Agriturismo i Monticelli Brusati i Lombardiet

Agriturismo Villa Gradoni

 
Agriturismo Villa Gradoni er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Villa Gradoni er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monticelli Brusati og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Villa Gradoni opfylder drømmen om at bo i ferielejligheder med adgang til pool på en uimodståelig landejendom. Du bor i et lille middelaldersamfund bygget op omkring vingården Villa Franciacorta, som også ejer agriturismo-delen og den tilhørende restaurant.

En lille selvforsynende landsby med egen restaurant

Landsbyen Villa er blevet restaureret for nyligt, hvilket mange af bygningerne og de smukke sten i vejbelægningen tydeligt bevidner om. Restauranten Trattoria Borgo in Franciacorta serverer lokal kvalitetsmad i meget charmerende lokaler - og efter sæsonens klima dækkes der op enten udendørs eller indendørs. Restauranten, som både er åben til frokost og til aften, har to ugentlige lukkedage, nemlig tirsdag og onsdag.

Læs mere om Agriturismo Villa Gradoni

Vinproduktion efter alle kunstens regler

Villa Franciacorta har produceret den efterhånden meget anerkendte mousserende vin Brut siden år 1978 efter nogle studieture til Champagne-distriktet i Frankrig - og de er således pionerer på området i Italien. Jorden i dette området er speciel egnet til dette formål, da den indeholder salt fra blandt andet konkylier fra dengang i Juratiden, hvor havet nåede helt hertil. Druerne høstes typisk allerede i slutningen af august. Men Villa Franciacorta producerer også andre vine, blandt andet rosévine. Vingården ligger ved foden af en bakketop, som gemmer på hele produktionsdelen med vinkælder. Der har i øvrigt altid været vinkælder her - og de ældste dele kan dateres helt tilbage til 1500-tallet. Det er muligt at bestille rundvisning og vinsmagning (mod tillæg) og gæsterne på Agriturismo Villa Gradoni kan derudover nyde godt af at få 10% på alle produkter, som de skulle ønske at købe. Vinsmagningerne foregår som regel på tirsdage kl. 16:30.

For de aktive på to hjul

Villa Gradoni arrangerer også guidede cykelture i naturscenarierne i nærområdet. En af turene har fokus på kuperede landskaber mens en anden tur har fokus på gastronomi, herunder naturligvis lokal vinproduktion. Distancen vil være ca. 20-25 km. Der er guide med på turene og både cykel, hjelm, forsikring og drikkevand er inkluderet. Hvis I er interesserede, så spørg evt. på bestillingstidpunktet for priser og muligheder.

Swimmingpool og bekvemme fællesfaciliteter

Her på stedet finder man også en stor swimmingpool og en separat børnepool, der er skærmet af fra landevejen. Der er dog udsigt til en helt ufarlig men skæmmende elmast. Sammen med en veludstyret (indhegnet) legeplads og fælles grillområde tæt beliggende på både legeplads og pool gør disse fordele stedet egnet til børnefamilier. I nærheden af poolområdet finder man et lille fælleslokale med automater, hvor det er muligt at købe kaffe, andre drikkevarer og snacks. Der er ikke wi-fi i lejlighederne, men kun i fællesarealerne ved swimmingpoolen og på verandaen foran receptionen. Der er desuden gode (og gratis) parkeringsfaciliteter på stedet - og værterne stiller også en lille vaskeri (mod tillæg) og mountainbikes til rådighed (gratis).

Lejligheder med egen terrasse

De ca. 20 lejligheder ligger enten i nærheden af swimmingpoolen eller i en ejendom med en lukket gård ved siden af receptionen. Lokalsamfundet Villa er dog ret lille, så uanset hvor man bor, så vil man aldrig være mere end 150 m fra hverken legeplads, swimmingpool, restaurant eller reception. Bemærk at hvis der bestilles håndklæder, så er prisen pr. lejlighed og ikke pr. person. Bemærk at to af lejlighederne er forbundet med en dør - og at en af treværelseslejlighederne er handicap-egnet.

Ankomstdage

I lavsæsonen er der krav om minimum tre nætters ophold med valgfri ankomstdag. I periode d. 29/6 til d. 30/08 og d. 21/12 til d. 21/01 er der krav om minimum 7 nætter og ankomst om fredagen.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Villa Gradoni

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Villa Gradoni

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Villa Gradoni som ligger i Lombardiet. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Villa Gradoni. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 18 anmeldelser fra Agriturismo Villa Gradoni

Helt fin bolig men dårligt med aktiviteter på vingården.

Helt fin bolig, men dårligt med muligheder på vingården. Restauranten var fuldtbooket i tre dage og vi fik ikke mulighed for at spise der i hele perioden vi boede på vingården.

Læs mere

Centralt beliggende luksuslejlighed

Selvom vi de seneste 15 år har besøgt Italien flere gange om året (de seneste 10 med børn) er det ret få steder, vi har boet mere end en gang. Suite 18 på Villa Gradoni har vi nu besøgt 2 år i træk - efterårsferien 2016 og sommerferien 2015.

Hvorfor?

(1) Det er en utrolig stor, lækker og velfungerende lejlighed med en fantastisk terrasse. Der er (efter italiensk standard) et stort og godt udstyret køkken (kaffemaskine, gaskomfur, ovn, lækre vinglas, ok gryder og pander (men absolut intet der kan skære). Vores to primære kritikpunkter i 2015 var manglende internet og aircon i lejligheden ... men det er begge dele blevet fixet, så vi hver aften streamede dansk tv uden problemer (dog sidder routeren på terrassen så i dele af lejligheden har man svært ved at fange nettet).

(2) Vingården/feriekomplekset er virkeligt flot sat i stand. Meget smukke bygninger, en fantastisk ro om aftenen, en virkelig lækker pool (der dog havde lukket i efterårsferien). Villa laver virkelig god Franciacorta, og man kan få rundvisning og købe deres vine til meget rimelige priser. Personalet er kompetente og servicemindede.

(3) Villa ligger meget centralt (i bil) for rigtigt mange aktiviteter i denne fantastiske, kvalitetsbevidste og relativt lidt turistede del af Norditalien. Inden for 15 min. i bil har man fantastisk shopping (Outlet Franciacorta, Auchan ved Roncadelle A4 afkørslen, Le Porte Franche shoppingcenter ved Rovato A4 afkørslen osv.), masser af gode restauranter i Iseo, et utal af vingårde der tager imod besøg, et overraskende godt vandland (Aquasplash), og ikke mindst Sulzano hvorfra færgen går hvert 20 min. til Monte Isola. Ankom med færgen om morgenen, tag et 9-10 km let hike - først op til kirken på toppen af øen og videre til Carzano og tilbage langs søen til Peschiara. Fortsæt lidt ud af byen til Pizzeria Dorada direkte på søbredden, og nyd en velfortjent og virkelig verdensklasse pizza på terrassen i solen. På 45 min. kørsel er man i Bergamo Alta, i bjergene mod nord eller ved Gardasøen.

Hvorfor så kun 4 stjerner? Udsigten fra terrassen er ned over en gårdsplads og ikke som man kunne drømme om ud over bjerge, vinmarker eller søen. Der er en hel del larm og trafik i dagstimerne, da det jo rent faktisk er en arbejdsplads. Man kan absolut intet foretage sig uden at skulle ud at køre i bil - Villa er smuk, men det kan man ikke sige om de boligkvarterer og industri der omgiver det ... og så er det forholdsvist dyrt.

Læs mere

Fantastisk flot og appetitligt feriested

Ualmindelig lækre omgivelser lige midt i vindistriktet. Dejlige værelser, dejlig restaurant/trattoria.
Lækker vin. Lidt langt til det meste, man skal starte bilen, hvis man vil på restaurant eller handle ind.
Lige lovlig meget låse cirkus. Man skal låse sig ind af diverse porte - også selv om man bare skal kontakte receptione, men det er der jo sikkert en grund til.
Intet at udsætte - vil meget gerne vende tilbage senere.

Læs mere

Meget dejligt feriekompleks i middelmådige omgivelser

Alså, først: Komplekset byder på alt hvad I lover. Rene og meget lækre lejligheder, en smuk og tilstrækkelig stor pool, et velholdt område. Billederne lyver ikke!

Vi rejste dog på en tid, hvor der om natten var omkring 30 ° og i løbet af dagen op til 40 ° grader. Derfor ville vi have ønsket aircondition til lejligheden. Jeg vil helt sikkert ikke igen tage til sådan et område, uden et klimatiseret boligområde....

Men som nævnt var selve feriestedet var fejlfrit.

Men jeg må understrege, at Gardasøen ved Lago d´Iseo er virkelig turistmæssigt et par år forud, og også den smukkere af de to søer. Uden at fremstille Lago d´Iseo som et dårligt valg.

Ved min næste rejse vil jeg da være opmærksom på at finde et hus / lejlighed med følgende kriterier:

1. Beliggenhed med direkte udsigt over en sø (forskønner aftenen enormt)
2. Klimaanlæg i værelserne, så man kan køle alt ned på én gang.

Men dette er personlige betragtninger, der ikke nødvendigvis passer alle.

Læs mere

Et sted med sjæl og charme

Vi havde en skøn uge på en flot renoveret vingård. Der er en dejlig stemning og et imødekommende personale. Lejligheden fremstod enkel, men alt fungerede godt. Vi havde en dejlig altan med udsigt over bjergene. Fællesarealer inkl. Pool var rene og pæne og det var altid muligt at få en solstol. Restauranten på stedet er god og hyggelig.

Læs mere

Her kan man kun blive positiv overrasket!

Generelt er vi meget tilfredse med de steder vi har booket gennem In Italia, men dette overgik nu alligevel vore forventninger; hele stedet skinner af god vedligeholdelse, renlighed og god smag! Vores lejlighed var både større og bedre end det så ud på de fotos vi havde set, især den meget store terrasse var fantastisk. Poolområdet var meget dejligt, og det var en fornøjelse at se hver morgen hvordan der blev gjort rent ned i detaljen, både i og udenfor vandet. Receptionen ydede proff. service, og vinturen på stedet var også værd at opleve.
Eneste lille minus var den til stedet hørende restaurant, som var en stor del af årsagen til vi valgte dette sted - den var sjældent åben, og derfor oplevede vi kun at kunne købe take away - hvilket ikke kan anbefales; portionerne er ikke de samme som når man spiser på restauranten - men priserne var, og det selvom man så gik glip af de tilhørende drikkevarer. Der annonceres med 10% rabat til gæster på stedet - men det gælder kun, hvis man spiser a la carte - hvilket man først finder ud af, når regningen skal betales. På trods af dette er maden dog god. Vi kan varmt anbefale dette sted - og omgivelserne omkring - Iseo søen er et must at besøge!

Læs mere
 
search map