Hotel i Padenghe sul Garda ved Gardasøen

Hotel Locanda Santa Giulia

 
Hotel Locanda Santa Giulia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Locanda Santa Giulia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Padenghe sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette moderne og stilfulde hotel/feriecenter ligger i grønne omgivelser, ca. 50 m fra Gardasøen i udkanten af den lille by Padenghe sul Garda, og ca. 3 km fra en af Gardasøens mest levende og kønne byer, Desenzano del Garda.

Bebyggelsen er i 2 etager, og der er ialt ca. 12 værelser/suiter, og 25 lejligheder (se Residence Santa Giulia). Der er en dejlig have med to svømmebassiner (ét meget stort og ét lidt mindre ovalt), børnebassin samt liggestole og parasoller. Bebyggelsen ligger tilbagetrukket mellem landevejen og søen, men trafikken mærkes ikke synderligt, da hotellet er placeret bag en større parkeringsplads, og der er dobbelte ruder overalt.

Læs mere om Hotel Locanda Santa Giulia

Hotellet har reception, lounge, fjernsynsstue med satellit-TV, elevator, restaurant, bar (både ude og inde), mødelokale, have m. poolområde, parkering samt garage (mod betaling).

Alle værelser og suiter ligger i hovedbygningen på 1. sal. De er pænt og stilfuldt indrettet, og bliver løbende renoveret. Dette gør også, at ikke alle er indrettet med ens møbler. Ca. halvdelen vender mod vejen og søen, som kan skimtes mellem træerne, og de øvrige vender mod haven og poolområdet. Værelser og suiter har alle telefon, satellitfjernsyn, aircondition, varme, balkon eller terrasse, samt bad med brus, føntørrer og toilet. Suiterne er ekstra store og har et opholdsrum.

Skjul teksten
 
 
search map