Hotel i Padenghe sul Garda ved Gardasøen

Hotel Splendido Bay Luxury Spa Resort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det bedste ved Hotel Splendido Bay Luxury Spa Resort er, at det er anlagt i ét plan og helt ned til søen med mulighed for at bade fra den private strand. Desuden er her en velplejet have, bar'er og et par restauranter at vælge imellem.

Et meget komfortabelt hotel

Adgang til både bar'er og restauranter gør, at hotellet føles meget komfortabelt. Du behøver altså ikke at tage så langt for at spise godt. Ristorante Il Rivale byder på en varm atmosfære og serverer frokost og middag. Ristorante Aquariva har en romantisk terrasse ud mod søen, og serverer traditionelle retter, specielt fisk og skaldyr. Her kan du også spise både frokost og middag. Ud over disse er der en Bistrot til dig, der ønsker en mindre formel middag eller en aperitif inden maden. American Bar finder du ud mod søen, og her kan du købe en god drink om aftenen mellem kl. 18:00 og 01:00. Om dagen kan du købe forfriskninger i Beach-baren, som er åben fra kl. 10:00 til kl 20:00, eller du kan vælge noget fra din minibar, som kan nydes på din terrasse.

Læs mere om Hotel Splendido Bay Luxury Spa Resort

Udendørs pool og privat strand

Da hotellet har privat strand, kan du vælge, om du vil sole dig på en af de solsenge, som du finder ved poolen, eller en af dem nede ved søen. Du kan leje cabanas på stedet og strandhåndklæder får du i strandbaren, som har åbent mellem kl. 10:00 og 20:00. Hvis du trænger til motion, kan du spille tennis ca. 5 km fra hotellet, og til den nærmeste golfbane er der ca. 20 km. Du kan leje cykler ca. 5 km fra hotellet.

Her er SPA og Wellness

For dig som vil forkæle dig selv, kan hotellets Beauty og SPA måske lokke. Der er en dejlig, opvarmet indendørs pool med behagelige solsenge, badstue, tyrkisk bad og technogym. Adgang til SPA og forskellige behandlinger bestilles og betales på stedet.

Pæn indretning med terrasse

Der er i alt 76 værelser på hotellet, som alle har en dejlig terrasse. Faciliteter er aircondition, satellit TV, wi-fi, værdiboks, minibar, telefon, kaffe- og tefaciliteter og badeværelse med hårtørrer, make-up-spejl, badekåbe og slippers.

Læs om værelserne på Hotel Splendido Bay Luxury Spa Resort

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map