Agriturismo i Rovato i Lombardiet

Agriturismo Alberelle

Som at træde ind i poetens hule Fra poolen kan du nyde vinmarkerne Omgivelser der indbyder til fordybelse Klar til høst I pejserestauranten spiser du under det smukkeste træloft Privat udeområde med udsigt mod poolen Rummelige suite-lejligheder Badeværelse med bruser Produktionsafdelingen Færdig vin klar til afrejse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Den kyndige vært Luca Dabeni kender sit lokalområde rigtig godt - og bidrager hjertens gerne til, at du får en god ferie. Han bor på stedet - og træder derfor til, når der er behov for det. Ikke nok med at han giver sine gæster en fredsommelig ferie på sin intime agriturismo med blot seks værelser - det specielle er, at disse seks værelser er indrettet som minilejligheder med masser af plads og et skabskøkken. Det gør hans agriturismo ideel til enten en enkelt overnatning eller måske en hel uge i vinparadiset.

På landet eller i byen?

Her får du både - og. Agriturismo Alberelle ligger nemlig omringet af vinmarker og ikke desto mindre er der under 1 km til både centrum af Rovato og til nærmeste togstation. Motorvejsafkørslen ligger tilmed blot 5 minutters kørsel væk - og derfra kommer du lynhurtigt til både Brescia, Bergamo, Verona, Milano og Gardasøen. Midt i haven ligger poolen og lokker. Og her er masser af mulighed for at dase - enten i solen eller i skyggen under en af de skyggefulde pavilloner.

Læs mere om Agriturismo Alberelle

Smag på Franciacorta

Luca fremviser gerne sin flotte vinkælder med produktionsafdeling. Du kan også bestille en vinsmagning, hvor man betaler pr. glas, så du bestemmer selv, om den skal være flygtig eller tilbundsgående. Alberelle producerer ca. 10.000 flasker om året på de 3 hektar vinmarker i området. Vinen er lavet primært på druerne Chardonnay og Pinot nero. Du kan naturligvis også smage på vinene i restauranten, som er åben både til frokost og til aften (dog lukket mandag-tirsdag-onsdag).

I godt vejr nydes måltiderne udendørs - men der er også mulighed for at sidde i deres stemningsfulde pejserum med smukke trælofter. Morgenmad er inkluderet i prisen, men forvent ikke en overdådig morgenmadsbuffet, for den tilbereder du nemlig selv i suiterne. I køkkenet finder du kaffe, mælk, tvebakker og andre basale ting til morgenmad. Du er velkommen til at supplere med lækkerier fra byens velassorterede supermarkeder. Der gøres også dagligt rent i suiterne.

Lejlighederne på Agriturismo Alberelle

Suite

De seks suite-lejligheder ligger alle i stueplan ved siden af hinanden i haven ud mod poolen. De rummelige værelser er på ca. 44 m² og har alle et smukt trægulv og loft til kip. De består af ét stort rum med dobbeltseng og dobbeltsovesofa, så der i alt kan bo en familie på fire personer i værelset. Der er direkte udgang til en møbleret terrasse (ikke indhegnet) - og på bagsiden er der mulighed for at parkere foran sit eget værelse. Suiterne har skabskøkken (med køleskab, to kogeplader og kaffemaskine) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. De har desuden alle wi-fi, sat-tv og aircondition.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map