Anmeldelser af Agriturismo Alberelle
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Sensommer ferie

Stedet, omgivelserne, haven og værelset var super godt og hyggeligt.
Men vi havde ved bestilling ønske om morgenmad og mulighed for at kunne tilkøbe mad til aften også. Og blev foreslået Alberelle.
Morgenmaden var "sølle" - for-ristede toast (knækbrød) og croissanter (langtidsholdbare) m. smør, marmelade og Nutella til, hvilket man selv skulle tage i sin lejlighed, hvor det var sat klar. Det er ikke, hvad vi forstår ved morgenmad. Desuden var restauranten lukket mandag - onsdag. Vi var der fra søndag aften - torsdag, men kørte før restauranten åbnede om torsdagen.
Svarede slet ikke til det vi havde ønsket.

Rovato som feriedestination

Vi kørte til Iseo søen 2 dage, hvilket var et skønt område. Besøgte den hyggelige lille ø i søen.

In-Italia's kommentar

Hej Pia. Mange tak for din anmeldelse af jeres ophold på Agriturismo Alberelle. Jeg giver dig ret i, at Alberelle er et hyggeligt sted : ) I teksten står der, at restauranten er lukket mandag, tirsdag og onsdag, så det er selvfølgelig ærgerligt, at I ikke kunne nyde en middag i restauranten under jeres ophold, når I havde ønsket dette. Hvad angår morgenmad i Italien, så kan man desværre ikke forvente samme standard, som vi er vant til her i Skandinavien. Mange steder serverer blot kaffe/te, croissant, toastbrød og søde sager (fx kager og tærter), som er et normalt morgenmåltid for mange italienere. Endnu en gang tak for din tilbagemelding. Mange hilsner, Amalie

Agriturismo Alberelle
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Alberelle
Suite
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

vi kunne ikke fange internettet.
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant

var lukket i de dage, vi var der.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Agriturismo Alberelle
 
search map