Feriebolig i Porlezza i Lombardiet

Residence Porto Letizia

Residence Porto Letizias ligger lige ned til en fin og børnevenlig søstrand Villalejlighederne ligger til højre i billedet og den gule hovedbygning i midten Lejlighederne ligger enten i hovedbygningen ... ... eller som villalejligheder i parken
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Men det nemme og magelige slutter ikke her, for inden for gå-afstand kan man nyde godt af både søpromenade, supermarked og endelig den historiske by Porlezza (ca. 400 m). Og desuden ligger Comosøen blot ca. 15 km væk.

Ferie for alle

Med et hav af faciliteter og lejligheder/villalejligheder med både 1, 2 og 3 værelser, så er Residence Porto Letizia både egnet til par og til større familier. Lejlighederne ligger enten i hovedbygningen Palazzo, hvor der er elevator (3 etager) eller som villalejligheder i parkanlægget Villa. Fælles for dem alle er, at de har udeområde - det vil sige enten balkon, terrasse eller have. Palazzo-lejlighederne har aircondition og ligger blot ca. 20 m fra vandet, mens villalejlighederne ligger ca. 100-200 m fra vandet afhængig af placering på grunden - til gengæld er der mere fred og ro ved villalejlighederne. Bemærk, at der ved Palazzo-lejlighederne kan opleves leben fra caféen/baren i stueplan især fredag og lørdag aften - dog kun indtil ca. midnat, hvorfor børnefamilier ofte vil foretrække roen ved villalejlighederne i parken. Receptionen ligger i hovedbygningen Palazzo, hvor man finder masser af inspiration og information om udflugter og andre praktiske foranstaltninger - her er der desuden Wi-Fi (mod gebyr). Parkeringspladsen er stor og gratis. Som rosinen i facilitetspølseenden er der også et vaskeri, som kan benyttes mod tillæg. Bemærk at der ved siden af Residence Porto Letizia er et stillestående byggeri, som nogle park-lejligheder kan have udsigt til, men byggepladsen er ikke aktiv.

Læs mere om Residence Porto Letizia

Søstrand og swimmingpool

Som gæst har du adgang til poolen og offentlig søstrand som er en blanding af sand og groft sand/småsten, samt private solstole og parasoller. Stranden er børnevenlig og ligger langt fra trafik og lignende. Klubkortet giver adgang til bordtennis og gratis cykelleje. Bekærm at poolen er normal størrelse (ca. 8 X 15 m) og lejligheder er mange, men for det meste vil gæsterne fordele sig henholdsvis ved poolen, på stranden og på udflugter i området.

Underholdning og restaurationsliv

Om sommeren (ca. 15/6 - 10/9) er der masser af underholdning og aktiviteter for store og små, deriblandt sceneshow, vandgymnastik, leg for 4-10 årige og livemusik. Man kan også leje cykler, kanoer og vandcykler. Endvidere til vandhunde er der et lille vandland ca. 500 m fra Residence Porto Letizia.

Desuden er der både restaurant Osteria del Porto og café/bar Café Panama, som serverer frokost og aftensmad på store solterrasser nede ved vandet. Alternativ kan man selv lave mad i lejligheden eller gå hen til centrum af Porlezza, hvor man finder både pizzeria og et par andre spisesteder. Det tager blot ca. 5 minutter langs søpromenaden. Der er også et supermarked Ortalli inden for gåafstand.

På stranden Panama Beach foran Porto Letizia er der fest torsdag aften i højsæsonen. Stranden ligger et stykke fra lejlighederne i parkområdet, men man vil nok kunne høre det lidt alligevel. Man kan forvente festivitas og måske stemmer i festligt lag indtil ca. kl. 1:00-1:30. Man kan vælge at deltage - og hvis man ikke ønsker det, så kan man glæde sig over, at det blot er en enkelt aften om ugen. Om søndagen kan man samles på Panama Beach til en aperitif sådan ca. fra kl. 17:00 til 22:00.

Komfortable lejligheder med udeområde

Vælg den størrelse og udsigt som passer dig bedst. I lejlighederne har du køkkenhjørne så du kan tilberede lettere måltider. Du har enten møbleret balkon, terrasse, eller privat have (af forskellig størrelse)

Læs om lejlighederne på Residence Porto Letizia

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Oasi del Viandante

Dervio, Lombardiet

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Residence Belvedere

Manerba, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Colombo Residence

Sorico, Lombardiet

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Lombardiet

search map