Anmeldelser af Agriturismo Al Rocol
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fremragende.... Ganske enkelt!

Vores oplevelse er at stedet bare spiller. Fantastisk betjening og imødekommenhed.
Stedet er rent og SKØNT at poolen serviceres i det omfang som den gør. Den var bare i orden - hver dag!
Det er et sted med mange korte visit. Vi oplevede stor udskiftning af gæster, dog uden at det på nogen måde var et problem. Vi havde 12 dage og vi var vist dem der var der længst i den periode vi var der.
Der er god plads og selv om der er mere end 15 værelser, 2 lejligheder og en lille campingplads, var der ikke på noget tidspunkt en fornemmelse af der var proppet og overfyldt.
Skøn lejlighed, der også bare virkede som den skulle. God mulighed for at lave mad hjemme, køleskab i god størrelse og så var der en super skøn terrasse til lejligheden, som dannede en helt fantastisk ramme om vores aftener. Skulle man ønske noget anderledes, var det en alm ovn i køkkenet, (mest fordi vi gerne ville have lavet en dessert til Fabio og Mamma* i køkkenet) og måske muligheden for at grille.
*Vi havde en fatastisk formiddag i køkkenet, hvor far og datter var nede og lave pizza, foccacia, pesto og hjemmelavet pasta, sammen med Fabio og Mamma. Det vil vi gerne meget mere af!!!
Vi nåede aldrig at spise frokost på Al Rocol, men aftensmaden var rigtig skøn.
Morgenmaden fik vi kun på afrejsedagen, og den var helt OK!

Ome som feriedestination

Vi var med fly til Bergamo og havde lejet en bil, som blev flittigt brugt.
Der er masser at lave og se hvis man gerne vil. Og så gemmer området på masser at muligheder for at finde små tidslommer og lokale spisesteder.
Selv Ome by er der ikke helt vildt meget ved, men området.... Hvis man har mod på autentisk og lokal mad, skal man ikke køre ret langt før der er ret gode muligheder for dette.
Vi besøgte Bergamo's gamle bydel og Brescia. Den gamle bydel i Bergamo, kan toppes med en tur op i en lille bjergbane, hvor der kan spises(igen) og ellers bare nyde udsigten ind over byen.
Brescia er måske den mest stille "lille" storby vi har oplevet. Byen er utrolig smuk og var nærmest helt tom for mennesker.
Generelt er området på ingen måde overrendt af mennesker, og det oplever vi som et kæmpe plus.
Vi brugte også en dag i Gardaland - som er.... Gardaland. Med to børn på hhv. 10 og 11, var dette en fin dagstur, og prisniveauet er, når man først er kommet ind, ganske rimeligt. Men havde vi ikke haft en 50% rabatkupon med hjemmefra, var vi nok ikke taget derind. Vi besøgte Gardaland på en lørdag og det virkede som om at der ikke var helt vildt mange mennesker pga. "skiftedag". Køerne var max 30 - 45 min. ventetid - så som et dansk sommerland på en velbesøgt dag.

Iseo by, østsiden af søen, op nordpå og Monte Isola blev også besøgt.
I byen Zone er en kortere vandretur hvor der kan ses natuligt skabte pyramider - dette er en ret fin oplevelse for både store og små.
Jeg havde også Mountainbike med, og det kan anbefales. Lombardiet er cykelland - uanset om man kører landevej eller MTB (eller begge dele) er dette et sandt lille Mekka. Man skal gide at køre opad - men belønningen fornægter sig til gengæld heller ikke, når det går nedad igen :-)
Der kan findes kort over vandre-, landevejs- og MTBruter hos de forskellige turistbureauer og cykeludlejninger.
Vi lavede de fleste at vores udflugter som halvdagsture. Så var der stadig god til pool, hygge og cykelture....

Agriturismo Al Rocol
Rent og pænt

Rigtig god opmærksomhed på poolen
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Al Rocol
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med terrasse)

Skulle man ønske mere, var det en alm ovn og evt. muligheden for at grille.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Der er faktisk fin Wifi på området - men det dækker ikke lejligheden ret godt og poolområdet var helt dødt. Ved restaurant og "rundt om hjørnet", virkede det superfint.
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Agriturismo Al Rocol
 
search map