og centrum af Sale Marasino er ca. 500 m.

Læs mere om Hotel Villa Kinzica

Belejlige faciliteter

Vender man blikket indenfor, møder øjet en reception, bar, morgenmadssal (morgenmaden serveres som buffet), pejsestue og læsesal med kig til Iseosøen og Monte Isola. Der er også andre belejlige faciliteter på hotellet som internetpoint+wi-fi, elevator og parkeringsplads eller garage med 15 pladser. Derudover stiller hotellet citybikes til gæsternes rådighed - en cykeltur langs søen er nemlig den absolut bedste måde at opleve den på.

Restaurant - spis ude eller inde

Ved siden af hotellet med separat indgang men i samme bygning ligger restauranten Ristorante L'Uliveto, som for nylig er blevet renoveret og moderniseret i alle ender og kanter. Her er stemningen god og maden ligeså. Halvpensionen består af to retter plus dessert og kan om sommeren nydes ved småborde ude på restaurantens terrasse. Også allergikere vil føle sig særbehandlede, da restauranten også har glutenfri menuer på menukortet.

Dobbeltværelse Ninfee
- Disse fem værelser har alle aircondition, telefon, sat-tv (LCD), internet, værdiboks, minibar, skrivebord og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser/badekar. Disse er standardværelser uden balkon og med udsigt til de bagvedliggende bjerge. Nogle af værelserne har 1½-mandsseng. Ekstra opredning er ikke mulig.
Dobbeltværelse Rose med balkon
- Disse fem værelser har alle aircondition, telefon, sat-tv (LCD), internet, værdiboks, minibar, skrivebord og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser/badekar. Disse værelser har balkon og udsigt til de bagvedliggende bjerge. En ekstra opredning er mulig.
Dobbeltværelse Magnolie med søudsigt
- Disse seks værelser har alle aircondition, telefon, sat-tv (LCD), internet, værdiboks, minibar, skrivebord og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser/badekar. Disse værelser har søudsigt (lidt begrænset af træerne i forhaven). En ekstra opredning er mulig. Værelserne Magnolie og Ninfee er forbundet, så de kan benyttes som Family Suiter til fire personer.

Bemærk at i perioden 13/8 til 16/8 accepteres kun overnatning med halvpension

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Kinzica

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Kinzica som ligger i Lombardiet. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Kinzica. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Hotel Villa Kinzica

Positiv oplevelse

Dejligt eksklusivt hotel, Sale Marasino tæt på at være det kedeligste sted i Italien.
Dejlig køre tur rundt om Søen, og dejlig tur på øen.
Servicen på hotellet rigtig flot, godt køkken, søde mennesker.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Villa Kinzica

Læs mere

Dejligt hotel

Den største stjerne går ubetinget til den meget smukke have og terrasse. Hotellet mindede lidt om et badehotel. Hotel Villa Kinzica er nok det bedste hotel i området.
Rigtig dejlig og varieret morgenmadsbuffet. Var ellers ikke så begejstret for deres køkken - havde forventet mig lidt mere.
Begrænset aktiviteter og udflugtsmål ved ophold i en længere periode.

Læs mere

Sååååååå herligt

Hotellet opfyldte alle vores forventninger, og vi ville elske at have blive der længere. God service og hjælpsomt personale. Stille. Smukt. Ok middagsservering, men bestil bord.

Læs mere

Perfekt service

Hotel Kinzica er et rigtigt dejligt hotel med rigtig god service utrolige søde personaler
toget der kørte ved poolen lagde vi ikke meget mærke til, men kølemaskinen i baghaven
som kørte engang i timen var ikke særligt rart for os med balkon til den side.
Men absolut et hotel vi kunne tænke os at benytte igen.

Læs mere

Super forkælelse

Dejligt hotel med et fantastisk køkken - vi havde halvpension, aftensmaden er fantastisk - men det fordrer, at man kan lide fisk.
God stemning og meget imødekommende og hjælpsomt personale.

Læs mere
 
search map