Feriebolig i Musso ved Comosøen

Residence La Pianca

 
Residence La Pianca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence La Pianca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Musso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På Residence La Pianca vil det første, du møder, nok være den unge Tiziana, der byder dig og din familie varmt velkommen på dette lille feriekompleks hævet over Comosøens breder. Det næste, du møder, er en søudsigt uden lige, som du vil nyde godt af resten af dit ophold.

Hvor er vi?

Residence La Pianca ligger i en panoramisk position ca. 1 km fra Comosøens nordvestlige bred, hævet over den lille landsby Musso. I dette lille bysamfund finder du en restaurant, købmand, apotek og en lille søstrand med småsten. Mange vælger at tage turen herned (og op igen) til fods, og ellers vil du nok sætte pris på at have en bil til rådighed for flere restaurant- og indkøbsmuligheder i fx Dongo (ca. 1,2 km fra Musso) eller Gravedona (ca. 5,3 km fra Musso).

Læs mere om Residence La Pianca

Pool, solterrasse og andre faciliteter

Residence La Pianca byder på 8 lejligheder af forskellig størrelse, der dog alle har det fællestræk, at de har egen terrasse med søudsigt. Her findes også en dejlig pool og en solterrasse med liggestole og smuk udsigt over søen. I den lille reception finder man forskellige brochurer om områdets mange udbud, og endelig er her også blevet lavet en god og rummelig parkeringskælder til gæsternes biler. Bemærk, at Residence La Pianca er bygget op ad bjergskråningen, og der derfor er trapper mellem parkeringskælder, lejlighederne og poolen. Stedet kan derfor ikke anbefales til gangbesværede eller familier med helt små børn.

Lejlighedsfaciliteter

De 8 lejligheder her har alle en privat terrasse med bord, stole og søudsigt. Boligerne er pænt og enkelt indrettede og har satellit-tv, og køkkenerne har alle 3 eller 4 gasblus, køleskab, filterkaffemaskine og mikroovn.

Læs om lejlighederne på Residence La Pianca

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence La Pianca

Læs personlige anmeldelser af Residence La Pianca som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence La Pianca. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Residence La Pianca

Fantastisk udsigt, skøn pool og rigtig fin lejlighed

Vi var rigtig glade og tilfredse med vores ophold. Helt fantastisk smukt sted. Dejlig Søstrand og lækkert at bade i søen også. Vi kommer tilbage??

Læs mere

Super dejligt ophold

Skøn plet med en fantastisk stemning. Lejligheden helt i top i rolige omgivelser. Alt pænt og velholdt.

Læs mere

Fantastisk udsigt

Flot beliggenhed. Gode værelser. Venligt personale. Roligt.

Læs mere

Super udsigt

Vores ophold på residence la pianca var en succes. Værterne var søde, servicemindede og havde styr på tingene, og lejligheden var perfekt til vores familie på 4. Poolen var god, indkøbsmulighederne gode, Musso by var hyggelig flere muligheder for at få lækker mad. God belliggenhed for udflugter. Sidst men ikke mindst var udsigten over søen og bjergene på den anden side uovertruffen, man skal se det før man helt forstår. Vi håber at vi får besøgt stedet igen. Søren H og familie

Læs mere

Fantastisk udsigt

Vi boede i lejlighed 8 som vel nok har den bedste terrasse med panoramaudsigt over Comosøen og meget tæt ved pool. Utrolig flinke og imødekommende værter og personale. Skøn og veludstyret lejlighed med god plads.

Læs mere

Dejligt sted med god udsigt

Dejlig rummelig lejlighed med god stor terasse med fantastisk søudsigt. Også skøn udsigt fra svimmingpoolen og solterrassen. Fredeligt.
Eneste lille irritationsmoment var manglende belysning over køkkenvask.

Læs mere
 
search map