Anmeldelser af Agriturismo Villa Gradoni

 
Agriturismo Villa Gradoni er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Villa Gradoni er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monticelli Brusati og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Villa Gradoni

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Villa Gradoni som ligger i Lombardiet. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Villa Gradoni. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Helt fin bolig men dårligt med aktiviteter på vingården.

Helt fin bolig, men dårligt med muligheder på vingården. Restauranten var fuldtbooket i tre dage og vi fik ikke mulighed for at spise der i hele perioden vi boede på vingården.

Monticelli Brusati som feriedestination

Besøg gerne byens små restauranter i området. Der lægges meget passion i deres madlavning og i deres vine.

In-Italia's kommentar

Hej! Angående restauranten så stedet så er den meget populær, og det er ofte nødvendigt at bestille bord i forvejen. Mvh. Marcus fra In-Italia.

Agriturismo Villa Gradoni
Rent og pænt
Gæstfrihed

Gæstfri men ingen aktive tilbud på vingården.
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Villa Gradoni
Lejlighed (nr 10) m. 2 soveværelser og balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Der var ingen Wi-Fi i lejlighederne. Der måtte man gå ned til fællesområderne.
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2018
Antal rejsende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Centralt beliggende luksuslejlighed

Selvom vi de seneste 15 år har besøgt Italien flere gange om året (de seneste 10 med børn) er det ret få steder, vi har boet mere end en gang. Suite 18 på Villa Gradoni har vi nu besøgt 2 år i træk - efterårsferien 2016 og sommerferien 2015.

Hvorfor?

(1) Det er en utrolig stor, lækker og velfungerende lejlighed med en fantastisk terrasse. Der er (efter italiensk standard) et stort og godt udstyret køkken (kaffemaskine, gaskomfur, ovn, lækre vinglas, ok gryder og pander (men absolut intet der kan skære). Vores to primære kritikpunkter i 2015 var manglende internet og aircon i lejligheden ... men det er begge dele blevet fixet, så vi hver aften streamede dansk tv uden problemer (dog sidder routeren på terrassen så i dele af lejligheden har man svært ved at fange nettet).

(2) Vingården/feriekomplekset er virkeligt flot sat i stand. Meget smukke bygninger, en fantastisk ro om aftenen, en virkelig lækker pool (der dog havde lukket i efterårsferien). Villa laver virkelig god Franciacorta, og man kan få rundvisning og købe deres vine til meget rimelige priser. Personalet er kompetente og servicemindede.

(3) Villa ligger meget centralt (i bil) for rigtigt mange aktiviteter i denne fantastiske, kvalitetsbevidste og relativt lidt turistede del af Norditalien. Inden for 15 min. i bil har man fantastisk shopping (Outlet Franciacorta, Auchan ved Roncadelle A4 afkørslen, Le Porte Franche shoppingcenter ved Rovato A4 afkørslen osv.), masser af gode restauranter i Iseo, et utal af vingårde der tager imod besøg, et overraskende godt vandland (Aquasplash), og ikke mindst Sulzano hvorfra færgen går hvert 20 min. til Monte Isola. Ankom med færgen om morgenen, tag et 9-10 km let hike - først op til kirken på toppen af øen og videre til Carzano og tilbage langs søen til Peschiara. Fortsæt lidt ud af byen til Pizzeria Dorada direkte på søbredden, og nyd en velfortjent og virkelig verdensklasse pizza på terrassen i solen. På 45 min. kørsel er man i Bergamo Alta, i bjergene mod nord eller ved Gardasøen.

Hvorfor så kun 4 stjerner? Udsigten fra terrassen er ned over en gårdsplads og ikke som man kunne drømme om ud over bjerge, vinmarker eller søen. Der er en hel del larm og trafik i dagstimerne, da det jo rent faktisk er en arbejdsplads. Man kan absolut intet foretage sig uden at skulle ud at køre i bil - Villa er smuk, men det kan man ikke sige om de boligkvarterer og industri der omgiver det ... og så er det forholdsvist dyrt.

Monticelli Brusati som feriedestination

En vandretur og en pizza på Monte Isola, restaurant Leon D'Oro en søndag aften fyldt med italienske familier, indkøb af italienske specialiteter i Auchan, et besøg i Bergamo Alta og antipasti, pasta og en flaske Barbaresco fra vinkælderen på L'Alimentari og en tur med børnene i Aquasplash

Agriturismo Villa Gradoni
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Villa Gradoni
Lejlighed (suite nr 18) m. 2 soveværelser og balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)

Kun åben om sommeren
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2016
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Fantastisk flot og appetitligt feriested

Ualmindelig lækre omgivelser lige midt i vindistriktet. Dejlige værelser, dejlig restaurant/trattoria.
Lækker vin. Lidt langt til det meste, man skal starte bilen, hvis man vil på restaurant eller handle ind.
Lige lovlig meget låse cirkus. Man skal låse sig ind af diverse porte - også selv om man bare skal kontakte receptione, men det er der jo sikkert en grund til.
Intet at udsætte - vil meget gerne vende tilbage senere.

Anbefaling til kommende gæster

Ved lidt større indkøb. Kør til Simply supermarkedet ved Outlet centret ca. 10 km væk.
Der har de det hele.

Agriturismo Villa Gradoni
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Villa Gradoni
Lejlighed (nr 12) m. 1 soveværelse og balkon/terrasse

Airconditionanlægget var ikke alt for godt, og kølede kun køkken/alrummet
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Ikke en oplevelse der skal gentages

Vi boede på Villa Gradoni i uge 26+27 2016.

Vi fik hurtigt opfattelsen af at sæsonen ikke helt var startet endnu. Der skulle bygges, bankes og gøres klar, hvilket gjorde at vi boede i byggerod, støj, rod og generelt virkede det som om vi var lidt til besvær.
Lagner og håndklæder blev lovet skiftet 2 gange om ugen. Vi fik skiftet én gang på 10 dage. Så beslutningen om at medbringe egne håndklæder som supplement viste sig at være en god idé.

Man skal være opmærksom på at vinproduktion er et landbrug hvor der gødes og sprøjtes. Der kan lugte kraftigt af gødning og der kan sagtens køre en traktor rundt i vinmarkerne til langt ud på aftenen, hvilket støjer en hel del.
De er plaget af fluer som man efter få dage bliver skør af. At spise ude på terrassen kræver en fri hånd til at vifte fluer væk og poolområdet var også hårdt ramt.

Stedet fik snydt os til at betale 40 euro for en slutrengøring, selvom vi havde gjort alt rent. Vi blev oplyst hjemmefra at man kun skulle betale for slutrengøring, hvis man ikke selv ryttede op og gjorde rent.

Området omkring Iseo søen er fantastisk, men jeg kan ikke anbefale dette sted til ophold i ferien.

Anbefaling til kommende gæster

Lidl supermarkedet der ligger når man kører fra Iseo og med uret, rundt om søen lige inden byen Paratico, er et godt sted at finde godt brød. Det lyder underligt, men er man ikke til det lette, meget luftige brød, kan Lidl's brødafdeling godt anbefales.
Lidt for mange gange køber man brød som ser lækkert og groft ud, men det vejer marginalt mere end luft.

Tag turen gennem bjergene fra Monticelli Brusati til Pisogne. Det er en tur på ca. 50 km gennem bjergene, men man kommer virkelig gennem bjergene og turen er helt fantastisk.

In-Italia's kommentar

Vi er kede af at høre, at opholdet på Villa Gradoni ikke levede op til jeres forventninger. Især fordi summen af alle vores andre gæster på stedet udelukkende giver Villa Gradoni en samlet vurdering på enten 4 eller 5 stjerner ud af 5. Men det ændrer jo ikke ved, at I har haft en dårlig oplevelse. Jeg ville ønske, at I havde taget fat i os undervejs, således at vi havde haft mulighed for at gøre jeres ferie til en bedre oplevelse. Håndklæderne kunne I med sikkerhed havde fået byttet, hvis I havde henvendt jer i receptionen - og fluer og traktorkørsel er (desværre) noget, der kan høre et ophold på landet til. Med hensyn til betaling for slutrengøring, så er der ingen, der har snydt jer. Det fremgår af jeres opholdsbevis, at betaling for slutrengøring er obligatorisk. Det glæder mig dog at høre, at I har nydt landskabet. Mvh Allan, In-Italia

Agriturismo Villa Gradoni
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Villa Gradoni
Lejlighed (nr 6) m. 1 soveværelse og balkon/terrasse

Lejlighed 6 indeholder nok Europas dårligste madrasser. De skulle være skiftet for MANGE år siden. De er ligget helt ned.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2016
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Meget dejligt feriekompleks i middelmådige omgivelser

Alså, først: Komplekset byder på alt hvad I lover. Rene og meget lækre lejligheder, en smuk og tilstrækkelig stor pool, et velholdt område. Billederne lyver ikke!

Vi rejste dog på en tid, hvor der om natten var omkring 30 ° og i løbet af dagen op til 40 ° grader. Derfor ville vi have ønsket aircondition til lejligheden. Jeg vil helt sikkert ikke igen tage til sådan et område, uden et klimatiseret boligområde....

Men som nævnt var selve feriestedet var fejlfrit.

Men jeg må understrege, at Gardasøen ved Lago d´Iseo er virkelig turistmæssigt et par år forud, og også den smukkere af de to søer. Uden at fremstille Lago d´Iseo som et dårligt valg.

Ved min næste rejse vil jeg da være opmærksom på at finde et hus / lejlighed med følgende kriterier:

1. Beliggenhed med direkte udsigt over en sø (forskønner aftenen enormt)
2. Klimaanlæg i værelserne, så man kan køle alt ned på én gang.

Men dette er personlige betragtninger, der ikke nødvendigvis passer alle.

Agriturismo Villa Gradoni
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Villa Gradoni
Lejlighed (suite nr 18) m. 2 soveværelser og balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2015
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen

Et sted med sjæl og charme

Vi havde en skøn uge på en flot renoveret vingård. Der er en dejlig stemning og et imødekommende personale. Lejligheden fremstod enkel, men alt fungerede godt. Vi havde en dejlig altan med udsigt over bjergene. Fællesarealer inkl. Pool var rene og pæne og det var altid muligt at få en solstol. Restauranten på stedet er god og hyggelig.

Agriturismo Villa Gradoni
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Villa Gradoni
Lejlighed (nr 9) m. 1 soveværelse og balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2015
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Bedømmelse af Agriturismo Villa Gradoni

Absolut skønt med børn. Vi var på vila gradoni i 2013 også. Siden hen har de opgraderet nogle af fælles områderne.
Vi besøger dem nok igen, med børn.
Man skal være klar over at det er et ret stort sted med en del nordiske.
Mangler muligheden for at leje gode cykler. Dog kan du låne en Gammel havelåge ganske gratis. Men jeg er bekymret for sikkerheden på dem :-)

Anbefaling til kommende gæster

Op af bjerget bagved gården og igennem skoven med madpakker. En god vandre tur uden at i skal i bilen.
Vi brugte en lokal frisør til drengene, det var sjovt og billigt.
Da vi skulle mod nord kørte vi langs iseo søen og via paso Stelvio. En fantastisk oplevelse.

Agriturismo Villa Gradoni
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Villa Gradoni
Lejlighed (nr 12) m. 1 soveværelse og balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant

Har ikke spist der endnu
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Bedømmelse af Agriturismo Villa Gradoni

Agriturismo Villa Gradoni
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Villa Gradoni
Lejlighed (suite nr 18) m. 2 soveværelser og balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Her kan man kun blive positiv overrasket!

Generelt er vi meget tilfredse med de steder vi har booket gennem In Italia, men dette overgik nu alligevel vore forventninger; hele stedet skinner af god vedligeholdelse, renlighed og god smag! Vores lejlighed var både større og bedre end det så ud på de fotos vi havde set, især den meget store terrasse var fantastisk. Poolområdet var meget dejligt, og det var en fornøjelse at se hver morgen hvordan der blev gjort rent ned i detaljen, både i og udenfor vandet. Receptionen ydede proff. service, og vinturen på stedet var også værd at opleve.
Eneste lille minus var den til stedet hørende restaurant, som var en stor del af årsagen til vi valgte dette sted - den var sjældent åben, og derfor oplevede vi kun at kunne købe take away - hvilket ikke kan anbefales; portionerne er ikke de samme som når man spiser på restauranten - men priserne var, og det selvom man så gik glip af de tilhørende drikkevarer. Der annonceres med 10% rabat til gæster på stedet - men det gælder kun, hvis man spiser a la carte - hvilket man først finder ud af, når regningen skal betales. På trods af dette er maden dog god. Vi kan varmt anbefale dette sted - og omgivelserne omkring - Iseo søen er et must at besøge!

Agriturismo Villa Gradoni
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Villa Gradoni
Lejlighed (nr 13) m. 2 soveværelser og balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Bedømmelse af Agriturismo Villa Gradoni

Dette var vores første ferie i Norditalien, 2014/09/18.
Vi valgte "Agriturismo Villa Gradoni," da vi skulle deltage i et bryllup i nærheden.
Vi er meget glade for, at vi endte lige der, fordi det var pænt og rent og friskt, dejligt område og vingård, fantastisk familievenligt med en pool og stor legeplads.
Vi boede første nat i lejl 8, 6 senge nedenunder. Der følte vi dog, at det var ret mørkt, med lidt "kælderlugt". Så vi bad om lov til at bytte, og det tog kun et par timer, så var vi flyttet til lejlighed 10, første sal, 6 senge. Ekstremt fleksibel og fremragende service!
Lejl 10 var helt perfekt, og vi var tilfredse. Lejl 10: Soveværelse 1: stort soveværelse med dobbeltseng, Soveværelse 2: moderat stort værelser med to separate senge, stort rent badeværelse m bruser og køkken med stort spisebord og sovesofa.. Vores 3 årige kiggede på italiensk tv, børnekanal. Han forstod ikke et ord, men syntes det var sjovt alligevel.
Jeg ønsker at "advare" om, at 2 af sengene er i en stor sovesofa i køkkenet, hvor også døren ud til den store terrasse og trappe til gården er. Så der skal de morgenfriske bo, ellers får man ingen ro (af de andre i lejligheden).
Fredeligt og roligt. Man bruger en nøgle til at åbne portene til legepladsen, swimmingpool, reception etc.
Vi kan anbefale alle vores venner og andre dette!

Anbefaling til kommende gæster

* Prøv restauranten, som støder op til bebyggelsen.
* Hvis du ønsker at spise på en bestemt restaurant et andet sted, mød ikke bare op, men ring først for at se, om de er åbne!
* Bil er et must!
* Tag på den behagelige rundvisning og vinsmagning, som var inkluderet i prisen.
* Kør forsigtigt, da de for eksempel ikke stopper ved stoptegn ... At blive overhalet i et sving uden oversigt er hverdagskost ...
* Besøg det nærliggende outlet, en heldagsudflugt!
* Medbring hjemmesko eller mokkasiner til børnene, da man går med skoene indendørs, lidt køligt uden. (Vi havde ingen varme på, men det var varmt.)
* Flere vingårde med vinsmagning i nærheden!

Agriturismo Villa Gradoni
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Der er en stor højspændingsledning lige igennem legepladsen og ved siden af bebyggelsen. Forstyrrer dog ikke, hvis du kun er der 1 uge.
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Villa Gradoni
Lejlighed (nr 8) m. 2 soveværelser og terrasse

Lejl 8 byttede vi på grund af mørke og "kælderlugt", men var lejl 10, som vi var meget tilfredse med!
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Gratis, fungere ved "café", men man skulle logge på igen og igen, da forbindelsen ikke var den bedste. Ved receptionen fungerede det bedre.
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2014
Antal rejsende 5 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map