Ferieboliger og hoteller i Peschiera Maraglio

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Peschiera Maraglio er en af landsbyerne på øen Monte Isola ude midt i Iseosøen. Det særlige ved Monte Isola er, at den er den største ø i en sø i Europa (ca. 1.700 indbyggere) og desuden er den helt bilfri. Det er et sandt fredfyldt paradis. I weekenderne kan der godt være lidt ekstra trængsel herovre, da mange italienere og turister udpeger øen som det ideelle mål for en endagsudflugt. Man kan nemlig vandre op til toppen af øen til en ubetalelig panoramaudsigt og kapellet Madonna della Ceriola, slentre langs søpromenaderne eller hoppe om bord på en af de små lokalbusser.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Selve Peschiera Maraglio ankommer man til med passagerbåd fra Sulzano. Turen tager blot et øjeblik og afgangene er hyppige gennem hele dagen. Fra landsbyen, som ligger helt nede ved søbredden og derfra kravler op ad bjergskråningen i terrasser, er der en formidabel udsigt over Iseosøen og Lombardiets fastland. Her i Peschiera Maraglio er der en smuk etskibet kirke San Michele og en fin søpromenade, der i høj grad indbyder til dybe vejrtrækninger og isnydelse. Af handelsliv i dette fiskerleje er det værd at nævne et par cykeludlejere, købmand, hæveautomat, kaffebarer, isbarer, kiosk og spisesteder (både pizzeria og fiskerestaurant), som ligger i de små gyder med ejendomme fra 1500-tallet. Derudover er der en lille søstrand.

Læs mere om Peschiera Maraglio

Skjul teksten
 
 
search map