Anmeldelser af Azienda Agricola Masserino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Azienda Agricola Masserino

Læs personlige anmeldelser af Azienda Agricola Masserino som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Azienda Agricola Masserino. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Super hyggelig miniferie

Azienda Agricola Masserino kan varmt anbefales. Vi havde tre hyggelige dage, og det ligger super centralt til besøg ved Gardasøen og omegn.
Alle er utrolig søde og venlige, særligt den søde dame på kontoret, som både hjalp med det praktiske, men samtidigt også fortalte om vinen og arbejdet på gården.
Det er rigtig god vi de laver, specielt deres Soprano er helt fantastisk.
Lejligheden var hyggelig og der var fred og ro.

Gardasøen som feriedestination

Azienda Agricola Masserino
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Azienda Agricola Masserino
Lejlighed 1 med 3 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Ferie 2014

Vi har boet 10 dage på Azienda Agricola Masserino i sommer 2014 - har ikke haft det bedste vejr og derfor heller ikke benyttet udenomsarealerne. Selve lejligheden er bare helt i orden, med de faciliteter der skal være. Ejerne også meget venlige, imødekommende og hjælpsomme. Vi manglede dog mulighed for at vi kunne være på den fælles overbyggede terasse uden for lejligheden. Der var 2 små borde og 6 stole og lejlighederne (4 stk) kunne beboes af 11 mennesker. Der burde være lidt mere siddeplads derude evt . et bordarrangement mere.

Anbefaling til kommende gæster

Vi blev anbefalet en restaurant : Ristorante Al Rustico, Via Casstelletto 12, i Polpenazze ca. 6 km fra Masserino, det var en rigtig god oplevelse såvel maden, personalet og især beliggenhed det kan anbefales at besøge, også selve turen dertil var en oplevelse.

Azienda Agricola Masserino
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Azienda Agricola Masserino
Lejlighed 4 med 4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Ib og Hanne fra Bramming boede på Masserino i Puegnago fra d. 11. til d. 18. juli 2012.

Det har været en skøn og afslappende tur, hvor man kan nyde roen og stilheden i de landlige omgivelser, men samtidig nær ved indkøbsmuligheder og enkelte restauranter.
Det eneste minus er muligheden for at få frisk brød om morgen, så vi var faktisk ved at være lidt træt af at få tørt brød hver morgen.
Opholdet kunne være helt perfekt hvis der var tilknyttet brødlevering om morgen eller der var en brødrister så man kunne friske det daggamle brød op.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Søren fra København S boede på Masserino i Puegnago fra d. 12. til d. 18. juli 2012.

Turen til Puegnago og Chioggia er gået rigtig godt. Det var en skøn tur, dejlige steder at bo, og Italien er jo et skønt sted at være turist.
Det har været helt fin kontakt med jer fra bestilling, og nu til hjemkomst. I har været gode til at informere, og vi fik heldigivis ikke brug for det, men vi følte klart at være i trygge hænder, og at I "var der" skulle det være blevet nødvendigt.
Masserino er et fantastisk sted, virkelig, virkelig hyggeligt, med nogle fantastisk søde mennesker omkring stedet. Det kan vi kun anbefale til et ophold, hvor man ønsker fred og ro, som stadig har en attraktiv beliggenhed i forhold til Gardasøen, og de mange muligheder den tilbyder. Der var intet I jeres beskrivelse der ikke stemte overens med virkeligheden, så vores forventninger belv til fulde opfyldt.
Chioggia var en lidt anderledes størrelse end vi havde forventet. Der var forbavsende mange mennesker i den lille by, "heldigvis" var langt de fleste af dem italienere, så man havde ikke en fornemmelse af at bo i et meget turistpræget område. Fin beliggenhed i forbindelse med (næsten uundgåelig) tur til Venedig.
Omkring Hotellet to ting: I skriver på hjemmesiden noget om en fælles tagterasse - den eksisterer ikke længere. Og vedrørende parkering, hvor vi jo endte i parkeringskælder fremfor plads foran hotellet. Vi brugte slet ikke bilen i Chioggia, så på den måde var det fint det stod i kælderen. Men på afrejsedag, hvor vi bad om at få bilen til rådighed kl 11 (de ringede endda selv op fra recpetionen for at spørge, hvilket jo er super-service), fik vi først bilen omkring 11.20, og på en afrejsedag, hvor der er en relativ skarp deadline i forbindelse med et fly i den anden ende, der vil jeg henstille til, at I måske indskærper overfor hotellet (hvis I kan), at når man beder om sin bil kl 11, så ville det faktisk være ok at den stod der fem minutter i, og absolut seneste på det tidspunkt man beder om.
Nu endte vi ikke i problemer, men havde ikke oceaner af tid i lufthavnen, Det giver bare et dårligt sidste indtryk, at et ophold der iøvrigt var helt fint, på et dejligt hotel, super beliggenhed, gode væresler, god restaurant og central fortorvsbar i forbindelse med hotellet. Og service i øvrigt var glimrende igennem hele opholdet.
Vi har overordnet set været meget glade for turen, og jeres rolle i den, og benytter os meget gerne af jeres services en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Morten og familie fra Frederiksberg boede på Masserino i Puegnago fra d. 14. til d. 18. juli 2012.

Alt i alt et dejligt ophold. Vi har ingen store forbedrings muligheder, kun småting, som ville have sat prikken over i’et.
Vi var af sted med 3 børn, der var ikke meget at lave for dem. Udendørs faciliteterne var ikke på toppen, f.eks. kunne grillen ikke bruges, var meget beskidt. Ellers rar mennekser og god service, fin lejlighed, god standard. Kontakten til jer har også været ganske god, god service og hjælp til at finde det rigtige sted. Efterfølgende også god service ved div. spørgsmål. Det er ikke første gang vi rejser med jer og bestemt heller ikke sidste gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 3 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Mogens og rejsefællen fra Birkerød boede på Masserino i Puegnago fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Vi havde en rigtig god tur, det var et dejligt sted som svarede helt til beskrivelsen, meget afslappet værtspar.

Boligen var perfekt for to personer, der var ro og skøn udsigt. Dejligt område lidt væk fra de meget trafikerede veje omkring Gardasøen, men samtidig i rimelig afstand for gode indkøbsmuligheder og god badestrand.

Også perfekt for mountain bike ture i baglandet til Gardasøen, med gode afmærkede og udfordrende ruter.

Stedet levede fuldt ud op til vores forventninger.

Alt i alt en god oplevelse af bestille via Jer, og se at Jeres produkter lever op til løfterne, tak.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Søren og rejsepartner fra Vemmelev boede på Masserino i Puegnago fra d. 18. til d. 25. marts 2008.

Vi har været glade for turen til Mazzerino i Puegnago. Området er meget alsidigt hvor man nemt kan gå eller køre ud på landet til småbyer og lige så nemt finde indkøbsmuligheder og andre mere turistprægede faciliteter.
Vingården Mazzerino levede 100 % op til vore forventninger og kan klart anbefales, også til mindre familier. Værtsparret er meget hjælpsomme og venlige.
Vi vil anbefale at medtage opdaterede og detaljerede kort over området hjemmefra, da der er bygget meget nyt de seneste år ligesom en del veje er ændret. Det var nu ikke svært at finde hvis man kender lidt til italienske vejskilte.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Agriturismo Le Preseglie

San Martino della Battaglia, Lombardiet

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Residence Primera & Rompala

Tignale sul Garda, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Residence La Limonaia

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Populært i Lombardiet

search map