Hotel i Pozzolengo ved Gardasøen

Chervò Golf Hotel Spa & Resort San Vigilio

 
Chervò Golf Hotel Spa & Resort San Vigilio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Chervò Golf Hotel Spa & Resort San Vigilio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pozzolengo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet, der har en landlig beliggenhed ligger syd for den maleriske by Sirmione. Her er du omgivet af åbne marker, nogle fyldt med vinstokke og du har flere vingårde og producenter i området. Nærmeste by hedder Pozzolengo (ca. 3,7 km væk) og her finder du det meste som du behøver af barer, restauranter, supermarkeder, apotek og bank.

Til dig som elsker golf

Chervò Golf Hotel Spa & Resort San Vigilio er et hotel, der henvender sig til alle, men passer specielt godt til dig der ønsker at spille golf. Det smukke klubhus byder på en varm og skøn atmosfære i sobre farver samt udsigt over golfbanen. Her er en tilhørende terrasse, hvor du kan koble af samt pro-shop. Der er totalt fire golfbaner (9 huller, par 36) at vælge imellem og green-fee betaler du lokalt.

...og slappe af med SPA

Hvad med et område på 1000 kvm dedikeret til krop og sjæl? På hotellets spa er der bl.a. et motionsrum, tyrkisk bad, finsk sauna og en opvarmet indendørs saltvands pool. Selvfølgelig har du mulighed for at forkæle dig selv med en behandling eller to og du kan vælge mellem forskellige pakker. Husk blot at bestille i god til i forvejen, så du får en tid til den behandling som du ønsker. Børn under 16 år har ikke adgang til Spa-afdelingen.

Læs mere om Chervò Golf Hotel Spa & Resort San Vigilio

Her er meget mere at lave

Resortet ligger på et 110 hektar stort område og består af flere bygninger. Her er som sagt et motionsrum, men her er også et sportscenter hvor du finder to tennisbaner og en fodboldbane med kunstgræs, samt et beachvolley område med sand. Du kan desuden leje cykel i området eller tage en tur på joggingbanen. Rejser du med børn kan du tage hele familien til minigolfbanen hvor I kan udfordre hinanden.

Lokale retter og kendte vine

Efter alle aktiviteterne kan det gøre godt med en bid mad. På resortet er der en restaurant, San Vigilio, der ligger i klubhuset (ca. 300 meter fra hovedbygningen). Her der det køkkenchefen, Angelo Saronni, der sammen med George Zammit forbereder det lokale retter og det bedste fra det italienske køkken. Til maden kan du vælge vin fra et gedint vinkort med bl. a. den anerkendte Amarone della Valpolicella, Bardolino Chiaretto og Lugana. I klubhuset finder du baren, San Vigilio American Bar som serverer italiensk morgenmad, frokost, lette snacks og gode cocktails samt drinks. Udover dette finder du også her en Sport Center Bar.

En skøn kombination af natur- og byliv

Da du bor på landet, men stadig i nærheden af søen, ca. 7,6 km. kan du her kombinere din ferie bedst muligt. I Gardasøens små byer finder du den høje "sommerpuls" og masser af liv og glade dage. Derfor kan der være en god kontrast ved at man kan trække sig tilbage og ud på landet. Desuden er der der de hyggelige små veje til at tage på opdagelse på i baglandet.

Du kan også vælge at køre østpå til Verona som har en meget hyggeligt centrum med smukke bygninger og gode shoppingmuligheder. Eller du kan køre nordøst på til den berømte Valpolicella distrikt og købe et par flasker Amarone med hjem.

Smagsfuldt indrettede værelser og lejligheder

Der er forskellige værelsestyper at vælge imellem foruden lejligheder. Suiten har et seperat siddeområde samt en åben hems, hvor du har soveværelset (skrånende lofter).
Lejligheden har en stue med tekøkken og mulighed for to ekstra opredninger i sovesofa, trappe op til soveværelser med to sovepladser, to badeværelser med bruser samt overdækket balkon eller terrasse/udeområde. Her er opvaskemaskine.

Alle har faciliteter som aircondition, Sat-TV, Wi-Fi, minibar, sikkerhedsboks, badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer, badekåbe og sutsko. Det er desuden muligt at lave te og kaffe.

Læs om værelserne på Chervò Golf Hotel Spa & Resort San Vigilio

Skjul teksten
 
 
search map