Anmeldelser af Hotel Castello Oldofredi
Castello Oldofredi ligger smukkt på øen Montisola i Iseosøen (den gule ejendom i midten med arkadebuerne)
 
Hotel Castello Oldofredi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Castello Oldofredi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Peschiera Maraglio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Øhygge på italiensk i det gamle castello

Vi ankom med toget fra Verona via Brescia. Nemt. Og så nogle minutters sejlads fra Sulzano til Monte Isola. Det gamle castello ligger højt med fin udsigt over søen. (Ikke for gangbesværede!). Hotellet er en sjov blanding af det eksklusive i f.eks. restaurant og lounge og så olivenlunden med pool og grill, som gæsterne kan benytte frit. Her er der helt afslappet. Slotstemning overalt. Kirken hygger om gæsterne fra kl. 7 morgen med et fint klokkespil - nej, det er ikke et problem, det er super hyggeligt. Vi havde bedt om en lejlighed væk fra køkkenets udluftning og fik lejlighed B11 med 2 soveværelser og stort køkken/stue og skøn udsigt over oliventræerne til søen. Der er ikke parasoller ved poolen, men man kan tage solstolene ud under træerne. Poolen var mindre, end vi havde regnet med, men det gik. Man får håndklæder til poolen. Restauranten serverer glimrende mad - men selvfølgelig også i et pænt prisleje i forhold til en pizza ved havnen eller ved lejlighedens kødgryder. Husk fryseposer eller opbevaringsbokse, hvis I ikke spiser alt op med det samme.

Anbefaling til kommende gæster

Lej en cykel og kør øen rundt. Gå op til kirken på toppen af øen, selv om de stejle stier trækker søm ud. (Der er en gratis gåtur med hotellet). Bad i søen. Der er ikke strande på øen, men flere steder, hvor det er nemt at komme i ad trapper. Vandet var ikke koldt. Der er en bager i byen, men kom tidligt, hvis I vil være sikre på, at der er, hvad I skal bruge. En lille butik har det mest nødvendige, hvis man er nøjsom. Der er også en delikatessebutik med lokale råvarer, men den er dyr. Slagteren har åbent to timer hver onsdag (!), og grøntbil kommer forbi to gange om ugen. Byen Carzano har lidt bedre udvalg i 2 butikker 2,7 km væk. Her er også et søbad. Ellers tag en båd til Sulzano (4 minutter) eller det store supermarked i Iseo. Hotellet arrangerer gratis tur til marked i Sulzano. Båden til Sulzano koster små 4 euro t/r plus 1 euro i skat for at komme til øen - hver gang. Man kan sagtens drikke vandet i hanerne i lejligheden. Vi fyldte plastflasker og kom dem i køleskab og fryser. Så slipper man for at slæbe tungt vand op ad bakken

Hotel Castello Oldofredi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Castello Oldofredi
Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med terrasse)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Hotel Castello Oldofredi
 
search map