Agriturismo i Monticelli Brusati i Lombardiet

Agriturismo Villa Gradoni

 
Agriturismo Villa Gradoni er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Villa Gradoni er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monticelli Brusati og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Villa Gradoni opfylder drømmen om at bo i ferielejligheder med adgang til pool på en uimodståelig landejendom. Du bor i et lille middelaldersamfund bygget op omkring vingården Villa Franciacorta, som også ejer agriturismo-delen og den tilhørende restaurant.

En lille selvforsynende landsby med egen restaurant

Landsbyen Villa er blevet restaureret for nyligt, hvilket mange af bygningerne og de smukke sten i vejbelægningen tydeligt bevidner om. Restauranten Trattoria Borgo in Franciacorta serverer lokal kvalitetsmad i meget charmerende lokaler - og efter sæsonens klima dækkes der op enten udendørs eller indendørs. Restauranten, som både er åben til frokost og til aften, har to ugentlige lukkedage, nemlig tirsdag og onsdag.

Læs mere om Agriturismo Villa Gradoni

Vinproduktion efter alle kunstens regler

Villa Franciacorta har produceret den efterhånden meget anerkendte mousserende vin Brut siden år 1978 efter nogle studieture til Champagne-distriktet i Frankrig - og de er således pionerer på området i Italien. Jorden i dette området er speciel egnet til dette formål, da den indeholder salt fra blandt andet konkylier fra dengang i Juratiden, hvor havet nåede helt hertil. Druerne høstes typisk allerede i slutningen af august. Men Villa Franciacorta producerer også andre vine, blandt andet rosévine. Vingården ligger ved foden af en bakketop, som gemmer på hele produktionsdelen med vinkælder. Der har i øvrigt altid været vinkælder her - og de ældste dele kan dateres helt tilbage til 1500-tallet. Det er muligt at bestille rundvisning og vinsmagning (mod tillæg) og gæsterne på Agriturismo Villa Gradoni kan derudover nyde godt af at få 10% på alle produkter, som de skulle ønske at købe. Vinsmagningerne foregår som regel på tirsdage kl. 16:30.

For de aktive på to hjul

Villa Gradoni arrangerer også guidede cykelture i naturscenarierne i nærområdet. En af turene har fokus på kuperede landskaber mens en anden tur har fokus på gastronomi, herunder naturligvis lokal vinproduktion. Distancen vil være ca. 20-25 km. Der er guide med på turene og både cykel, hjelm, forsikring og drikkevand er inkluderet. Hvis I er interesserede, så spørg evt. på bestillingstidpunktet for priser og muligheder.

Swimmingpool og bekvemme fællesfaciliteter

Her på stedet finder man også en stor swimmingpool og en separat børnepool, der er skærmet af fra landevejen. Der er dog udsigt til en helt ufarlig men skæmmende elmast. Sammen med en veludstyret (indhegnet) legeplads og fælles grillområde tæt beliggende på både legeplads og pool gør disse fordele stedet egnet til børnefamilier. I nærheden af poolområdet finder man et lille fælleslokale med automater, hvor det er muligt at købe kaffe, andre drikkevarer og snacks. Der er ikke wi-fi i lejlighederne, men kun i fællesarealerne ved swimmingpoolen og på verandaen foran receptionen. Der er desuden gode (og gratis) parkeringsfaciliteter på stedet - og værterne stiller også en lille vaskeri (mod tillæg) og mountainbikes til rådighed (gratis).

Lejligheder med egen terrasse

De ca. 20 lejligheder ligger enten i nærheden af swimmingpoolen eller i en ejendom med en lukket gård ved siden af receptionen. Lokalsamfundet Villa er dog ret lille, så uanset hvor man bor, så vil man aldrig være mere end 150 m fra hverken legeplads, swimmingpool, restaurant eller reception. Bemærk at hvis der bestilles håndklæder, så er prisen pr. lejlighed og ikke pr. person. Bemærk at to af lejlighederne er forbundet med en dør - og at en af treværelseslejlighederne er handicap-egnet.

Ankomstdage

I lavsæsonen er der krav om minimum tre nætters ophold med valgfri ankomstdag. I periode d. 29/6 til d. 30/08 og d. 21/12 til d. 21/01 er der krav om minimum 7 nætter og ankomst om fredagen.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Villa Gradoni

Skjul teksten
 
 
search map