Feriebolig i Pognana Lario ved Comosøen

Residence & Yachting Club La Cava

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Selv om setedet her, har en del år på bagen, hvilket tydeligt mærkes på både stil og indretning, som er lidt slidt og gammeldags, så får du og familien i det store hele et dejligt sommersted med swimmingpool, tennisbane, lille lystbådehavn, klubhus med bar og fælles-tv samt lejligheder med søudsigt.

20.000 m² at boltre sig på

Denne residence har en helt særlig beliggenhed, da bjergene nærmest går stejlt ned - helt ud til søbredden - bortset fra et fladt areal på ca. 20.000 m², hvor lejlighederne og de grønne områder med palmer og cypresser ligger. Oppefra er der naturligvis elevator ned til lejlighederne og til swimmingpoolen, men man kan også vælge at tage trapperne. Oppe i vejniveau ligger receptionen og parkeringspladsen. I sommermånederne fra ca. ultimo maj til start september er der pizzeria på stedet, som serverer pizza, pasta og kolde retter.

Læs mere om Residence & Yachting Club La Cava

Indkøbsmuligheder og restauranter i nærheden

Komplekset har som sagt en enestående beliggenhed og mange fællesfaciliteter, men på den anden side er det også lidt slidt i sit udtryk (det slog dørene op for første gang i 1960'erne). På mange måder kan man sige, at det er et paradis, hvis man kan se igennem fingre med lidt beton og slitage. Indkøbsmuligheder og restauranter findes inden for 500 meter. Faktisk ligger nærmeste restaurant La Meridiana blot ca. 100 m væk. Bemærk at stedet kun har få barnesenge til rådighed. Nede ved swimmingpoolen og søbredden er der trådløst internet.

Etværelseslejlighed A med balkon og søudsigt til 2 personer
- der findes tre af disse lejligheder og de er hver på ca. 25 m² og har et opholdsrum med køkkenhjørne (køleskab og to blus) og dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Disse lejligheder har også balkon med søudsigt.
Toværelseslejlighed B med balkon og søudsigt til 4 personer
- der findes ni af disse lejligheder og de er hver på ca. 30 m² og har et opholdsrum med køkkenhjørne (køleskab og fire blus/kogeplader) og dobbeltseng samt soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Disse lejligheder har også balkon med søudsigt på ca. 12 m².
Toværelseslejlighed C med balkon+terrasse og søudsigt til 4 personer
- der findes fire af disse lejligheder og de er hver på ca. 30 m² og har et opholdsrum med køkkenhjørne (køleskab og fire blus/kogeplader) og dobbeltseng samt soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Disse lejligheder har også balkon (ca. 12 m²) og terrasse (ca. 36 m²) med søudsigt.

Treværelseslejlighed D med balkon og søudsigt til 6 personer
- der findes seks af disse lejligheder og de er hver på ca. 45 m² og har et opholdsrum med køkkenhjørne (køleskab og fire blus/kogeplader) og dobbeltseng samt to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Disse lejligheder har også balkon med søudsigt på ca. 13 m².
Treværelseslejlighed E med terrasse og søudsigt til 6 personer
- der findes 14 af disse lejligheder og de er hver på ca. 45 m² og har et opholdsrum med køkkenhjørne (køleskab og fire blus/kogeplader) og dobbeltseng samt to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Disse lejligheder har også en terrasse med søudsigt på ca. 60 m².

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map