Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mest populære byer og områder

Når man rejser til Lombardiet får man adgang til både smukke bjerglandskaber, topklasse skiløb, storbyens fortræffeligheder og De Store Søer på én gang. Har du brug for mere? Navnet Lombardiet klinger måske ikke så velkendt i ørerne for den danske rejsende, men denne region er en af de mest betydende og velhavende i Italien og gemmer på kendte destinationer som Milano, Comosøen, Gardasøen, Livigno og Bergamo. Alle rejsemål, som kan gøre det ud for en hel rejse i sig selv. Hos In-Italia rejser du til Lombardiet med rutefly og opholder dig i håndplukkede ferieboliger - alt dækket af den danske rejsegaranti.

Kort over Lombardiet

Klik på kortet herunder og lad dig inspirere til turen til Lombardiet. Her finder du vores udvalgte hoteller, ferielejligheder og villaer, samt udflugtsmål, byer, lufthavne og meget mere.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hvilken lufthavn i Lombardiet?

3 af Lombardiets lufthavne har gode forbindelser til Danmark. Det gælder de to lufthavne ved Milano, Malpensa og den bynære Linate, samt Bergamo Orio al Serio, som også kaldes Milano Bergamo. Sidstnævnte er oplagt når man skal besøge Gardasøen eller Comosøen, eller en tur op i bjergene. Det er også muligt at flyve ind til Verona i Veneto, som ligger kun en halv times kørsel fra Lombardiet.

I sommerperioden findes der direkte fly fra flere lufthavne, mens der i vinterperioden ofte er brug for en enkelt mellemlanding undervejs. Generelt gælder dog, at særligt Milano har en så stor tiltrækningskraft året rundt, at man altid kan finde gode flyforbindelser.

Mere information til din rejse til Lombardiet

Lombardiet, beliggende i den nordligste del af landet, er den mest befolkningsrige region i Italien med omkring 10 millioner indbyggere, hvilket svarer til hver sjette indbygger i Italien. Det er også den rigeste region i Italien med en BNP, der udgør en femtedel af hele Italiens samlede BNP, og én af de rigeste regioner i Europa. Regions-hovedstaden Milano er desuden den næststørste by i Italien og Italiens finansielle og industrielle centrum.

Som rejsemål er regionen mest kendt for dens mange smukke søer, såsom Gardasøen og Comosøen, sin fremragende mad og vin, de mange gode skisportsområder om vinteren og de skønne kulturbyer såsom Pavia, Piacenza, Mantova og Bergamo - foruden naturligvis mode-mekkaet Milano.

Ved Lombardiets søer kan du få store naturoplevelser og samtidig gå på opdagelse i gamle, charmerende byer ved deres bredder. Den mest populære sø af dem alle er Gardasøen - Italiens største sø - som er et meget alsidigt rejsemål. Søen er både velegnet til en kør-selv-ferie for børnefamilier, en aktiv cykel- eller vandreferie, en afslappende dase-ferie, der fokuserer på søens milde klima og den gode mad, eller en lidt mere eventyrlig ferie til dem, der vil prøve kræfter med hanggliding, paragliding, windsurfing eller mountainbike i bjergene. 

Også Comosøen lokker mange danske rejsende til Lombardiet med dens storslåede herskabsvillaer og parkanlæg, dens frodige vegetation, og dens stemningsfulde byer. Specielt byen Bellagio, der er blevet kaldt for Italiens smukkeste by, bør du have med i din rejseplan, når du rejser til Lombardiet.

Du bør naturligvis heller ikke gå glip af regionshovedstaden Milano med de berømte modehuse og catwalks, de uendelige shoppingmuligheder, den monumentale domkirke Il Duomo, en fremragende gastronomi og det verdensberømte og legendariske operahus La Scala. Og for de fodboldinteresserede kan en kamp med én af byens to store fodboldklubber, Milan eller Inter, sikkert virke tillokkende.

>> Få flere informationer til en ferie i Lombardiet her

 
search map