Hotel i Pozzolengo ved Gardasøen

Hotel La Muraglia

 
Hotel La Muraglia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Muraglia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pozzolengo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Ristorante La Muraglia er et dejligt familieejet hotel, som ligger i udkanten af den lille by Pozzolengo, blot ca. 4 km fra motorvejen, og med en dejlig udsigt over markerne og det omgivende landskab.

Hotellet er omgivet af en dejlig grøn have, med mange små hyggekroge og store fælles terrasser. Der er swimmingpool, hvor man kan tage en dukkert efter dagens udflugt, og om om aftenen kan man spise i hotellets gode og velrenomerede restaurant, hvor mor selv står i køkkenet, og fremtryller lokale specialiteter.

Læs mere om Hotel La Muraglia

Der hører en stor parkeringsplads til hotellet, og pga. beliggenheden tæt på motorvejen (4 km til afkørsel Sirmione) - er stedet et oplagt udgangspunkt for ture i omegnen, men også Gardasøen, Mantova, Valpolicella, Verona og Venedig, er absolut inden for rækkevidde. Og har man børn med, ligger den berømte forlystelsespark Gardaland heller ikke langt derfra.

Hotellet har ialt 43 værelser, som alle er pænt men enkelt indrettet. Der er telefon, satellit TV, minibar samt bad med bruser. Alle værelserne har også aircondition i højsæsonen. Fra værelserne er der kig mod byen og haven, eller mod det omkringliggende landskab.

Skjul teksten
 
 
search map