Ferieboliger og hoteller i Paratico

Søpromenaden i Paratico Søpromenaden i Paratico Vue ud over Iseosøen oppe fra Paraticos øvre bydel Søpromenaden i Sarnico - på markedsdag Sarnico Broen som forbinder Paratico og Sarnico
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tvillingebyerne Paratico og Sarnico ligger på hver sin bred, dér hvor floden Oglio løber ud i Iseosøen. De ligger derfor også i hver sin provins, henholdsvis Bergamo og Brescia, men er efterhånden voksede sammen - og kun adskilt af en bro.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Paratico

Paratico er noget mindre end Sarnico - og også mindre turistet. Bylivet udfolder sig primært (eller udelukkende) nede ved søen: Der er lidt butiksliv ved broen og ellers en skøn søpromenade med lystbådehavn. Det er også her på søpromenaden, man finder byens ugentlige marked om søndagen. Paraticos oprindelige (og mere historiske) centrum ligger oppe bag ved, men forretningslivet er med tiden flyttet ned til søen. Oppe i den øvre del finder man ingen butikker, men kun en bank, byens kirke og en fin udsigt over Iseosøen. Indbyggerne i Paratico benytter mest den større by Sarnico, som har et rigere handelsliv og flere torvepladser. Sarnico ligger ca. 50 m væk - man skal blot krydse broen til fods.

Læs mere om Paratico

Sarnico

Tvillingebyen Sarnico, som ligger på den modsatte søbred, er områdets handelsmæssige centrum. Her er der både isbarer, kiosker og butikker. Sarnico har lige som Paratico også en søpromenade - og det er ligeledes her, det ugentlige marked finder sted - i Sarnico dog om torsdagen.

Skjul teksten
 
 
search map