Agriturismo i Rovato i Lombardiet

Agriturismo Alberelle

Som at træde ind i poetens hule Rummelige suite-lejligheder Fra poolen kan du nyde vinmarkerne Omgivelser der indbyder til fordybelse Klar til høst I pejserestauranten spiser du under det smukkeste træloft Privat udeområde med udsigt mod poolen Badeværelse med bruser Produktionsafdelingen Færdig vin klar til afrejse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Den kyndige vært Luca Dabeni kender sit lokalområde rigtig godt - og bidrager hjertens gerne til, at du får en god ferie. Han bor på stedet - og træder derfor til, når der er behov for det. Ikke nok med at han giver sine gæster en fredsommelig ferie på sin intime agriturismo med blot seks værelser - det specielle er, at disse seks værelser er indrettet som minilejligheder med masser af plads og et skabskøkken. Det gør hans agriturismo ideel til enten en enkelt overnatning eller måske en hel uge i vinparadiset.

På landet eller i byen?

Her får du både - og. Agriturismo Alberelle ligger nemlig omringet af vinmarker og ikke desto mindre er der under 1 km til både centrum af Rovato og til nærmeste togstation. Motorvejsafkørslen ligger tilmed blot 5 minutters kørsel væk - og derfra kommer du lynhurtigt til både Brescia, Bergamo, Verona, Milano og Gardasøen. Midt i haven ligger poolen og lokker. Og her er masser af mulighed for at dase - enten i solen eller i skyggen under en af de skyggefulde pavilloner.

Læs mere om Agriturismo Alberelle

Smag på Franciacorta

Luca fremviser gerne sin flotte vinkælder med produktionsafdeling. Du kan også bestille en vinsmagning, hvor man betaler pr. glas, så du bestemmer selv, om den skal være flygtig eller tilbundsgående. Alberelle producerer ca. 10.000 flasker om året på de 3 hektar vinmarker i området. Vinen er lavet primært på druerne Chardonnay og Pinot nero. Du kan naturligvis også smage på vinene i restauranten, som er åben både til frokost og til aften (dog lukket mandag-tirsdag-onsdag).

I godt vejr nydes måltiderne udendørs - men der er også mulighed for at sidde i deres stemningsfulde pejserum med smukke trælofter. Morgenmad er inkluderet i prisen, men forvent ikke en overdådig morgenmadsbuffet, for den tilbereder du nemlig selv i suiterne. I køkkenet finder du kaffe, mælk, tvebakker og andre basale ting til morgenmad. Du er velkommen til at supplere med lækkerier fra byens velassorterede supermarkeder. Der gøres også dagligt rent i suiterne.

Lejlighederne på Agriturismo Alberelle

Suite

De seks suite-lejligheder ligger alle i stueplan ved siden af hinanden i haven ud mod poolen. De rummelige værelser er på ca. 44 m² og har alle et smukt trægulv og loft til kip. De består af ét stort rum med dobbeltseng og dobbeltsovesofa, så der i alt kan bo en familie på fire personer i værelset. Der er direkte udgang til en møbleret terrasse (ikke indhegnet) - og på bagsiden er der mulighed for at parkere foran sit eget værelse. Suiterne har skabskøkken (med køleskab, to kogeplader og kaffemaskine) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. De har desuden alle wi-fi, sat-tv og aircondition.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Alberelle

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Alberelle som ligger i Lombardiet. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Alberelle. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 35 anmeldelser fra Agriturismo Alberelle

Superfin Agriturismo

Alberelle er et rigtig godt sted at tilbringe nogle dage. Flot haveanlæg med swimmingpool og venligt personale. Dog kan man blive vækket af hanegal lidt for tidligt når man nu er på ferie.

Læs mere

Fantastisk

Et super ophold på en fantastisk flot vingård, med fin betjening som gør alt de kan og bidrager til at ferien bliver perfekt.

Læs mere

Meget dejligt, stille og roligt sted.

Meget store værelser, behagelige senge, god aircon.
Fantastisk udsigt til vinmarker fra den lille pool i en dejlig have.
Morgenmaden var lidt sparsom, som den ofte er i Italien, men dejlig kapselkaffe og så suplerede vi bare med lidt ekstra.
Meget flink vært der fremstiller en dejlig vin og der laves super god mad i den meget hyggelige restaurant ( begrænset åbning).


Læs mere

Hyggeligt lille sted og virkelig godt til prisen

Dejlig lille agriturismo med fin pool og store studiolejligheder m. skabskøkken. Der er kun 6 enheder på stedet, så der er ikke mange mennesker, man bor ret tæt, men det synes ikke at gøre noget. Der er en fin lille pool, og flere skyggesteder. Sengene gode, og der var masser af plads, og airconditionen virkede super.

Morgenmaden er sparsom. Crossainter i plastik, marmelade, nutella, vand natural og vand med bobler, små coca cola og små juice. Overhovedet ikke nok, men 1,5 km fra stedet ligger der en stor LIDL, hvor man kan købe frisk brød og de har åbent til kl. 21.00.

Man kan lige lave mad, men der er ikke så meget at gøre godt med af køkkenredskaber, men man kunne helt sikkert låne sig til mere i stedets køkken, hvis man spurgte. Fryseelementet i køleskabet virker ikke så godt, men køleskabet er stort, og det er pænt rengjort.

Vi spiste én aften på stedet, og det var okay, stedet er plaget af myg, så køb myggelys i LIDL til 1 euro, og så holder de sig helt væk.

Der tales kun italiensk på stedet, så det er med fagter for at gøre sig forståelig, men det går nu nok. Du kan smage deres lokale rød/hvidvin for 10 euro for en flaske, eller deres mousserende vin for 20 euro for en flaske.

Læs mere

En lille perle

Alberelle ligger sjovt midt i et villa område, men har en den autentiske italienske stemning og atmosfære. Service er i top, værelset virkelig lækkert og med lækker restaurant og dejligt ude område. Vi havde vores snart 2 år gamle datter med og den stille og lukkede have lige uden for døren var et hit. Vi nød solen og poolen (det fungerede fint uden børnepool og vi nød at poolen var hævet så hun ikke kunne falde i).
Vi kan bestemt anbefale stedet. Både til par og hvis man har børn med.

Læs mere

Roligt og afslappende

Dejligt sted, gode værelser, og fint at der kun er 6. Der mangler en del solstole el.lign. Der ville blive en form for "tysk" kamp, hvis alle værelser var udlejet.

Lidt synd at restauranten kun har åbent torsdag til søndag. De laver god mad, har rigtig god egen vin.

Læs mere
 
search map