Feriebolig i Peschiera Maraglio i Lombardiet

Residence Castello Oldofredi

Castello Oldofredi ligger smukkt på øen Montisola i Iseosøen (den gule ejendom i midten med arkadebuerne) Historisk ejendom med swimmingpool Udsigten fra terrassen Loungeterrasse Søpromenaden ligger blot for enden af nedkørslen Udsigt over restaurantens terrasse Masser af albuerum og grønne arealer Køkken fra en af lejlighederne Terrassen til lejlighed A24 Aftenstemning på Castello Oldofredi Iseosøen i aftenklæder
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Castello Oldofredi ligger på Europas største ø i en sø - men det er nemt at ankomme til den bilfri ø Monte Isola fra fastlandet med en kort færgetur. Ved ankomsten venter der charmerende lejligheder på dagsbasis i historiske omgivelser, der ydermere byder på swimmingpool, restaurant og solterrasser med panoramisk udsigt ud over Iseosøen. Bilen parkeres nemt og bekvemt med rabataftale på fastlandet, og færgeturen tager derefter kun 4 minutter.

Bekvemmeligheder inden for rækkevidde

Man finder alt inden for rækkevidde og alligevel har man fornemmelsen af at bo i landlig idyl. Inden for 150 m er der adgang til både en lille offentlig søstrand, cykeludlejning, kaffe/isbarer, spisesteder og en stemningsfuld søpromenade. Bemærk at fiskerlejets købmand ikke er så velassorteret - og man med fordel kan proviantere i et supermarked på fastlandet inden ankomst.

Læs mere om Residence Castello Oldofredi

Indbydende udeområder

Dette indbydende sted ligger lettere hævet over fiskerlejet Peschiera Maraglio og har derfor et godt udsyn over søen. Fraværet af biltrafik og de mange udeområder gør et ferieophold her til en sand udendørsdrøm. Udearealerne udgøres af nogle store solterrasser, der hører til stedets restaurant, af swimmingpoolen med bruser, parasoller og liggestole og endelig af den fine gårdhave med græsplæne og oliventræer, der giver Castello Oldofredi masser af karakter. Fra swimmingpoolen er der søkig, mens den panoramiske søudsigt fås fra solterrasserne.

... og indbydende indeområder

I de historiske saloner finder man både reception og restaurant med servering enten inde eller ude på den panoramiske terrasse. I restauranten vil man naturligvis kunne smage den olivenolie, som stedet selv producerer. I restauranten spiser man a la carte - og køkkenet tilbyder en fin blanding af fiske- og kødretter. Af andre nyttige faciliteter kan der nævnes elevator, bar, vaskeservice og wi-fi i fællesområderne (ikke i lejlighederne). Bemærk at nabokirkens klokker bimler i morgentimerne.

Læs om lejlighederne på Residence Castello Oldofredi

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Agriturismo Alberelle

Rovato, Lombardiet

Agriturismo Villa Gradoni

Monticelli Brusati, Lombardiet

Costa Verde Natura

Clusane, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lombardiet

search map