Anmeldelser af Hotel La Muraglia

 
Hotel La Muraglia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Muraglia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pozzolengo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel La Muraglia

Læs personlige anmeldelser af Hotel La Muraglia som ligger ved Gardas√łen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel La Muraglia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Bent fra Aalborg boede på Hotel La Muraglia i Pozzolengo fra d. 18. til d. 21. juli 2012.

Vi havde nogle ganske dejlige dage på Hotel La Muraglia i Pozzolengo. Hotellet ligger fint placeret til ture til Gardasøen, Verona og hvad vi synes er spændende besøg på vingårde i området. Hotellet ligger i et stille og roligt område udenfor Gardasøens hektiske turistliv, har en aldeles udmærket restaurant og måske ikke verdens bedste men en udmærket swimmingpool. Mens vi var der var temperaturen oppe omkring de 35-40 grader, så vi satte pris på der var aircondition på værelset.
Hvis vi skal foreslå nogle ændringer så vil det være at hotellet forbedre opholdsarealet ved swimmingpoolen en lille smule.
Som sædvanlig var behandlingen hos in-Italia til UG.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Maria og familien fra Kolding boede på Hotel La Muraglia i Pozzolengo fra d. 19. til d. 22. juli 2010.

Vi havde en fin ferie i Pozzolengo. Hotellet havde fine, rene værelser og der var heldigvis aircondition som virkede da der var op til 37 grader i løbet af dagen. Maden var ikke fantastisk, men god. Flere ting på menukortet kunne man ikke få og det begrænsede udvalget. Pozzolengo var et godt udgangspunkt for ferie ved Gardasøen, og vi nød at være udenfor de travle turistbyer. Som vi tidligere har erfaret så fungerer booking med in-italia super duper! Vi vender tilbage ved næste Italien rejse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Janne og Michael fra Odense SØ boede på Hotel La Muraglia i Pozzolengo fra d. 18. til d. 21. juli 2009.

Så kom vi til "vores " lille by Pozzolengo, sikken en velkomst vi fik, dejligt værelse men det bedste var maden. Vi havde halvpension og regnede med at vi fik en to-tre retters menu, men nej vi kunne bare vælge fra menukortet, det var flot synes vi, så startede fra en ende af, skulle desværre kun være der tre dage, men det var nok meget godt for figuren.
Byen med sine barer, der ligger lige ved siden af hinanden. Vi følte os hjemme med det samme, ikke som turister, og priserne var også anderledes end ved turist stederne.
Kan varmt anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Birgitte og familien fra Dyssegård boede på Hotel La Muraglia i Pozzolengo fra d. 15. til d. 18. juli 2008.

Et rigtig hyggeligt lille sted i en stille by med udsigt over marker og den smukkeste solnedgang fra restauranten. Ejerne er meget opmærksomme og vil gøre det godt for gæsterne. Vi brugt stedet som udgangspunkt for ture, og det var et godt valg. Gardasøen ligger få kilometer væk og det samme gælder motorvejstilkørsel. Roen faldt over en, når man kom hjem til hotellet. Værelset var fint. Poolen i haven var meget lille, og det skal ikke være for dens skyld, at man vælger hotellet. Vi havde valgt halvpension, og det var rigtig godt. Man kunne vælge frit fra spisekortet - tre retter - i den tilhørende restaruant. Maden var god og kaffen kunne indtages ude på terassen med udsigt over markerne. Kan klart anbefales, hvis man er til fred og ro når dagen er slut.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Kristian og kæresten fra Aalborg SV boede på Hotel La Muraglia i Pozzolengo fra d. 22. til d. 28. juni 2008.

Hotellet er et mindre familie-drevent hotel, lille og roligt, men meget idyllisk. MEGET italiensk og hyggeligt. Vi blev taget meget godt imod, blev serviceret på en naturlig og charmerende vis. Faciliteterne var udmærkede og imødekom helt sikkert vores forventninger. Stedet var meget rent og pænt, helt tydeligt at det blev holdt omhyggeligt og var flot vedligeholdt. Haven er en historie for sig, men den tog sig fantastisk ud. På negativ siden var der dog ikke varmt vand når værten vandede med slagen i haven.. Det var en del af charmen ved stedet :-) Maden var fin og til favorable priser, omend de ikke kunne servere alt fra menukortet, - det betød nu ikke noget. Fornemmelsen af "mamma" i køkkenet var absolut tilstede.
Pozzolengo ligger syd for Gardasøen, væk fra det største "turist-helvede" - det passede os fint. Sirmione, Peschiera m.v. var dog lige inden for rækkevidde, ca. 10 - 15 min kørsel, som det også ligger perfekt for alskens udflugter i Valpolicella området, Garsasøen, Vernoa m.v. Forvent ikke det store af Pozzolengo by, hvis du søger shopping eller cafeer, men der er masser af idyl og ægte norditaliensk stemning, midt mellem vinmarker og "højt til loftet".
Efter en uges ferie drog vi videre på andre oplevelser i øst Italien, men... de sidste to dage af vores ferie vendte vi faktisk tilbage igen, da vi ikke var helt færdige med "la Muraglia" og området.
Af stald tips skal nævnes "Tårnet", der ligger i Pozzolengo i retning Sirmione. Det er bl.a. et mindesmærke for kampene ved Solferino, men samtidig et fantastisk udsigtspunkt og museum. De 5 euro i entre er givet godt ud. Endvidere er der mulighed for at spise i hyggelige omgivelser neden for tårnet og ellers at gå på opdagelse i de nærliggende vingårde.
Vi anbefaler på det varmeste La Muraglia og påtænker selv at vende tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map