Feriebolig i Moniga del Garda ved Gardasøen

Ramada Lake Garda Residence

 
Ramada Lake Garda Residence er ikke tilgængelig i øjeblikket
Ramada Lake Garda Residence er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Moniga del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ramada Lake Garda - residence i Moniga del Garda er et helt nybygget (2008) kompleks, som består af ialt 120 hotelværelser og lejligheder.

Det hele ligger midt i de store vinmarker mellem byerne Moniga og Soiano. Der er ca. 2 kilometer til centrum af Moniga og til stranden og den lille havn. Da bygningerne ligger højt, har man en vidunderlig udsigt over den sydlige del af Gardasøen. Største by i området er Desenzano (gratis shuttlebus flere gange om dagen), som ligger i en afstand af ca. 10 km, hvor der også er tilkørsel til motorvejen mellem Milano og Venedig.

Læs mere om Ramada Lake Garda Residence

Komplekset som er i helt moderne design, består af reception, parkering, garage, bar, restaurant, konferencefaciliteter og have med swimmingpool og børnepool. Fra de fleste lejligheder, som ligger fordelt over flere bygninger, hvor der også er hotelværelser, har man kig mod den fælles have og poolen, mens enkelte har kig mod søen og / eller de omkringliggende marker.

Alle lejligheder er pænt og moderne indrettet med telefon, satellit TV, wi-fi (mod betaling), kaffemaskine, mikrobølgeovn, aircondition / varme, bad med bruser og føntørrer, samt balkon eller terrasse. Enkelte af de treværelses lejligheder har to badeværelser.

Toværelseslejlighed Bilo2 til 2 personer - består af opholdsrum med køkkenniche med kogepladser, køleskab og sovesofa til 1 person (eller 2 små børn) mod tillæg, samt soveværelse med dobbeltseng og badeværelse.
Toværelseslejlighed Bilo4 til 2/4 personer - består af opholdsrum med køkkenniche med kogepladser og køleskab og sovesofa til 2 personer, samt soveværelse med dobbeltseng og badeværelse.
Treværelseslejlighed Trilo til 4/6 personer - består af opholdsrum med køkkenniche med kogepladser og køleskab og sovesofa til 2 personer, samt et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med køjesenge og et eller to badeværelser.

Skjul teksten
 
 
search map