Agriturismo i Ome i Lombardiet

Agriturismo Al Rocol

Der er rigelig med plads til alle i poolen Den skønne fællesterrasse ved restauranten Den rige morgenmadsbuffet Poolen med de to lejligheder i baggrunden En skyggefuld plet ved poolen Gårdbutikken Restauranten Restauranten med værelser på 1. og 2. sal Vinkælder Vinkælderen Værelserne som ligger oven over produktionsdelen Terrasse til et af værelserne over restauranten Et af værelserne Et af værelserne Et værelse med plads til 4 personer En af terrasserne til lejlighederne Eksempel på en af lejlighederne Eksempel på badeværelse i en af lejlighederne Soveværelset i en af lejlighederne Hemsen i en af lejlighederne Poolen ligger i skønne, grønne omgivelser
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På Agriturismo Al Rocol summer den gode vinstemning både i gårdbutikken, i produktionsafdelingen, i restauranten og på de omkringliggende marker med vinstokke i lange baner. 15 værelser og en flot swimmingpool danner rammen om dette skønne landsted.

Hvor er vi i grunden?

Midt blandt vinmarker og blot 10 km fra Iseo by og Iseosøens bred. Ønsker man andet end disse vekslende landsskabsscenarier, så vil du inden for 10-15 km både kunne nå til det store designer-outlet Franciacorta Outlet, den 27-hullers golfbane Franciacorta Golf Club, den lille storby Brescia og Sulzano, hvorfra I kan sejle over til den skønne ø Montisola på blot 4 minutter. På gården er der gratis parkering.

Læs mere om Agriturismo Al Rocol

Genuint køkken

Restauranten på stedet er kun åben for stedets egne gæster og tager udgangspunkt i de lokale råvarer. Maden serveres i samme lokale som morgenmaden, der serveres som buffet. Og her er der også tænkt på glutenallergikere og de laktoseintolerante. Restauranten har normalt åben om aftenen fra fredag til søndag, og til frokost fra tirsdag til torsdag. Velbekomme! NB: Bemærk at restauranten er altid helt lukket i midten af august. Datoerne kan variere - i 2017 er den fx lukket fra 7. til 16. august (begge dage inkl.). Når restauranten er lukket, er det dog stadig muligt at få morgenmad og besøge vinproduktionen og gårdbutikken. Nærmeste alternativ til stedets eget restaurant er spisestedet Trattoria Borgo in Franciacorta blot 2½ km væk eller et lille trattoria i landsbyen Ome.

Gå om bord i gårdbutikken

In-Italias udsendtes første indskydelse, da han trådte ind i deres gårdbutik var, at han var nødt til at købe det hele. Alt præsenteres lækkert og indbydende - og hvem ønsker ikke efter hjemkomst at byde venner og familie på specialiteter og delikatesser fra en vingård i Italien, hvorfra man selv har hentet egnsprodukterne med hjem? Produkterne spænder først og fremmest over deres egne vine, men der er også rigelige mængder af grappa, olivenolie og marmelader.

Vin over det hele ...

Agriturismo Al Rocols vinproduktion er en større historie. De producerer primært den mousserende Franciacorta, men har også både røde og hvide vine på programmet. Det er muligt at få indblik i produktionsafdelingen - og overnattende gæster betaler ingenting for en rundvisning. Ønsker man hele pakken, så kan man også bestilles en vinsmagning i et lokale, der lige præcist er indrettet til samme formål. Men vinoplevelsen slutter ikke her: Hvis du føler dig inspireret, er du velkommen til at slentre rundt i deres vinmarker. Der er faktisk en lille vinvandrerute, som gæsterne kan følge til fods. Den løber gennem vinmarker og skov og tager ca. 40 minutter, afhængigt af bentøj. Når I så skal hvile benene, så vil vi anbefale poolområdet, som ligger i fredelige grønne omgivelser. Her finder I også omklædningsrum og toiletter som en ekstra komfort til gæsterne. Poolhåndklæder er inkluderet i prisen. Ønsker I hilse på gårdens dyr, så er der i den ene ende af skalaen kaniner og katte - mens den anden ende af skalaen byder på dådyr - og nede bag poolen på vej ind i skoven kan I hilse på æsler og grise.

Dyk endnu længere ned i råvarerne

Det er også muligt at deltage i madlavningskurser her på gården. De kan tilpasses mange forskellige behov - så længe det hele aftales på forhånd. Kurserne tager typisk afsæt i det lokale køkken med antipasti, fisk fra Iseosøen, kødretter, pastaretter og oste. I kan også leje cykler på stedet - dette skal blot aftales dagen i forvejen, da de leveres fra en lokalsamarbejdspartner. I kan vælge mellem citybikes og mountainbikes.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Al Rocol

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Al Rocol

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Al Rocol som ligger i Lombardiet. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Al Rocol. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 56 anmeldelser fra Agriturismo Al Rocol

Hyggelig vingård i Franciacorta vindistrikt.

Gammel familiedrevet vingård der laver fantastiske vine og dejlig mad.
Deres tasting menu med tilhørende vinmenu kan varmt anbefales, restauranten har dog begrænset åbning.
Meget venlige værter, vi fik opgraderet vores værelse til en lejlighed med stor terasse ud mod poolen, så meget fin behandling. Dejlig pool og rigeligt med solsenge. Skov i "baghaven".

Læs mere

Dejlige dage på Al Rocol

Vi har kun godt at sige om Al Rocol. Hyggelige omgivelser, dejlig pool og meget lækker mad. Vi bookede en vinsmagning og middag, mens vi var der, og fik en fin rundvisning på vingården. Smagevinene var skønne, og der blev serveret snacks til. Det var nemt at bestille vin på stedet, samt aftale leverance. Ser frem til at byde vennerne på Franciacorta bobler.

Læs mere

Alle tiders sted

Både værtsfamilie og personale var meget venlige og vi nød et dejligt sted, hvor vi boede i næsten en uge. Her kunne man hvile ud, men samtidig være tæt på naturen og de små byer, som alle lå inden for kort afstand.
Denne vingård kan virkelig anbefales, ikke bare på grund af vinen, men udfra hele oplevelsen af en fungerende og effektiv gård med dyr og forskellige aktiviteter. Gæstfriheden var stor, og familien hjalp os med ethvert spørgsmål, vi måtte have.

Læs mere

Skønt sted med personlighed og god mad

Al Rocol er et skønt sted, med søde værter der giver stedet personlighed.
Maden og deres vin er rigtig god, og det anbefales klart at spise der om aftenen.
Det kan anbefales at gå ruten op igennem vinmarkerne og ned til byen.
Det eneste minus stedet har, er at det ligger tæt på vejen, hvilket gav lidt støj.

Læs mere

Vidunderlig ferie.

Området og Al Rocol var perfekt, men kræver bil. Vi havde lejebil og tog nemt mellem de forskellige steder. Det meste lå i nærheden.

Vidunderligt at møde familien som driver Al Rocol. Herlige mennesker der gjorde vores ophold der, helt perfekt.

Læs mere

Fantastisk sted

Al Rocol er et rigtig dejligt sted. Utrolig søde og hjælpsomme værter. Vi havde værelse 16, som var helt ny i standsat og med rigtig lækkert badeværelse og hems.Flotte omgivelser og hyggeligt med dyrerne lige uden for døren. Ligger tæt på indkøbsmuligheder og stor spændende outletby( 5 km )Restauranten er klart til 5 stjerner, lækre vine og mad for enhver smag. Vi kommer helt sikkert igen

Læs mere
 
search map