Anmeldelser af Grand Hotel Imperiale

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Grand Hotel Imperiale

Læs personlige anmeldelser af Grand Hotel Imperiale som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Grand Hotel Imperiale. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Bjarne og Annette fra Odder boede på Villa Imperiale i Moltrasio fra d. 23. til d. 26. april 2008.

Vi var i Moltrasio 23-27 april, og boede på Villa Imperiale direkte ned til Como-søen. En smukkere ramme om en ferie kan man næppe forestille sig.
Vejret viste sig fra sin bedste side og området er ganske enkelt utrolig smukt. Vi tog en sejltur på søen, og så de mange smukke byer og villaer langs søen fra søsiden.
Til trods for at det var lavsæson fik vi en super dejlig ferie, og hottellet er bestemt berettiget til 4 stjerner. Eneste bemærkning er en pris på over 100 kr pr. nat for parkering, samt at internet opkobling ikke er inkluderet i prisen, hvilket man ellers ser på mange andre langt billigere hoteller. Det er bestemt ikke sidste gang vi tager til Como-søen og Villa Imperiale

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2006
Antal rejsende 6 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map