Anmeldelser af Le Terrazze sul Lago

 
Le Terrazze sul Lago er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Terrazze sul Lago er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Padenghe sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Le Terrazze sul Lago

Læs personlige anmeldelser af Le Terrazze sul Lago som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Terrazze sul Lago. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Hans og familie fra Hornslet boede på Le Terrazze sul Lago i Padenghe sul Garda fra d. 12. til d. 19. juli 2008

Vi har rejst på Gardasøen's sydelige del de sidste 10 år og er derfor bekendt med området. Det var derfor ingen overraskelse, at feriestedet ikke ligger i gåafstand af byliv, charme, indkøb eller restauranter. Det ligger i et boligkvarter, så man skal ud at køre for at finde disse ting. Men det er OK med os.
Feriestedet var mere luksuriøst, end vi havde forestillet os. Rigtig lækre lejligheder med gode senge, velfungerende baderum og køkkener, dejlig balkon med super udsigt og rigtig gode senge. God service i receptionen. Egentlig perfekt. Feriestedet var imidlertid meget lagt an på, at de fleste lejligheder er ejet af intalienere, som kommer i weekenden.
Vi havde bedt om stuelejlighed, men fik en på 1.sal, da en 3-værelses ikke fandtes i stueetagen. Trods hotellet havde givet denne information til In-Italia, er det ikke kommet videre til os.
Feriestedet er ikke super velegnet til børn, da der ikke er nogen legeplads, og man ikke må ret meget i poolen.

In-Italia's kommentar

Vi undrer os lidt over kommentaren vedr. placering, da vi kan se noget ønske om speciel placering, og heller ikke har modtaget en sådan information fra Le Terrazze sul Lago.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Per og familie fra Risskov boede på Le Terrazze sul Lago i Padenghe sul Garda fra d. 22. til d. 29. juli 2006.

Jeres hjemmeside er rigtig god, nem at finde rundt i og søgningen er god. vi har en oplevelse af at i har orden i tingene, dejligt !! Vi er rigtig begejstret for Padenghe sul Garda, god placering i forhold til Venedig og Verona. Forholdene på Padenghe sul Garda var lige som vi kunne ønske dem, perfekt til børnefamilier og perfekt til en varm sommer. tips til næstkommende : tag toget til Venedig det tager kun 2 timer og så er man i Venedig og skal ikke lede efter parkering.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Cathrine og familie fra Lyngby boede på Le Terrazze sul Lago i Padenghe sul Garda fra d. 22. juli til d. 5. august 2006.

Vi havde en dejlig tur. Hotellet var dejligt og godt til børn. Søen ligger dejligt i gåafstand - få hundrede meter. Hvis man ønsker byliv, skal man have bil med, da indkøbsmulighederne er begrænsede i gåafstand. Vi fik skiftet sengetøj og meget let rengøring 2 gange om ugen, hvad vi ikke havde regnet med :)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map