Agriturismo i Pozzolengo ved Gardasøen

Agriturismo Moscatello

 
Agriturismo Moscatello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Moscatello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pozzolengo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vælger du at holde ferie på Agriturismo Moscatello så vil du bo smukt i det skønne landskab lige uden for byen Pozzolengo, blot få kilometer fra Gardasøen og Verona. Her er der ialt 8 lejligheder, et par værelser og en stor swimmingpool.

Hvad kan du opleve i nærområdet

Området hedder Colline Moreniche, og er heldigvis endnu forholdsvis ukendt blandt turister. Det er et pragtfuldt naturområde med det skønneste bakkelandskab, vinmarker, middelalderlandsbyer og et hav af gode lokale spisesteder. Beliggenheden blot få kilometer fra motorvejen mellem Milano og Venedig, samt den korte distance til Gardasøen, vil medføre, at du nemt kan komme mange oplagte og spændende udflugter på kort tid samtidig med, at du nemt kan vende tilbage til dit fredelige udgangspunkt.

Læs mere om Agriturismo Moscatello

Du kan enten bo i værelser eller i lejligheder

Fra den bugtende landevej drejer man fra ad en lille, oplyst og meget velholdt grusvej, som fører direkte hen til Agriturismo Moscatello. Gården består dels af en hovedbygning med privat beboelse, som også anvendes som reception og restaurant, dels af den bygning, som rummer lejligheder og værelser.

Hvad kan du foretage dig på Agriturismo Moscatello?

Det hele ligger midt i naturen og omgives af marker og en stor have, hvor du også finder stedets swimmingpool på 8 x 18 meter, en boldbane til fodbold og basket samt et område med fælles grill, hvor der også er borde og stole. Der er gratis parkering, og nærmeste indkøbsmuligheder er i Pozzolengo ca. 2 km derfra. Det er muligt at købe italiensk morgenmad og lette frokostretter i Agriturismo Moscatellos bar/restaurant, hvor der også arrangeres vinsmagninger og middage for gæsterne.

Lejligheder med terrasse og gode faciliteter

Lejlighederne er forholdsvis store og ligger alle i stueetage. De er pænt men enkelt indrettede og de fleste har både en terrasse som vender mod swimmingpoolen, og én som vender mod markerne. De overdækkede terrasser er ikke afskærmet fra hinanden - men afgrænses af de søjler, som bærer tagudhænget langs lejlighederne. Alle lejligheder har satellit-TV, fire gasblus og køleskab. De har alle aircondition, som kan anvendes mod tillæg.

Lejlighederne på Agriturismo Moscatello

Dobbeltværelse

Værelserne ligger i stueetagen med direkte adgang til terrasse med bord og stole foran døren. De har dobbeltseng og privat badeværelse med brusekabine og wc. Værelserne har mulighed for aircondition (mod betaling af tillæg) og satellitfjernsyn.

Tresengsværelse

Værelserne ligger i stueetagen med direkte adgang til terrasse med bord og stole foran døren. De har dobbeltseng og enkeltseng (eller sovesofa til én person) samt og privat badeværelse med brusekabine og wc. Værelserne har mulighed for aircondition (mod betaling af tillæg)og satellitfjernsyn.

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser

Toværelseslejlighed på 60 m² som har køkken/opholdsrum med sofa, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, badeværelse med bruser og toliet samt to terrasser.

Toværelseslejlighed med 2/3 + 1 sovepladser

Toværelseslejlighed på 70 m² som har køkken/opholdsrum med sofa, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, lille værelse uden vindue med enkeltseng, badeværelse med bruser og toilet samt to terrasser.

Toværelseslejlighed Suite med 2+1 sovepladser

Toværelseslejlighed på ca. 65 m² som har køkken/opholdsrum, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet samt privat have med bord, stole og solstole. Denne lejlighed befinder sig i et anneks kort fra hovedbygningen.

Treværelseslejlighed med 4 + 1 sovepladser

Treværelseslejlighed på 75 m² som har køkken/opholdsrum med sofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med dobbeltseng og en enkeltseng, badeværelse med bruser og toilet samt stor terrasse.

Skjul teksten
 
 
search map