Anmeldelser af Ramada Lake Garda Residence

 
Ramada Lake Garda Residence er ikke tilgængelig i øjeblikket
Ramada Lake Garda Residence er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Moniga del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Ramada Lake Garda Residence

Læs personlige anmeldelser af Ramada Lake Garda Residence som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Ramada Lake Garda Residence. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jette fra Hasselager boede på Ramada Lake Garda Hotel i Moniga del Garda fra d. 10. til d. 17. august 2009.

Hotellet og omgivelserne er høj klasse. Dvs. at det til fulde lever op til de fire stjerner og i særdeleshed til vores forventninger.

Der var en meget høj service på værelserne samtidig med, at der var høj service i områderne udenfor - specielt pool-området oplevede vi som værende meget dejligt, der var solvogne til alle, og det endda på trods af, at vi var der lige midt i italienernes ferie, hvilket betød rigtig mange ved poolen hver eneste dag. Pool området var særdeles børnevenligt - stort set ingen restriktioner, hvilket betød, at specielt børn havde det fantastisk, men det gik ikke ud over nydelsen for de voksne af en meget flot og dejlig pool.

Restauranten tilbød hver dag superb morgenmad med alt, hvad man kan tænke sig - lækkert friskbagt brød af forskellig slags, et meget stort udvalg af frisk frugt, og her snakker vi ikke kun om de sædvanlige æbler og pærer, der var f.eks. hver dag friske jordbær og kæmpe stor og flotte kirsebær og selvfølgelig skiveskåret melon og ananas m.m.
Aftensmad i restauranten var på "gourmet-niveau" og helt fantastisk. De fantastiske tjenerne fortjener også et lille ord med på vejen - hold da op, hvor gjorde de bare alt for at vi skulle føle os godt tilpas - vi mødte stor venlighed fra alle !

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Louise og familien fra Virum boede på Sporting & Golf Hotel Residence i Moniga del Garda fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Vi har haft en dejlig ferie, alt er gået planmæssigt. Tror dog nok at stedet hedder Ramada, ingen steder står der noget om Sporting og Golf Residence. Det er et dejligt sted med flotte og lækre lejligheder og dejlige store altaner eller haver, med lækre havemøbler. Dog kan jeg ikke forstå at man har valgt at bygge det således, at mange af lejlighederne har altan/have ud til parkeringspladsen. Der er dog også mange lejligheder der har udsigt over søen eller swimmingpool-området.
Pool-området er nok lige småt nok i forhold til antallet af lejligheder og hotelværelser, i hvert fald i højsæsonen, men ellers rigtig dejligt, pænt og rent. Vi havde nogle dejlige timer der med masser af legekammerater til vores datter, det var skønt.
På jeres side fremgår det, at der er adgang til internet i lejlighederne, det er nok en god idé at informere om prisen. Den er 7 euro i timen, hvilket jeg synes er i overkanten. Vi havde regnet med at betale et fast beløb for hele ugen, men sådan er det altså ikke.
Af byer der er værd at besøge i nærheden synes vi bedst om Saló, den er meget hyggelig med en lang søpromenade. Ellers er Verona og Vicenza bestemt også et besøg værd.
Vi har været fuldt ud tilfredse med servicen fra jeres side, vi har booket gennem jer de sidste par år og det bliver helt sikkert ikke sidste gang. Jeres hjemmeside er rigtig god - kunne I ikke overveje at starte op i Frankrig med en lignende hjemmeside :)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Anette og familie fra Vallensbæk strand boede på Sporting & Golf Hotel Residence i Moniga del Garda fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Vi har haft en god tur til Moniga - vi synes byen er lidt lille, mangler en lille strandpromenade og lidt butikker men ellers et super område og der er jo ikke langt i bil til dejlige byer som Desenzano, Sirmione eller Salo.

Med hensyn til opholdsstedet så var det dejligt at det var helt nyt, men til gengæld bar det også præg af ikke at være helt færdigt. Da vi kom var de ved at sætte spejl op på badeværelset og alle lamper var ikke sat op - heller ikke da vi forlod stedet. Udsigten til olivenlunden viste sig at være udsigt til et jernhegn på en skrænt med mudder og masser af ukrudt. Det lovede fitnesscenter var ikke åbnet endnu og den ene eftermiddag og resten af aftenen blev restaurant og pool lukket da der skulle være stor flot åbningsfest - dog var gæsterne der boede på hotellet ikke inviteret. Dårlig stil:-(

Mange småting bar præg af, at de var åbnet uden at være helt klar til det. Men generelt var standarden god og jeg tror det bliver fint når de bliver helt færdige.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 5 voksne, 4 børn
Navn
Pia og famile og venner fra Hornbæk boede på Sporting & Golf Hotel Residence i Moniga del Garda fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Området var lækkert men byen ikke så hyggelig som når man er ved Garda eller Bardolini. Slet ikke samme liv, hygge ved søen og butikker. MEN ud over dette var den OK
Hotellet var super lækkert og nyt – vi havde kun lidt problemer med en sur og ikke særlig service minded receptionist. Men vi klagede over hende til chefen og det hjalp. Det ligger lidt fra byen oppe og med udsigt til en flot gammel borg og Gardasøen. Hotellet ligger så man slet ikke oplever larm fra biler eller andet – så det er en super dejligt roligt sted at tage hen.
Når det sidste kommer på plads med fitness rum og en god menu i restauranten så bliver det et lækkert sted at tage hen – der var selvfølgelig stadig ting som de gik og rettede ind. Men det var hvad man kunne forvente da det lige var åbnet
Tips til kommende gæster:
Måske skal man vide at ankommer man lørdag bliver der først gjort rent i lejlighederne med køkken onsdag eller torsdag. Det synes vi er vigtigt man går lidt og venter på det.
Der er mulighed for at købe sig til halvpension eller blot morgenmad. Det kunne også være rart at have dette på plads med priser inden afrejse hvis man ønsker dette inkluderet

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 6 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map