Feriebolig i Puegnago ved Gardasøen

Azienda Agricola Masserino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Stedet stammer helt tilbage fra 1500-tallet og bygningen ser i dag stort set ud som den gjorde den gang. Eneste forskel er at den gang var der ingen turister, men i stedet vinkælder, bondehuse og hestestalde. Masserino blev total renoveret i 2003 - hovedindtægtskilden er stadig produktion af vin og olivenolie, men nu er der også fire små hyggelige ferielejligheder, som ligger på 2. sal med en vidunderlig udsigt over området.

Slap af i naturen og oplev Gardasøen

Gården ligger på en privat grusvej midt i 30 hektar vinmarker og olivenlunde - men der er stadig blot få hundrede meter til den landevej som løber mellem Desenzano og Salò, - og dermed er der gode muligheder for at udforske området og de mange hyggelige byer ved Gardasøen. Som gæst på Masserino har du adgang til en lille have, som ligger ud til vinmarkerne, og hvor der er placeret tre havepavilloner med borde og stole samt grill. På den måde har du mulighed for at spise, nyde et glas vin eller blot tilbringe en hyggelig eftermiddag i det fri.

Læs mere om Azienda Agricola Masserino

Bo på en ægte vingård

Azienda Agricola Masserino, som egentlig er en agriturismo, består af en stor lukket gårdsplads med overdækket parkering. På gården finder du også udsalg af vin og olie samt det lille kontor, hvor du bl.a. tjekker ind ved ankomst og får fif om arrangementer og byfester i omegnen i den periode hvor du holder ferie. Førstesalen fungerer som privat beboelse, og de fire lejligheder ligger på 2. sal, hvortil du har adgang ad en stor vindeltrappe. Lejlighederne har en stor fælles overdækket terrasse, hvorfra du kan glæde dig til den smukkeste udsigt over vinmarkerne og de omkringliggende landsbyer. Det er muligt at forudbestille vinsmagning.

Perfekte lejligheder til par - med plads til børn

De fire hyggelige lejligheder udlejes enten på dags- eller ugebasis. De er ikke så store, - men de er til gengæld virkelig pænt, landligt og meget funktionelt indrettet. Alle lejligheder er i 2 plan: kun lejlighed 1 byder på soverum adskilt fra opholdsstue, imens der i de andre tre lejligheder er der to åbne plan, så her kan du ikke forvente meget privatliv, hvis du bor her med hele familien. Alle lejlighederne har køkken / opholdsrum med 3 elektriske kogeplader, et lille køleskab samt bord med stole, fjernsyn, loftsvifte og bad med brus og toilet samt hårtørrer. De er desuden udstyret med dansk kaffemaskine, men du bør selv tager filtre med, da de ikke findes i alle butikkerne i området.

Vil du prøve italiensk morgenmad?

Italienere spiser som bekendt en ret anderledes morgenmad en nordbo og det skyldes vist nok de ret store - og ofte sene - middage, der nydes syd for Alperne. Hos Il Masserino er der mulighed for at indtage italiensk morgenmad som buffet fra kl. 08.00 til kl. 10.30 hver dag. Ud over flere varme drikkevarer, som du kan vælge imellem (espresso-kaffe, cappuccino, latte macchiato, caffé macchiato og te), serveres der juice, brød, tvebakker, kager eller tærter og mere til. Det er ikke nødvendigt at bestille morgenmad hjemmefra - du kan beslutte dig efter lyst og behov, når du er fremme.

Lejlighederne på Azienda Agricola Masserino

Lejlighed 1 med 3 sovepladser

Lejlighed nr. 1 (med 3 sovepladser) er 37 m² stor og har adgang fra den fælles terrasse. I det nederste plan finder du spisekøkken; en stejl trappe fører op til hemsen, hvor der er enkeltseng og adskilt soverum med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser.

Lejlighed 2 med 2 sovepladser

Lejlighed nr. 2 (med 2 sovepladser) ligger begge i midten og er 27 m² store. Du har adgang til lejligheden fra den fælles terrasse. Den nederste plan byder på spisekøkken samt badeværelse med toilet og bruser. Ad en vindeltrappe kommer du op på den åbne hems, hvor du finder dobbeltsengen.

Lejlighed 3 med 2 sovepladser

Lejlighed nr. 3 (med 2 sovepladser) ligger begge i midten og er 27 m² store. Du har adgang til lejligheden fra den fælles terrasse. Den nederste plan byder på spisekøkken samt badeværelse med toilet og bruser. Ad en vindeltrappe kommer du op på den åbne hems, hvor du finder dobbeltsengen.

Lejlighed 4 med 4 sovepladser

Lejlighed nr. 4 (med 4 sovepladser) er den største (45 m²) og byder bl.a. på pejs i køkkenet. Du har adgang til lejligheden fra den fælles terrasse - i det nederste plan findes der spisekøkken, badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer og lille soverum med enkeltseng. Fra dette soverum er der en trappe der fører op til hemsen, hvor der er endnu en enkeltseng. Fra hemsen går man ind i et soveværelse med dobbeltseng- vær derfor opmærksom på, at du skal forbi de to enkeltsenge for at komme til badeværelset.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Agriturismo Le Preseglie

San Martino della Battaglia, Lombardiet

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Residence Primera & Rompala

Tignale sul Garda, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Sole la Fenice

Tremosine, Lombardiet

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lombardiet

search map