Hotel i Milano

Worldhotel Cristoforo Colombo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette flotte 4-stjernede hotel ligger på Corso Buenos Aires midt i de levende shoppinggader og tæt på gode restauranter, caféer og indkøbsmuligheder. Metrostationen Porto Venezia, hvorfra du hurtigt kan komme rundt i byen, ligger over for hotellet.

Flot palæ

Hotellet ligger i et flot palæ fra slutningen af det 19. århundrede. På hotellet findes reception med gratis internetadgang, elevator, bar og vaskeriservice. Parkeringsplads mod tillæg ca. 25,- euro/døgn. Desuden råder hotellet over mødelokaler og konferencefaciliteter. Morgenmaden serveres á buffet i hotellets morgenmadsrestaurant.

Læs mere om Worldhotel Cristoforo Colombo

118 moderne værelser

Der findes her i alt 118 værelser, der alle er udstyrede med minibar, aircondition, fladskærm/satellit-tv, telefon og badeværelse med toilet og bruser og mulighed for internetopkobling via kabel. Hotellet består af 5 etager, hvoraf 3 af disse er "ikke-ryger" værelser.

Læs om værelserne på Worldhotel Cristoforo Colombo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Worldhotel Cristoforo Colombo

Læs personlige anmeldelser af Worldhotel Cristoforo Colombo som ligger i Milano. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Worldhotel Cristoforo Colombo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Worldhotel Cristoforo Colombo

Særdeles godt og velbeliggende

World Hotel Cristoforo Colombo er det helt rigtige valg af hotel i Milano for velbeliggenhed, komfort og service. God morgenmad med dejlig kaffe. Meget opmærksomt og hjælpsomt personale. Og med Ristorante Lucca og Ristorante Da Oscar næsten lige rundt om hjørnet bliver det ikke meget bedre!

Læs mere

Dejligt ophold

Hotellet levede fint op til vores forventninger. Rent, roligt og hyggelig atmosfære. Venligt personale lige fra receptionen til rengøring og morgenmadsservicen. Hotellet ligger meget centralt i forhold til metro og i øvrigt gå-afstand til flere steder i byen. Det eneste, vi syntes var lidt 'morsomt' var, at brug af spa-området var gratis, men for at kunne bruge det, SKULLE man anvende de badekåber og slippers, der var på værelset, og for det skulle man betale 90 Euro. Det var ikke muligt at tage sit badehåndklæde omkring sig og gå til den forudbookede spa-tid.

Læs mere

Claus og familien fra Hørsholm boede på Hotel Flora i Stresa fra d. 12. til d. 15. juli 2008, dernæst på Hotel Moroni i Finale Ligure fra d. 15. til d. 23. juli 2008 og slutteligt på Hotel Cristoforo Colombo i Milano fra d. 23. til d. 26. juli 2008.

Vores ophold på Hotel Flora i Stresa var desværre præget af unormalt meget regn.
Vi brugte så noget tid på outletshopping i det nærliggende Schweiz.
Men vores indtryk er helt klart, at det er en meget hyggelig og ikke mindst velholdt by med en meget charmerende bymidte og havnepromenade. Vi fik et værelse som vendte ud mod vejen (den eneste hovedvej igennem byen - og derfor meget trafikeret) hvilket gav en del støj. Derfor vil vi anbefale, at I giver jeres kunder mulighed for at kunne vælge flere kategorier (vej/sø) således, at det kan undgås.

Vore ophold på Hotel Moroni i Finale Ligure var rigtig dejligt.
Finale Ligure er en meget hyggelig lille badeby, med et (ud fra butikkerne at dømme) eksklusivt snit. Men alligevel med charme og hygge. Det virker som et sted med mange italienske turister og få nordeuropæiske. Her er et totalt fravær af kædebutikker og neonskilte. Der er en overflod af lækre cafeer og små restauranter, hvilket gør at man næsten ærgrer sig over, at der er tvungen halvpension på hotellet. Maden på hotellet er dog meget lækker og med varierende menuer. Restauranten åbner først op kl. 19.30 hvilket er en stor udfordring, når man rejser med en lille pige på 14 måneder. Personalet er meget opmærksomt og venligt. Vi boede på værelse 104 som ligger på 1sal. Det kan varmt anbefales, da det har en terrasse på ca. 20 kvm og ligger på siden af bygningen med en udsigt til havet igennem palmerne på strandpromenaden. Byen ligger godt for dagsture til både Monaco, Portofino mv.

Vores ophold på Hotel Cristoforo Colombo i Milano var også rigtig dejligt.
Hotellet holder en høj standard og der en en meget behagelig stemning og atmosfære som formentlig er præget af, at de havde en spa-afdeling. Når man kom ind af skydedørene fra Corso Buenos Aires sænker freden sig og man kan slappe af uden nogen form for gadestøj. Morgenmaden er lækker og personalet meget imødekommende. Hotellet ligger fint i forhold til centrum og seværdigheder.

Læs mere

Theis og familie fra Hillerød boede på Hotel Cristoforo Colombo i Milano fra d. 23. til d. 28. oktober 2005.

Turen gik helt fint.

Hotellet var godt, værelset helt perfekt, god størrelse, pænt og rent.
Morgenmaden helt fin.
Dog må det siges, at der er en hel del støj fra vejen, der omvendt også bidrog til underholdningen (italiensk trafik!!!)
beliggenheden kan ikke være bedre, med en metro station 50 meter fra hoveddøren, en god park lige rundt om hjørnet,
samt en meget hyggelig og anbefalelsesværdig restaurant tæt ved på Piazza Oberdan.

helt klart godkendt!

Læs mere

Bedømmelse af Worldhotel Cristoforo Colombo

Læs mere

Bedømmelse af Worldhotel Cristoforo Colombo

Læs mere
 
search map