Hotel i Paratico i Lombardiet

Hotel Stazione

Swimmingpool ud til søen - Sarnico ligger på den modsatte side De fleste af værelserne har udsigt over søen og byen Sarnico på den modsatte bred Hotellet set ovre fra Sarnico
 
Hotel Stazione er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Stazione er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Paratico og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Stazione ligger i et smørhul ved Iseosøen. Her har du stor glæde af de sammenvoksede byer Paratico og Sarnico, som ligger lige uden for døren og lokker med stemningsfulde søpromenader, markedsdage, isbarer og spisesteder. Værelsesstandarden er til gengæld beskeden.

Eftertragtede faciliteter

Hotellets navn stammer fra en tidligere togstation, som har ligget ved siden af hotelbygningen. Den jernbane er i dag nedlagt, så ingen behøver at frygte støjgener fra forbipasserende tog. Af udendørsfaciliteter kan der nævnes den fælles parkeringsplads (gratis) og haven med både swimmingpool og børnebassin. Her i poolområdet er der naturligvis masser af parasoller og liggestole. Der er desuden adgang til søen, men der er ikke søstrand - den nærmeste søstrand ligger ca. 2 km væk, og hoteller viser gerne vej. Ud over børnebassinet, så kan børnene også fornøje sig med bordtennis og en lille legeplads - til trods for at udepladsen er begrænset, da hotellet ligger i en by.

Læs mere om Hotel Stazione

Ristorante Pizzeria

Hotellets restaurant og pizzeria tiltrækker mange folk. Restauranten er ganske stor og har både siddepladser inde og ude. Vælger man at sidde på terrassen, så får man plads under den kæmpe blåregnspergola med udsigt til Iseosøen og floden Oglio. Det er muligt for overnattende gæster at bestille halvpension ved minimumsophold på 3 dage. Morgenmaden serveres indendørs som buffet. Af andre indvendige faciliteter finder man reception, elevator og mulighed for wi-fi-internetopkobling i fællesområderne (mod betaling).

Værelserne på Hotel Stazione

Dobbeltværelse

Der er 14 dobbeltværelser af denne typologi. De fleste vender ud mod parkeringspladsen, mens enkelte vender ud mod gaden. Værelserne er enkelt indrettet og udstyret med aircondition, tv (med italienske kanaler), værdiboks og lille badeværelse med toilet og bruser (enkelte med badekar). I nogle af disse værelser er der mulighed for en ekstra orpedning.

Dobbeltværelse m. søudsigt og balkon

Der er 18 dobbeltværelser af denne typologi. De har alle møbleret balkon og vender ud mod søen og floden Oglio. De fordeler sig med ni værelser på 1. sal - disse har større balkoner med lidt mindre udsigt pga blåregnspergolaen, der hviler over terrassen til restauranten. Mens de resterende ni værelser ligger på 2. sal og har dermed mere søudsigt med lidt mindre balkoner til gengæld. Værelserne er enkelt indrettet og udstyret med aircondition, lcd-tv (med italienske kanaler), værdiboks og lille badeværelse med toilet og bruser (enkelte med badekar). I disse værelser er der desuden et lille køleskab. I nogle af værelserne er der mulighed for en ekstra orpedning.

Skjul teksten
 
 
search map