Anmeldelser af Residence Santa Giulia

 
Residence Santa Giulia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Santa Giulia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Padenghe sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Santa Giulia

Læs personlige anmeldelser af Residence Santa Giulia som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Santa Giulia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Tage og familie fra Gram boede på Residence Santa Giulia i Padenghe sul Garda fra d. 28. juli til d. 4. august 2012.

Santa Giulia ved Gardasøen er meget grønt og velholdt. Stor swimmingpool med masser af liggestole til fri afbenyttelse. Personalet er helt vildt
utrolig søde, rare og hjælpsomme. Taler både tysk og engelsk. Der er en restaurant på stedet, der er ret kendt for deres pizza. Den kan da også anbefales – men hele
deres menukort er super og meget italiensk – skønt. Der er vel max. 500 m ned til Gardasøen. HUSK badesko pga. sten. Til gengæld er det SKØNT at bade i søen.
Fersk vand – ikke plumret. Lej evt. en båd og sejl ud på søen – det er helt fantastisk. Og sikke en natur. Padenge sul Garda ligger på den italienske side af søen, men
der er kun 15 km til Sirmione, hvis man trænger til turist tju-bang. Dezensano (4 km) er også en rigtig dejlig by med små hyggelige gader, butikker og mange restauranter.
Santa Giulia er MEGET anbefalelsesværdigt. De fleste lejligheder i Santa Giulia er privatejet og udlejes ikke, så hvis man kommer i juli måned, har man næsten stedet for
sig selv undtaget i weekenden.
Et lille minus: Service, bestik, gryder osv. er holdt på et absolut minimum. Det er for basic. I Santa Giulia kogte vi vand til 2 kopper kaffe
i en suppegryde. Den samme gryde brugte vi også til opvask, da der ikke var andet der kunne bruges og der var ingen prop til vasken. Jeg synes lige, I skulle sende en person
forbi og checke om disse lejligheder bør tilbydes til 5 personer. Med det udstyr der er, bør der max være 3 personer. Check lige en gang hvad der stilles af krav til udstyr i et dansk
sommerhus. På balkonen i Santa Giulia var der ingen skygge før til middag. Der kræves en stor parasol men helst en markise, det har de fleste andre lejligheder i komplekset.

In-Italia's kommentar

Et af de punkter hvorpå skandinaviske gæster ofte finder uligheder med andre, er indhodet af køkkenskabene. Det er ikke almindeligt at finde el-kedler i Italien, et køkken "redskab" der ikke er kendt og ej heller brugt af mange sydeuropæere. En prop til vasken burde der selvfølgelig være.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Tommas og familien fra Greve boede på Residence Santa Giulia i Padenghe sul Garda fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Tillad mig at sige at hotellet er fantastisk. Vi blev godt nok flyttet til et andet end Santa Giulia, men det var bestemt meget, meget lækkert. Det, som jeg har af kommentarer er, at selve byen og området er meget stille. Vi kan godt lide at være omkring mange mennesker, og mærke en vis aktivitet. Det er der ikke i Padenghe Sul Garda. Det er en lille by, og det er lidt vanskeligt at komme ned til søen. Det ville vi gerne have været. Vi var i Sirmione to gange, og det er et fabelagtigt hyggeligt sted. Der er en stemning næsten som i Venedig. Der må man hen, hvis man er i nærheden.
Ellers har jeg ikke de store kommentarer. Det er et flot område, særligt lidt nord for Padenghe Sul Garda, ligger der en lille by i en lille slugt, nærmest skjult. Der er meget smukt. Jeg husker ikke hvad det hedder, men det ligger vel ca. 10 km nord for Moniga.
In-Italia har vi intet at udsætte på, som sædvanligt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Allan og familie fra Skanderborg boede på Residence Santa Giulia i Padenghe sul Garda fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Området og byen var dejlig men meget turistpræget hvilket nok ikke kan være anderledes i dette område. Det er tæt på mange vinruter som absolut er værd at opsøge. Desuden mange aktiviteter for børn i byerne og mange spisesteder.
Opholdsstedet var MEGET stort og specielt fredag - mandag var der rigtigt mange mennesker, primært italienere da mange af lejlighederne er privatejet.
Der er ca. 87 lejligheder. Hvis man spiser på selve stedet (hoteldelen) får man rabat på regningerne og hotellets restaurant var god.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map