Feriebolig i Pognana Lario ved Comosøen

Residence La Cava

 
Residence La Cava er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence La Cava er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pognana Lario og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Selv om setedet her, har en del år på bagen, hvilket tydeligt mærkes på både stil og indretning, som er lidt slidt og gammeldags, så får du og familien i det store hele et dejligt sommersted med swimmingpool, tennisbane, lille lystbådehavn, klubhus med bar og fælles-tv samt lejligheder med søudsigt.

20.000 m² at boltre sig på

Denne residence har en helt særlig beliggenhed, da bjergene nærmest går stejlt ned - helt ud til søbredden - bortset fra et fladt areal på ca. 20.000 m², hvor lejlighederne og de grønne områder med palmer og cypresser ligger. Oppefra er der naturligvis elevator ned til lejlighederne og til swimmingpoolen, men man kan også vælge at tage trapperne. Oppe i vejniveau ligger receptionen og parkeringspladsen. I sommermånederne fra ca. ultimo maj til start september er der pizzeria på stedet, som serverer pizza, pasta og kolde retter.

Læs mere om Residence La Cava

Indkøbsmuligheder og restauranter i nærheden

Komplekset har som sagt en enestående beliggenhed og mange fællesfaciliteter, men på den anden side er det også lidt slidt i sit udtryk (det slog dørene op for første gang i 1960'erne). På mange måder kan man sige, at det er et paradis, hvis man kan se igennem fingre med lidt beton og slitage. Indkøbsmuligheder og restauranter findes inden for 500 meter. Faktisk ligger nærmeste restaurant La Meridiana blot ca. 100 m væk. Bemærk at stedet kun har få barnesenge til rådighed. Nede ved swimmingpoolen og søbredden er der trådløst internet.

Terrasse med søudsigt
- der findes 14 af disse lejligheder og de er hver på ca. 45 m² og har et opholdsrum med køkkenhjørne (køleskab og fire blus/kogeplader) og dobbeltseng samt to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Disse lejligheder har også en terrasse med søudsigt på ca. 60 m².

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence La Cava

Læs personlige anmeldelser af Residence La Cava som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence La Cava. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 39 anmeldelser fra Residence La Cava

Et utrolig smukt sted

La cava er bygget utrolig flot ind i bjergsiden på en sådan måde, at alle lejligheder har en enestående udsigt ud over den flotte Como sø. Vores lejlighed var fin indrettet med køkken, bad, soveværelse og balkon. Vi nød også om dagen at komme til søen for at bade og om aften for at spise ved resturanten. Vi havde problemer med, at vores seng larmede, men vi fik en ny, da vi klagere, så det var fint. Lige i nærområdet er der ikke så mange spændende steder at gå hen, men hvis man tager bilen, kan man komme mange flotte steder hen. Vi tog til Como, Bellagio og vandrede op i bjergene. Vi boede lige op til en skov, hvilket måske forklarer, at vi havde mange myg, der gav nogle store mygstik.

Læs mere

Dejlig sen sommerferie

Rigtigt dejligt sted, skøn udsigt og lækkert med pool foruden søen. Lejligheden havde, hvad vi skulle bruge; rent og pænt alle steder

Man skal dog være indstillet på, at der ikke er mange handle- og restasturantmuligheder i området; i hvert fald hvis man ikke vil ud at køre efter det.

Læs mere

Fantastisk sted.

Vi havde en helt fantastisk uge og alle var super glade, fra den 10 årige til os voksne. Vi nød udsigten fra vores terrasse både dag og nat. En enkel lejlighed, ja. Men udsigten gør at helhedsindtrykket bliver helt fantastisk!
Vi kommer tilbage!

Læs mere

Waoo en skøn udsigt

Vi er lige kommet hjem fra en skøn ferie ved Comosøen. Vi havde en skøn uge med den skønneste beliggenhed, med fred og ro.

Rengøringsniveau var ikke i top og køkkenting manglede der er del af. Men alt i alt skønt sted, hvis du trænger til ro uden alt for meget turisme.

Mvh Fam. Mathiesen

Læs mere

Unikt

Unikt lejlighedskompleks - lidt slidt og lille, men fremragende beliggenhed og fantastisk udsigt fra lejlighedens altan. Alt fungerede, og meget venligt personale!

Læs mere

Smukt sted

Rummelige apartments med stor altan og pragtfuld udsigt til søen.

Alle var meget høfligt og venligt. Pænt og ren.

Læs mere
 
search map