Feriebolig i Moniga del Garda ved Gardasøen

Relais Rosa dei Venti

 
Relais Rosa dei Venti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Relais Rosa dei Venti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Moniga del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Relais Rosa dei Venti er et næsten nybygget kompleks med 27 lejligheder, som ligger i naturskønne omgivelser i Moniga, med en fantastisk udsigt over søen og havnen.

Det tager blot et par minutter at gå ned til den hyggelige havn, hvor der er bar, pizzeria og flere restauranter, og centrum af Moniga med supermarked, bank, posthus, butikker og flere restauranter ligger kun 400 meter oppe ad vejen, og nås nemt til fods. Beliggenheden ud til vejen gør, at man må regne med at kunne høre den lokale trafik til havnen, men lejlighederne ligger lidt tilbagetrukket, så generne skulle være begrænsede.

Læs mere om Relais Rosa dei Venti

Rosa dei Venti ejes af det unge par Thomas og Jenny, som selv står for den daglige drift, og som man træffer i receptionen både morgen og aften. De har valgt at opføre de 5 nuværende bygninger delvist i natursten, så det hele falder så meget ind i naturen som muligt, og færdsel mellem de enkelte bygninger foregår på stisystemer, som snor sig rundt på området. Den højeste af bygningerne er i 3 etager, og det er også her man finder receptionen, hvor der er internetadgang mod betaling. Der er udendørs parkering og underjordisk garage, mens komplekset også har et fælles vaskeri og et område med grill. Den store swimmingpool, hvor der er en lille børnepool, ligger øverst i haven, og man henstiller til fred og ro i siestaen, da der er en del privat beboelse i nærheden. Der er ikke livredder ved poolen i siestaen.

Lejlighederne er rigtig pænt men samtidig enkelt indrettet, og som så ofte i Italien, er der lagt mere vægt på komfort end egentlig hygge. Alle lejligheder har møbleret balkon eller terrasse med kig til søen, lige som de alle har satellit TV med direkte tilslutning til overvågningskamera ved poolen (som service til forældre), DVD, aircondition, køkken med to kogeplader, mikroovn samt køle-/fryseskab. Man kan evt. bestille en høj barnestol og barneseng. Thomas har valgt at inkludere alle services og faciliteter i prisen, så man slipper for at skulle betale en masse tillæg på stedet.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser
- er på ialt ca. 70 m² og bestå af køkken- opholdsstue med sovesofa til to personer, dobbeltværelse og badeværelse med bruser.
Treværelseslejlighed med 4 sovepladser
- er på ialt ca. 80 m² og bestå af køkken- opholdsstue, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med køjesenge eller to enkeltsenge samt badeværelse med bruser.
Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser
- er på ialt ca. 80 m² og bestå af køkken- opholdsstue med sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med køjesenge eller to enkeltsenge samt badeværelse med bruser.
Fireværelseslejlighed med 6 sovepladser
- er på ialt ca. 90 m² og bestå af køkken- opholdsstue evt. med sovesofa til en person, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med køjesenge eller to enkeltsenge samt et soveværelse med køjesenge eller en enkeltseng samt badeværelse med bruser.

Skjul teksten
 
 
search map