Feriebolig i Porlezza i Lombardiet

Residence Porto Letizia

Residence Porto Letizia ligger helt ned til en fin og børnevenlig strand Villalejlighederne ligger til højre i billede og den gule bygning i midten er hovedbygningen Lejlighederne ligger enten i hovedbygningen... ... eller som villalejligheder i parken
 
Residence Porto Letizia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Porto Letizia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Porlezza og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Men det nemme og magelige slutter ikke her, for inden for gå-afstand kan man nyde godt af både søpromenade, supermarked og endelig den historiske by Porlezza (ca. 400 m). Og desuden ligger Comosøen blot ca. 15 km væk.

Ferie for alle

Med et hav af faciliteter og lejligheder/villalejligheder med både 1, 2 og 3 værelser, så er Residence Porto Letizia både egnet til par og til større familier. Lejlighederne ligger enten i hovedbygningen Palazzo, hvor der er elevator (3 etager) eller som villalejligheder i parkanlægget Villa. Fælles for dem alle er, at de har udeområde - det vil sige enten balkon, terrasse eller have. Palazzo-lejlighederne har aircondition og ligger blot ca. 20 m fra vandet, mens villalejlighederne ligger ca. 100-200 m fra vandet afhængig af placering på grunden - til gengæld er der mere fred og ro ved villalejlighederne. Bemærk, at der ved Palazzo-lejlighederne kan opleves leben fra caféen/baren i stueplan især fredag og lørdag aften - dog kun indtil ca. midnat, hvorfor børnefamilier ofte vil foretrække roen ved villalejlighederne i parken. Receptionen ligger i hovedbygningen Palazzo, hvor man finder masser af inspiration og information om udflugter og andre praktiske foranstaltninger - her er der desuden Wi-Fi (mod gebyr). Parkeringspladsen er stor og gratis. Som rosinen i facilitetspølseenden er der også et vaskeri, som kan benyttes mod tillæg. Bemærk at der ved siden af Residence Porto Letizia er et stillestående byggeri, som nogle park-lejligheder kan have udsigt til, men byggepladsen er ikke aktiv.

Læs mere om Residence Porto Letizia

Søstrand og swimmingpool

Som gæst har du adgang til poolen og offentlig søstrand som er en blanding af sand og groft sand/småsten, samt private solstole og parasoller. Stranden er børnevenlig og ligger langt fra trafik og lignende. Du har adgang til bordtennis og gratis cykelleje, to timer om dagen per person. Bemærk at poolen er normal størrelse (ca. 8 X 15 m) og lejligheder er mange, men for det meste vil gæsterne fordele sig henholdsvis ved poolen, på stranden og på udflugter i området.

Underholdning og restaurationsliv

Om sommeren (ca. 15/6 - 10/9) er der masser af underholdning og aktiviteter for store og små, deriblandt sceneshow, vandgymnastik, leg for 4-10 årige og livemusik. Man kan også leje cykler, kanoer og vandcykler. Endvidere til vandhunde er der et lille vandland ca. 500 m fra Residence Porto Letizia.

Desuden er der både restaurant Osteria del Porto og café/bar Café Panama, som serverer frokost og aftensmad på store solterrasser nede ved vandet. Alternativ kan man selv lave mad i lejligheden eller gå hen til centrum af Porlezza, hvor man finder både pizzeria og et par andre spisesteder. Det tager blot ca. 5 minutter langs søpromenaden. Der er også et supermarked Ortalli inden for gåafstand.

På stranden Panama Beach foran Porto Letizia er der fest torsdag aften i højsæsonen. Stranden ligger et stykke fra lejlighederne i parkområdet, men man vil nok kunne høre det lidt alligevel. Man kan forvente festivitas og måske stemmer i festligt lag indtil ca. kl. 1:00-1:30. Man kan vælge at deltage - og hvis man ikke ønsker det, så kan man glæde sig over, at det blot er en enkelt aften om ugen. Om søndagen kan man samles på Panama Beach til en aperitif sådan ca. fra kl. 17:00 til 22:00.

Komfortable lejligheder med udeområde

Vælg den størrelse og udsigt som passer dig bedst. I lejlighederne har du køkkenhjørne så du kan tilberede lettere måltider. Du har enten møbleret balkon, terrasse, eller privat have (af forskellig størrelse). Lejlighederne, der ikke er specificeret, hvor de er placeret, dvs. palazzo e villa kan ende op på den ene eller den anden.

Du kan bestille et værelse, hvor det ikke er specificeret hvilket bygning lejligheden ligger i. Det betyder såmænd bare, at lejligheden ligger i enten den ene eller den anden. Lejlighedernes indretning er en kende slidt.

Godt at vide

Receptionen ligger i hovedbygningen, altså Palazzo. Her kan du finde en masse inspiration og information om udflugter og andre praktiske oplysninger. Her er også Wi-Fi (mod gebyr). Parkeringspladsen er stor og det er gratis at parkere her. Hvis du skal bo her i længere tid, kan det være nyttigt at vide, at der er et vaskeri på stedet, som kan benyttes mod et gebyr. Vær opmærksom på, at der ved siden af Residence Porto Letizia ligger en byggeplads som nogle af lejlighederne kan have udsigt til. Der er dog ikke aktivitet på byggepladsen.

Læs om lejlighederne på Residence Porto Letizia

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Porto Letizia

Læs personlige anmeldelser af Residence Porto Letizia som ligger ved Luganosøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Porto Letizia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 79 anmeldelser fra Residence Porto Letizia

Dejligt ophold

Meget dejlig belligenhed ved Lugano søen

Læs mere

Skøn beliggenhed

Skøn beliggenhed
Fantastisk personale

Læs mere

Meget hyggeligt sted og meget smuk beliggenhed

Meget fint sted, venligt personale og god mad. og service i restauranten. Savnede dog en A/C i værelset, men ellers ikke noget at klage over.

Læs mere

Ferie

Fint sted til familien med børn som bare vil 'være' og slappe af, bade og slentre ind til byen for en is eller en kop kaffe. Lækkert område til at bade i Luganosøen og en mindre pool. Fin legeplads og super cafe, med udsigt og skøøøn kaffe.

Fin og funktionel - lille lejlighed.

Lidt oprydning og finish på områdets udeareal og poolområde havde givet en stjerne mere.

Læs mere

Smukt

4 voksne og 2 børn på 12 år har tilbragt en uge i en 2½-værelses lejlighed på Residence Porto Letizia. Lejligheden fremstod velholdt og ren. Den store terrasse blev nydt, herfra var der fantastisk udsigt over pool og sø. Vær obs på at poolen åbner kl. 8 og der kan komme støj. God restaurant på stedet og baren ved sø-stranden var også et hit.

Hvis vi skulle komme tilbage vil vi booke en 3-værelses lejlighed, pladsen var trang.

Læs mere

Beliggenhed, beliggenhed

Dejlig beliggenhed med smuk udsigt over sø og bjerge.
Restaurant og cafe helt i top.
Betjening var super over hele linien.
Mange udflugtsmuligheder, bl.a. til bjerge, comosøen og Lugano.
Små altaner og tæt til nabo.

Læs mere
 
search map