Agriturismo i Peglio ved Comosøen

Agriturismo Zertin

Vand i forgrunden og vand i baggrunden - pool og sø Hyggelig restaurant med trælofter Så langt øjet rækker ... og det rækker langt Maden kan i godt vejr også nydes på den udendørs terrasse I den lille gårdbutik kan du købe lidt af alt det gode med hjem Pæne værelser, der alle er indrettede forskelligt
 
Agriturismo Zertin er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Zertin er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Peglio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Søudsigten fra Agriturismo Zertin er så betagende og panoramisk, at det næsten er umuligt ikke "at få vand i øjnene". Du kan nyde den både fra restauranten og oppe fra poolen, hvor poolvandet og søvandet står rigtig godt til hinanden. Poolen er ikke så stor, men til gengæld er der heller ikke mange til at deles om den. Du kan ikke svømme olympiske distancer, men den er stor nok til en gedigen dukkert. Du har også udsigt til det smukke bakkedrag Sasso Pelo, der ligger mellem Agriturismo Zertin og søen.

Oppe i de højere luftlag

Agriturismo Zertin ligger 800 m.o.h. Det betyder, at man bedre kan ånde heroppe i de varmeste sommermåneder. Vejen hertil er lidt stejl og med hårnålesving - men det drejer sig egentlig kun om de sidste par kilometer. Selvom vejen er asfalteret, så anbefaler vi alligevel, at du ankommer i dagslys. Når du ankommer til stedet, skal du ikke køre helt ned til bygningen og poolen, men parkere oppe. Her er der 2-3 p-pladser samt et par ekstra langs med vejen ganske få meter længere fremme. Der plejer at være plads til alle. Bemærk, at stedet ligger på en skråning. Nærmeste landsby (Peglio) ligger ca. 2,5 km væk, mens Gravedona nede ved søbredden ligger godt 7 km væk. I Gravedona finder du både supermarkeder, ishuse, restauranter og en søpromenade.

Læs mere om Agriturismo Zertin

Nyd godt af de lokale råvarer

Dyrehold og grøntsager er kilden til en bred vifte af lokalprodukter, som du enten kan smage i restauranten eller købe med hjem i den lille gårdbutik, hvor de også sælger vin fra nærområdet - dog ikke egen produktion. Inde bag den lille gårdbutik ligger et smukt kølerum, hvor der blandt andet hænger pølser til lagring. På stedet spankulerer der både en velopdragen hund og nogle katte rundt og hygger sig. De fleste andre dyr (fx kaniner, kvæg, lam, geder og grise) kan godt besøges. De bor lidt længere oppe i bjergene, ca. i 2000 meters højde. Ud over dyrene, som er leveringsdygtige i blandt andet mortadella, pancetta og spegepølser, så producerer Agriturismo Zertin også marmelade og diverse andre specialiteter. I restauranten serveres dagens tre måltider - morgenmaden som buffet. Er vejret skønt, så kan du sidde ude på terrassen og nyde din mad. Restauranten er åben dagligt - dog lukket til frokost om mandagen - og ellers med enkelte undtagelser. Prisniveauet er bestemt tilgængeligt.

Værelserne på Agriturismo Zertin

Dobbeltværelse med søudsigt

Disse to værelser ligger i en bygning lige ved siden af hovedbygningen med restauranten. Udsigten fra vinduet over søen er fænomenal. Det ene ligger på 1. sal og det andet i stueplan. De har begge sat-tv, wi-fi og badeværelse med toilet og bruser. Værelserne er til maks. to personer, da de ikke er så store.

Familieværelse med terrasse

Disse to værelser ligger i en ny bygning oppe bag hovedbygningen med restauranten. De har begge hems og privat terrasse med havemøbler. Der er ikke søudsigt fra terrassen, men man kan skimte den. De kan begge rumme en familie på op til 5 personer og har sat-tv, wi-fi og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Zertin

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Zertin som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Zertin. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Agriturismo Zertin

En perle

Fantastisk sted og fantastiske ejere/værter.

Læs mere

Agriturismo i fantastiske omgivelser

Helga og Mauro sørger for et skønt ophold i ekstraordinært smukke omgivelser. Mad og service er over middel i Italien. Stedet ligger lidt væk fra alfarvej, så man må være klar til 20 minutters bjergkørsel op. Vi valgte derfor også at spise på stedet alle dage for at undgå bjergturen ned og op. Men udvalget er tilstrækkeligt til en uge. Kan klart anbefales hvis man vil undgå det mere travle liv tæt på søen, og så er temperaturen også mere danskervenlig oppe ved Agriturismoen.

Læs mere
 
search map