Anmeldelser af Agriturismo Alberelle
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fantastisk sted!

Vi troede at der var en fejl på vores navigation da den førte os direkte ind i Rovatos industriområde og pludseligt annoncerede "ankommelsesstedet er på venstre side"
Da vi kørte gemmen smedejernslågen til Agriturismo Alberelle åbnede der sig en helt anden verden og vi fandt osselv pludseligt i en herlig lille vingård. Værten Luca tog selv imod os og gav os et glas af gårdens egen Franciacorta i hånden og viste os til vores dejlige hotelværelse.
Værelset var stort og lyst, med egen udeplads ned til den lille pool og med rækkerne af vinranker kun 10 meter væk. Værelset havde aircondition samt et lille køkkenhjørne, og dejlige senge.
Vingårdens beliggenhed var perfekt til dagsudflugter i Franciacortadistriktet, hjemme på vingården igen fik vi en privat rundvisning af vinkælderen og en smagning af gården produktion. Middagen indtog vi i den populære restaurant og maden var fantastisk, en perfekt bistecca Fiorentina den første aften og en guddommelig pasta tortellini med basilikum, ricotta og pinjekerner den anden.
Vi elskede vores ophold og kommer helt sikkert tilbage til Alberelle igen.

Agriturismo Alberelle
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Der er ingen andre restauranter eller butikker inden for gangafstand, men gården egen restaurant er åben fra onsdag til lørdag.
Morgenmaden

Der var kaffemaskine med kapsler og små plastindpakkede croissanter, mælk og juice, men da køleskabet var stort købte vi selv ind til morgenmad i Rovati.
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Alberelle
Suite
 
Faciliteter på stedet
Restaurant
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Agriturismo Alberelle
 
search map