Hotel i Paratico i Lombardiet

Hotel Stazione

Swimmingpool ud til søen - Sarnico ligger på den modsatte side De fleste af værelserne har udsigt over søen og byen Sarnico på den modsatte bred Hotellet set ovre fra Sarnico
 
Hotel Stazione er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Stazione er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Paratico og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Stazione ligger i et smørhul ved Iseosøen. Her har du stor glæde af de sammenvoksede byer Paratico og Sarnico, som ligger lige uden for døren og lokker med stemningsfulde søpromenader, markedsdage, isbarer og spisesteder. Værelsesstandarden er til gengæld beskeden.

Eftertragtede faciliteter

Hotellets navn stammer fra en tidligere togstation, som har ligget ved siden af hotelbygningen. Den jernbane er i dag nedlagt, så ingen behøver at frygte støjgener fra forbipasserende tog. Af udendørsfaciliteter kan der nævnes den fælles parkeringsplads (gratis) og haven med både swimmingpool og børnebassin. Her i poolområdet er der naturligvis masser af parasoller og liggestole. Der er desuden adgang til søen, men der er ikke søstrand - den nærmeste søstrand ligger ca. 2 km væk, og hoteller viser gerne vej. Ud over børnebassinet, så kan børnene også fornøje sig med bordtennis og en lille legeplads - til trods for at udepladsen er begrænset, da hotellet ligger i en by.

Læs mere om Hotel Stazione

Ristorante Pizzeria

Hotellets restaurant og pizzeria tiltrækker mange folk. Restauranten er ganske stor og har både siddepladser inde og ude. Vælger man at sidde på terrassen, så får man plads under den kæmpe blåregnspergola med udsigt til Iseosøen og floden Oglio. Det er muligt for overnattende gæster at bestille halvpension ved minimumsophold på 3 dage. Morgenmaden serveres indendørs som buffet. Af andre indvendige faciliteter finder man reception, elevator og mulighed for wi-fi-internetopkobling i fællesområderne (mod betaling).

Værelserne på Hotel Stazione

Dobbeltværelse

Der er 14 dobbeltværelser af denne typologi. De fleste vender ud mod parkeringspladsen, mens enkelte vender ud mod gaden. Værelserne er enkelt indrettet og udstyret med aircondition, tv (med italienske kanaler), værdiboks og lille badeværelse med toilet og bruser (enkelte med badekar). I nogle af disse værelser er der mulighed for en ekstra orpedning.

Dobbeltværelse m. søudsigt og balkon

Der er 18 dobbeltværelser af denne typologi. De har alle møbleret balkon og vender ud mod søen og floden Oglio. De fordeler sig med ni værelser på 1. sal - disse har større balkoner med lidt mindre udsigt pga blåregnspergolaen, der hviler over terrassen til restauranten. Mens de resterende ni værelser ligger på 2. sal og har dermed mere søudsigt med lidt mindre balkoner til gengæld. Værelserne er enkelt indrettet og udstyret med aircondition, lcd-tv (med italienske kanaler), værdiboks og lille badeværelse med toilet og bruser (enkelte med badekar). I disse værelser er der desuden et lille køleskab. I nogle af værelserne er der mulighed for en ekstra orpedning.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Stazione

Læs personlige anmeldelser af Hotel Stazione som ligger i Lombardiet. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Stazione. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 23 anmeldelser fra Hotel Stazione

Herlig udsigt

Hotellet ligger et perfekt sted. Udsigten til broen og søen er så smuk, og der er hele tiden noget at
kigge på fra altanen på søsiden. Vi har været på dette hotel 2 gange i vores ferie de sidste 4 år - vi tager altid 2 overnatninger, når vi ankommer til Italien og 2 overnatninger når vi skal hjem igen, da
det ligger tæt på lufthavnen i Bergamo. Ind imellem kører vi en runde til 6 søer. Den ene flottere end den anden - skøn ferie.

Læs mere

Enkelt hotel men god serviceorienteret personale og fremragende beliggenhed

Meget god billetpris, og trods ret sent ankomst i weekenden i oktober var friskbagt pizza arrangeret. Selv middag der en anden aften, god mad og god service og masser af mennesker.
Livlig og pæn vi troede.

Læs mere

Skøn ferie i Italien

Hotel Stazione er et hyggeligt lille Hotel - dejligt værelse rent og pænt og dejlig stor balkon som lå ud til søen og i skygge når man kom hjem om aftenen. Dette er vores første ferie i Italien og absolut ikke den sidste.

Læs mere

skøn udsigt og dejligt personale på restauranten

Det er 3. år vi bor på Hotel Stazione. Vi kan godt lide at se på søen og det liv der er på broen over.
Denne gang var der 36 grader og hedebølge - det var lidt for meget - men det kan hotellet jo ikke gøre for. De gør hvad de kan for at vi skal have en god oplevelse.

Læs mere

Et sted jeg kommer igen

Hotellet ligger perfekt i uanset hvad du vil se i området og minder på ingen måder om et traditionelt to-stjernet hotel. Maden på hotellets restaurant er af meget høj standard. Internet forbindelsen er ikke den bedste grundet de omkringliggende bjerge, men det er også den eneste finger jeg har at sætte på opholdet. Ligger lige ved siden af broen to byen Sarnico, som uden tvivl er et besøg værd. Giv dig tid til at gå ture langs promenaden på begge sider af søen og du vil finde en masse små perler. Et besøg på Monte Isola, skal man absolut også sætte tid af til.
Der var ikke ret mange turister i området, hvilket var ret så dejligt.

Læs mere

Perfekt beliggenhed tæt på det hele.

Fantastisk smukt område! Super god service på hotellets restaurant og meget dejlig mad og vinoplevelse. Vi spiste flere frokoster og middage på hotellets restaurant med den skønneste udsigt.
Morgenmaden var ret kedelig her savnede vi friske kolde frugter noget godt groft brød, parmaskinke gode oste vi er jo i Italien samt koldt frisk vand. Hotellet var ok pænt men trænger til en forfriskning.

Læs mere
 
search map