Hotel i Riva di Solto i Lombardiet

B&B ai Ronchi

 
B&B ai Ronchi er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B ai Ronchi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riva di Solto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

B&B ai Ronchi tilbyder sine gæster noget ganske eksklusivt: En flot pool i en smuk have med en betagende panoramisk udsigt over Iseosøen. Området er uopdaget og turisttomt, så det føles som at have søen for sig selv.

Iseosøens nordvestlige hjørne venter på dig

Denne lille B&B med blot tre værelser ligger i perfekt gåafstand til den lille landsby Riva di Solto. En lille sti fører de ca. 200 m ned til søpromenaden og færgelejet, hvorfra I kan sejle over til Montisola, Europas største ø i en sø. Landsbyen har også kiosk, café og et par spisesteder, så I om aftenen kan lade bilen stå og bare slentre ned til et reserveret bord. Føler I trang til at brænde noget energi af, så udspringer der faktisk en vandrerute tæt på B&B ai Ronchi, der tager ca. 2-3 timer.

Læs mere om B&B ai Ronchi

Pool, pejsestue og parkering

Værtinden Flavia stille gode faciliteter til sine gæsters rådighed. Begynder vi udenfor så er der gratis parkering under oliventræerne og den skønneste have med plæne og pool, hvorfra I kan nyde Iseosøens stejle klippesider, der rejser sig på den anden side. Fra liggestolene er det hele panoramisk. På den fælles terrasse kan I under markisen nyde morgenmaden, der serveres som buffet indenfor i den skønne stue, der også benyttes som pejsestue med masser af litteratur. Der er ikke køleskab på værelserne, men Flavia stiller et køleskab til rådighed, som gæsterne kan benytte - og I må desuden godt lave jer en god the eller kaffe i hendes køkken. Her er fred og ro. Ingen trafikerede veje - blot en nabokirke med bimlende klokker fra tid til anden - klassisk italiensk lydkulisse.

Værelserne på B&B ai Ronchi

Dobbeltværelse

De tre værelser ligger alle i stueplan og er ganske rummelige. De har ikke private udeområder, men der er blot tre værelser og rigelig med plads på fællesterrassen og ved poolen i haven. Værelserne har alle wi-fi, lcd sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. Der er ikke aircondition. Et af værelserne har mulighed for en ekstra opredning til et barn på op til 12 år - og et andet værelse (med to rum) til op til to personer.

Skjul teksten
 
 
search map