Feriebolig i Musso ved Comosøen

Residence La Pianca

 
Residence La Pianca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence La Pianca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Musso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På Residence La Pianca vil det første, du møder, nok være den unge Tiziana, der byder dig og din familie varmt velkommen på dette lille feriekompleks hævet over Comosøens breder. Det næste, du møder, er en søudsigt uden lige, som du vil nyde godt af resten af dit ophold.

Hvor er vi?

Residence La Pianca ligger i en panoramisk position ca. 1 km fra Comosøens nordvestlige bred, hævet over den lille landsby Musso. I dette lille bysamfund finder du en restaurant, købmand, apotek og en lille søstrand med småsten. Mange vælger at tage turen herned (og op igen) til fods, og ellers vil du nok sætte pris på at have en bil til rådighed for flere restaurant- og indkøbsmuligheder i fx Dongo (ca. 1,2 km fra Musso) eller Gravedona (ca. 5,3 km fra Musso).

Læs mere om Residence La Pianca

Pool, solterrasse og andre faciliteter

Residence La Pianca byder på 8 lejligheder af forskellig størrelse, der dog alle har det fællestræk, at de har egen terrasse med søudsigt. Her findes også en dejlig pool og en solterrasse med liggestole og smuk udsigt over søen. I den lille reception finder man forskellige brochurer om områdets mange udbud, og endelig er her også blevet lavet en god og rummelig parkeringskælder til gæsternes biler. Bemærk, at Residence La Pianca er bygget op ad bjergskråningen, og der derfor er trapper mellem parkeringskælder, lejlighederne og poolen. Stedet kan derfor ikke anbefales til gangbesværede eller familier med helt små børn.

Lejlighedsfaciliteter

De 8 lejligheder her har alle en privat terrasse med bord, stole og søudsigt. Boligerne er pænt og enkelt indrettede og har satellit-tv, og køkkenerne har alle 3 eller 4 gasblus, køleskab, filterkaffemaskine og mikroovn.

Læs om lejlighederne på Residence La Pianca

Skjul teksten
 
 
search map