Feriebolig i Polpenazze del Garda ved Gardasøen

Residence Palazzo Archi

 
Residence Palazzo Archi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Palazzo Archi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Polpenazze del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Et godt valg til dig, som gerne vil bo bekvemt og stilfuldt men samtidig have den landelig idyl, som omgiver området omkring Gardasøen. Hos Residence Palazzo Archi bor du i smukke, grønne omgivelser med kort afstand til Gardasøen.

Få en afvekslende ferie

Der er meget at se og gøre i området omkring Gardasøen. Du kan eksempelvis tage på en biludflugt og besøge nogle af de mange hyggelige og idylliske byer, som ligger smukt placeret langs søbredden. Eller du kan udforske det smukke naturområde omkring søen, som indbyder til skønne ture enten til fods eller på cykel. Er du til golf? Så er dette også en mulighed, da Gards Golf Country Club kun ligger 3 km væk.
Når du kommer hjem igen, kan du slå dig ned ved poolen på en af husets mange solsenge, eller du kan slappe af og nyde udsigten fra din terrasse eller balkon med noget koldt at drikke.

Læs mere om Residence Palazzo Archi

Udforsk lokalområdet til fods

Selv om byen er lille, finder du, foruden et supermarked, en bank og et apotek, mange barer og restauranter i området. Du bor med egen forplejning og kan selv "kokkerere" lige præcis, som du har lyst. Hvis du en dag hellere vil slippe for madlavningen, har du det nærmeste spisested ca. 600 meter fra boligen. Der ligger desuden et shoppingcenter med mange forskellige butikker kun 6 km væk.

Velindrettede lejligheder med balkon eller terrasse

Residence Palazzo Archi består af ialt 14 lejligheder, fordelt på tre etager i to bygninger. Værelserne er stilfuldt indrettet med enten balkon eller terrasse, og de har alle aircondition, Wi-Fi, satellit-tv, badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer samt et tekøkken med kogeplader, mikrobølgeovn, kaffemaskine, ovn, opvaskemaskine samt vaskemaskine.

Lejlighederne på Residence Palazzo Archi

Lejlighed m. 2 soveværelser og balkon/terrasse

Fællesrum med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa samt en enkelt sovesofe, et soveværelse og et enkeltværelse. Ca. 60-70 m².

Skjul teksten
 
 
search map