Anmeldelser af Worldhotel Cristoforo Colombo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Worldhotel Cristoforo Colombo

Læs personlige anmeldelser af Worldhotel Cristoforo Colombo som ligger i Milano. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Worldhotel Cristoforo Colombo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Særdeles godt og velbeliggende

World Hotel Cristoforo Colombo er det helt rigtige valg af hotel i Milano for velbeliggenhed, komfort og service. God morgenmad med dejlig kaffe. Meget opmærksomt og hjælpsomt personale. Og med Ristorante Lucca og Ristorante Da Oscar næsten lige rundt om hjørnet bliver det ikke meget bedre!

Milano som feriedestination

Spis autentisk og fabelagtigt godt på disse glimrende spisesteder Ristorante Da Oscar og Ristorante Lucca. Meget tæt på Hotel Cristoforo Colombo i nærmeste sidegader. Frokost og aften. Husk at bestille bord.

Worldhotel Cristoforo Colombo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Worldhotel Cristoforo Colombo
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Dejligt ophold

Hotellet levede fint op til vores forventninger. Rent, roligt og hyggelig atmosfære. Venligt personale lige fra receptionen til rengøring og morgenmadsservicen. Hotellet ligger meget centralt i forhold til metro og i øvrigt gå-afstand til flere steder i byen. Det eneste, vi syntes var lidt 'morsomt' var, at brug af spa-området var gratis, men for at kunne bruge det, SKULLE man anvende de badekåber og slippers, der var på værelset, og for det skulle man betale 90 Euro. Det var ikke muligt at tage sit badehåndklæde omkring sig og gå til den forudbookede spa-tid.

Milano som feriedestination

Worldhotel Cristoforo Colombo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden

Mangler lækkert friskt brød. Alt brød er hvidt og virker som bakeoff. Trist.
 
Selve indkvarteringen på Worldhotel Cristoforo Colombo
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Bedømmelse af Worldhotel Cristoforo Colombo

Milano som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Claus og familien fra Hørsholm boede på Hotel Flora i Stresa fra d. 12. til d. 15. juli 2008, dernæst på Hotel Moroni i Finale Ligure fra d. 15. til d. 23. juli 2008 og slutteligt på Hotel Cristoforo Colombo i Milano fra d. 23. til d. 26. juli 2008.

Vores ophold på Hotel Flora i Stresa var desværre præget af unormalt meget regn.
Vi brugte så noget tid på outletshopping i det nærliggende Schweiz.
Men vores indtryk er helt klart, at det er en meget hyggelig og ikke mindst velholdt by med en meget charmerende bymidte og havnepromenade. Vi fik et værelse som vendte ud mod vejen (den eneste hovedvej igennem byen - og derfor meget trafikeret) hvilket gav en del støj. Derfor vil vi anbefale, at I giver jeres kunder mulighed for at kunne vælge flere kategorier (vej/sø) således, at det kan undgås.

Vore ophold på Hotel Moroni i Finale Ligure var rigtig dejligt.
Finale Ligure er en meget hyggelig lille badeby, med et (ud fra butikkerne at dømme) eksklusivt snit. Men alligevel med charme og hygge. Det virker som et sted med mange italienske turister og få nordeuropæiske. Her er et totalt fravær af kædebutikker og neonskilte. Der er en overflod af lækre cafeer og små restauranter, hvilket gør at man næsten ærgrer sig over, at der er tvungen halvpension på hotellet. Maden på hotellet er dog meget lækker og med varierende menuer. Restauranten åbner først op kl. 19.30 hvilket er en stor udfordring, når man rejser med en lille pige på 14 måneder. Personalet er meget opmærksomt og venligt. Vi boede på værelse 104 som ligger på 1sal. Det kan varmt anbefales, da det har en terrasse på ca. 20 kvm og ligger på siden af bygningen med en udsigt til havet igennem palmerne på strandpromenaden. Byen ligger godt for dagsture til både Monaco, Portofino mv.

Vores ophold på Hotel Cristoforo Colombo i Milano var også rigtig dejligt.
Hotellet holder en høj standard og der en en meget behagelig stemning og atmosfære som formentlig er præget af, at de havde en spa-afdeling. Når man kom ind af skydedørene fra Corso Buenos Aires sænker freden sig og man kan slappe af uden nogen form for gadestøj. Morgenmaden er lækker og personalet meget imødekommende. Hotellet ligger fint i forhold til centrum og seværdigheder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Theis og familie fra Hillerød boede på Hotel Cristoforo Colombo i Milano fra d. 23. til d. 28. oktober 2005.

Turen gik helt fint.

Hotellet var godt, værelset helt perfekt, god størrelse, pænt og rent.
Morgenmaden helt fin.
Dog må det siges, at der er en hel del støj fra vejen, der omvendt også bidrog til underholdningen (italiensk trafik!!!)
beliggenheden kan ikke være bedre, med en metro station 50 meter fra hoveddøren, en god park lige rundt om hjørnet,
samt en meget hyggelig og anbefalelsesværdig restaurant tæt ved på Piazza Oberdan.

helt klart godkendt!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2005
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map