Ferieboliger og hoteller i Sale Marasino

Man kan tage en færgeforbindelse ud til Monte Isola fra Sale Marasino. Kirken S. Zenone
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Sale Marasino er beliggende midt for Iseosøen på den østlige bred. I dag er den en af de primære magneter for turister i området. Men det er ikke kun nutidigt, at byen har tiltrukket horder af ferieglade gæster, den blev i gammel tid udvalgt til sommer-hovedsæde for mange en adelsfamilie fra området på grund af sin optimale beliggenhed, og dette afspejler sig i dag i byens mondæne villafacader langs søens bred. Blandt disse skal nævnes Villa Martinengo-Villagana, som et typisk eksempel på søens renæssancearkitektur med en storslået park skrånende ned til det rolige søvand.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Tag båden til Montisola

Sognets hovedkirke San Zenone (Iseosøens største kirke) ligger på en skråning ud til søpromenaden og er dedikeret til helgen Zenone, som efter sigende var fiskernes skytshelgen. I år 1870 tilføjede man den smukke trappe op til kirken med marmorgelænder og med tiden også den iøjnefaldende mosaik af Madonna med barnet. Der afgår lokaltog til Brescia fra Sale Marasino - det tager ca. 45 min. Af andre transportmuligheder kan der også nævnes bådfarten til Montisola, som afgår fra det lokale fiskerleje midt i Sale Marasino. Der er også et par offentlige søstrande tæt by landsbyens centrum og den ugentlige markedsdag er torsdag.

Læs mere om Sale Marasino

Arrangementer

Sale in Zucca ligger i september måned og udpeger græskarkongen over alle, altså den græskarbonde, der har fremelsket det ypperste græskar i Italien. Besøgende i forårsmåneden maj kan opleve mindedagen Rivive l’Antica Valeriana, med hundredevis af borgere i kostumer.

Skjul teksten
 
 
search map