Ferieboliger og hoteller i Riva di Solto

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Landsbyen brillerer med sin beliggenhed og de skønneste søscenarier - mere end med sit udbud af liv. Stemningen ved søpromenaden Lungolago dei Gabbiani sommerlig og hyggelig - og sammen med resterne af den gamle bymur og caféen nede ved den lille havn, så bliver sommerkulissen ikke mere tillokkende. Der er også posthus, kaffebar, isbar, kiosk, spisested, pizzeria og apotek i landsbyen. Om sommeren kan man sejle over til øen Montisola. Længere op ad søen ligger to andre kønne destinationer, Lovere og Pisogne.

Kort over Riva di Solto i Lombardiet

Du kan danne dig et hurtigt overblik over byen og området ved hjælp af kortet herunder (klik). Her kan du blandt andet se afstande og placering af de udvalgte hoteller og ferieboliger, vi tilbyder her i denne del af Lombardiet.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Ferielejligheder, hoteller og villaer i Riva di Solto

Er det en ferie i fredelige omgivelser ved den smukke Iseosø, du søger, er Riva di Solto det rette valg. Her har vi ligesom i resten af Italien håndplukket en bred vifte af ferieboliger, som ikke blot indbyder til afslapning og livsnyderferie, men også kan tjene som en base for spændende udflugter til regionens mange seværdigheder. 

Brug søgemaskinen øverst på siden til at finde ferielejligheden, hotellet eller villaer, som passer bedst til dine ønsker. Vi tilbyder hundredvis af omhyggeligt udvalgte ferieboliger i Italien og kan næsten garantere, at du kan finde indlogering i dette område.

>> se priser på hoteller og ferielejligheder i Lombardiet

Læs mere om Riva di Solto

Skjul teksten
 
 
search map