Anmeldelser af Agriturismo Alberelle
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hyggeligt lille sted og virkelig godt til prisen

Dejlig lille agriturismo med fin pool og store studiolejligheder m. skabskøkken. Der er kun 6 enheder på stedet, så der er ikke mange mennesker, man bor ret tæt, men det synes ikke at gøre noget. Der er en fin lille pool, og flere skyggesteder. Sengene gode, og der var masser af plads, og airconditionen virkede super.

Morgenmaden er sparsom. Crossainter i plastik, marmelade, nutella, vand natural og vand med bobler, små coca cola og små juice. Overhovedet ikke nok, men 1,5 km fra stedet ligger der en stor LIDL, hvor man kan købe frisk brød og de har åbent til kl. 21.00.

Man kan lige lave mad, men der er ikke så meget at gøre godt med af køkkenredskaber, men man kunne helt sikkert låne sig til mere i stedets køkken, hvis man spurgte. Fryseelementet i køleskabet virker ikke så godt, men køleskabet er stort, og det er pænt rengjort.

Vi spiste én aften på stedet, og det var okay, stedet er plaget af myg, så køb myggelys i LIDL til 1 euro, og så holder de sig helt væk.

Der tales kun italiensk på stedet, så det er med fagter for at gøre sig forståelig, men det går nu nok. Du kan smage deres lokale rød/hvidvin for 10 euro for en flaske, eller deres mousserende vin for 20 euro for en flaske.

Rovato som feriedestination

Der er ikke så meget sjæl og charme over Rovato, men hold da op her er alt man skal bruge. Store butikker, mange restaurantmuligheder. Vi brugte det som en base til at besøge Iseo-søen (Monte Isola), og Gardasøen (vi kørte til Desanzano del Garda og tog herfra til Sirmione, Lazise, Bardolino og Garda). Pas på ZTL i Desanzano, på google kan du finde parkeringspladser 1,5 km væk fra færgeoverfarten, som er gratis at parkere på en hel dag og som ligger uden for ZTL. Køb dagskort, hvis I vil besøge samme byer, det koster 23,50 euro. Hvis I vil til Monte-Isola, så skal I køre til Sulzano, her koster det 7 euro for at parkere en hel dag. Der går en færge meget ofte, og det koster 5 euro t/r pr. person, det tager 5 min med færgen. Der er ingen gode restauranter på Monte Isola. I kan gå hele vejen rundt om øen (9,5 km) flot tur på 2,5 time og I kan bade på Monte Isola, så husk badetøj. I kan også gå op til kirken, som er en hård tur på 4 km (3 timer op og ned). I kan købe lokal vin og olivenolie på Monte Isola.

Agriturismo Alberelle
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Alberelle
Suite
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Brugte det ikke
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Agriturismo Alberelle
 
search map