Hotel i Provaglia d'Iseo i Lombardiet

Locanda Al Dossello

 
Locanda Al Dossello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Locanda Al Dossello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lombardiet og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvis Locanda Al Dossello ikke hed Locanda Al Dossello, så ville det sikkert hedde Romantik i Vinlandskab. Dette indbydende landsted emmer nemlig af så meget sødme og charme, at det vil få selv den mest upåvirkelige sjæl til at føle romantik. Og det omgivende landskab præges stærkt af vinranker i et smukt kuperet terræn.

Vinproduktion og lokalområdet med Iseosøen og Franciacorta
Med en beliggenhed midt i vindistriktet Franciacorta og blot ca. 6 km fra den charmerende by Iseo ved Iseosøens bred (hvor der er søstrand) så må man konkludere, at Locanda Al Dossello er favoriseret fra naturens side. Alle vinmarkerne omkring Locanda Al Dossello hører til stedet, som ligger for enden af en 200 m lang grusvej. Det betyder uforstyrrethed - dog arbejdes der naturligvis i markerne og især omkring høstsæsonen i september kan der opleves lidt støj - men denne charme er en naturlig del af et arbejdende landsted. Deres vinproduktion ligger ca. 2 km væk - og det er muligt at arrangere besøg på produktionsdelen - alternativt kan der arrangeres vinsmagning på stedet.

Læs mere om Locanda Al Dossello

Charmerende udvendig ...
Locanda Al Dossello tilbyder gratis parkering enten på parkeringsplads eller i garage. Haven er velplejet, græsset nyslået og de møblerede terrasser meget tillokkende - herfra kan man nyde en fin udsigt over vinlandskabet. Dette landskab kan også nydes på de tohjulede, da stedet stiller mountainbikes til rådighed (gratis).

... og charmerende indvendig
Vendes blikket indenfor, så møder øjet varme farver i historiske omgivelser. Her finder man både reception, bar, elevator, vaskeri og endelig restaurant (lukket tirsdag), som er en af stedets absolutte styrker. Som overnattende gæst får man 10% rabat på menukortet, som har meget tilgængelige priser og desuden et stort udvalg af vine. Hvis man er hurtigt ude og ønsker en særdeles romantisk og intim aften, så kan man bestille et uforstyrret bord til to personer i tårnet. Der er ikke noget tillæg, men det kræver forudbestilling, og at la Torretta er ledigt den pågældende aften. Ønsker man ikke at spise på stedet, så findes der mange spisesteder i nærområdet inden for en radius af 10 km, men der ligger dog ingen andre spisesteder inden for gåafstand. Morgenmaden portionanrettes og serveres enten inde eller ude afhængig af vejret og gæsternes præferencer. Der render i øvrigt også et par huskatte rundt, som giver stedet karakter.

Værelserne på Locanda Al Dossello

Dobbeltværelse Standard

De tre standardværelser ligger på 1. sal og er indrettede i varme farver. Der er en fin udsigt over vinmarkerne fra disse værelser. De har alle aircondition, wi-fi, værdiboks, lcd sat-tv med dvd-afspiller og badeværelse med toilet og bruser eller badekar. Her er der ikke mulighed for ekstra opredning.

Suite

De fire suiter ligger på 1. sal og er indrettede i varme farver. I forhold til standardværelserne er suiterne mere rummelige og har himmelseng. Der er en fin udsigt ud over vinmarkerne fra disse værelser. De har alle aircondition, wi-fi, værdiboks, lcd sat-tv med dvd-afspiller og badeværelse med toilet og bruser eller badekar. I suiterne er der mulighed for en ekstra opredning.

Skjul teksten
 
 
search map