Feriebolig i Padenghe sul Garda ved Gardasøen

Residence Gardazzurro

 
Residence Gardazzurro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Gardazzurro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Padenghe sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Gardazzurro ligger lige ned til søen i kort afstand til den hyggelige by Padenghe sul Garda, på den vestlige bred af Gardasøen. De nærmeste restauranter og indkøbsmuligheder finder man inden for ca. 1 km.

Stor have lige ud til Gardasøen

Residence Gardazzurro består af 85 lejligheder, hvoraf de 25 lejes ud. Stedet ligger lige ved hovedvejen mellem Desenzano og Saló, men dette er ikke ensbetydende med, at man bliver generet af trafikken under sit ophold, da en stor have på 45.000 m² adskiller lejlighederne fra vejen og parkeringspladsen. Derudover vender alle lejligheder væk fra vejen og ned mod søen - dog er det ikke har søudsigt.

Læs mere om Residence Gardazzurro

Fællesfaciliteter

Udover den store parkeringsplads og receptionen - hvor der tales skandinaviske sprog, da Residence Gardazzurro er bestyret af en dansk-italiensk familie - har du adgang til haven, der er opdelt i flere niveauer, hvor du finder pool (længde 40 m) samt vandmassage med tilhørende solterrasse, børnepool, 2 tennisbaner (mod betaling) og legeplads. Der er således masser af aktiviteter for hele familien. Fra haven er der adgang til søpromenaden, der løber hele vejen ind til centrum af Padenghe sul Gardas centrum med restauranter, og hvor det også er muligt at leje vandcykler. Der findes kun wifi i receptionen og i et lille arbejdsrum, men det er til gengæld gratis at benytte.

Lejligheder med egen have eller terrasse

Lejlighederne er alle forskelligt indrettet - alt efter den enkelte ejers smag. De råder alle over aircondition, fjernsyn samt udeområde (have eller terrasse) med bord og stole, køkken med ovn, elkedel, kaffemaskine samt brødrister. Ved ankomst modtager man en gratis velkomstpakke med nogle fornødenheder, så man har lidt at starte på såsom toiletpapir, sæbe, viskestykke og kildevand.

Lejlighederne på Residence Gardazzurro

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (1. sal med terrasse og søudsigt)

Lejligheden G21 (ca. 50 m²) ligger på første sal i den bygning der ligger lige over for søen. Dh har herfra panoramisk udsigt over Gardasøens sydøstlige del med Sirmione halvøen der adskiller sig mid i vandet. Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne og sofa samt hems med plads til to børn (under 12 år) samt udgang til terrasse med bord og stole og søudsigt; det indeholder endvidere soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetage med have)

Lejlighederne (ca. 56 m²) ligger i stueetagen og består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (kun til børn under 12 år) samt udgang til have med bord og stole, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Toværelseslejlighed med 2/5 sovepladser (stueetage med have)

Lejlighederne (ca. 56 m²) ligger i stueetagen og består af opholdsstue med køkkenhjørne og enkelt- og dobbeltsovesofa (kun til børn under 12 år) samt udgang til have med bord og stole, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Treværelseslejlighed med 2/6 sovepladser (stueetage med have)

Lejlighederne (ca. 70 m²) ligger i stueetagen og består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (kun til børn under 12 år) samt udgang til have med bord og stole, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Gardazzurro

Læs personlige anmeldelser af Residence Gardazzurro som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Gardazzurro. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Residence Gardazzurro

Bedømmelse af Residence Gardazzurro

Læs mere

God beliggenhed med kombination af pool og sø

Dejligt velfungerende lejligheder, og selvom lejlighederne ligger helt tæt, er der god mulighed for privatliv. Stort resort, men plads til alle via mange pools og mange kvadratmeter i området. Mange lejligheder er ejet af italienere, så langt fra alle lejligheder var fyldt under vores ophold.

Læs mere

Ferie på Residence Gardazzoro

Ferien på Residence Gardazzoro, var en dejlig afslappende oplevelse.
Der er ikke meget larm, så man kommer helt ned i gear.
Det skal siges at der er mange private lejemål, så der var ikke mange mennesker i det daglige, med det kom der så i weekenden.
Der kunne godt have været en pool/sø bar, da der står at man ikke må have drikkelse med til de forskellige områder, og det at den nærmeste bar/restaurant ligger 1.5 km væk.
Man skal tage højde for, hvis man er gangbesværet, for der er en højde forskel på mellem 75 og 100 meter, fra lejlighederne og til nedre pool/sø område. Det står der ikke noget om i beskrivelse af ferie stedet.
Men en dejlig smilende velkomst, og en god løbende opfølgning fra personalet, om hvordan vi havde det.
Et sted der kan anbefales for folk som virkelig trænger til at slappe af.

Læs mere
 
search map