Feriebolig i Padenghe sul Garda ved Gardasøen

Le Terrazze sul Lago

 
Le Terrazze sul Lago er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Terrazze sul Lago er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Padenghe sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Le Terrazze sul Lago er et feriecenter, som ligger ca. 500 meter udenfor den lille by Padenghe sul Garda, og 4 km fra en af Gardasøens mest levende og kønne byer, Desenzano del Garda.

Der afgår bus til bl.a. Desenzano og Sirmione kun 100 meter fra feriecentret. Bebyggelsen er på 2 etager, og råder over i alt 50 lejligheder. På stedet er der desuden reception, fjernsynsstue, elevator, restaurant, udendørs bar, parkeringsplads, garage (mod betaling).

Læs mere om Le Terrazze sul Lago

Der er tale om et pænt lejlighedskompleks, beliggende højt, i grønne omgivelser. I den fælles have der omgiver lejlighederne er der 2 solterrasser med liggestole, parasoller og svømmebassin, det ene med børnebassin. Der er væsentlig flere lejligheder end de 50 der udlejes til turister, og disse ejes som oftest af private italienske familier. Derfor skal man være opmærksom på, at italienere sætter stor pris på ro ved poolanlægget i siestaen (fra kl. ca. 13-16).

Alle lejligheder er komfortable og pænt indrettet, og råder over aircondition/varme, hårtørrer, telefon, satellitfjernsyn, køleskab og balkon.

Lejlighederne på Le Terrazze sul Lago

Etværelseslejlighed Mono med 2 sovepladser

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne, spisekrog, dobbelt sovesofa samt badeværelse med toilet og bruser. Der er ligeledes balkon til lejligheden.

Toværelseslejlighed Bilo2 med 2/4 sovepladser

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne, spisekrog samt dobbelt sovesofa (til 2 børn under 13 år eller til én voksen), soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Opholdsstue og soveværelse er adskilt af en skydedør. Der er ligeledes balkon til lejligheden.

Toværelseslejlighed Bilo4 med 2/4 sovepladser

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne, spisekrog samt dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt balkon.

Treværelseslejlighed Trilo med 4/6 sovepladser

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne, spisekrog samt dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng samt badeværelse med toilet og bruser. Der er ligeledes balkon til lejligheden.

Skjul teksten
 
 
search map