Hotel i Milano

Venini

Venini Venini Venini Venini Venini Eksempel på Dobbeltværelse (superior) Eksempel på Dobbeltværelse (superior) Eksempel på Dobbeltværelse Eksempel på Firesengsværelse Eksempel på Tresengsværelse Venini
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Med et ophold på Venini vil du bo tæt på 10 minutters gang fra togstationen Milano Centrale og kun få hundrede meter fra den nærmeste metrostation. Hotellet er et lille hotel med kun 21 værelser, der passer fint ind i den smukke bykerne. Det servicemindede personale, får dig hurtigt i godt humør og du vil føle dig godt tilpas.

Venini er et oplagt sted til en ferie i en storby - kort til centrum, prisbilligt hotel og ikke så mange dikkedarer. Her er der mange fine services til gæsterne. Venini er et fornuftigt 3 stjernet hotel, hvor du får meget for pengene. Det er et hotel der lever op til de 3 stjerner.

Venini er specielt godt til par, men her er også 3 og 4 sengs værelser, så venneturen eller familieopholdet i Milano kan også lade sig gøre her. Efter en lang og dejlig dag kan du nyde en kop kaffe i baren og fordøje dagens indtryk. I receptionen møder du som det første hotellets venlige personale som kan hjælpe med de fleste spørgsmål. Receptionen er åben 24/7. Endvidere tilbyder hotellet Wi-Fi til gæsterne uden beregning. Bemærk dog, at hastigheden på hotellets Internetforbindelse oftest ikke er den samme, som du er vant til hjemmefra.

Venini ligger kun 800 meter fra centrum. Her finder du varieret udbud af shoppingmuligheder, barer og gode restauranter. På få minutter kan du opleve flere seværdigheder i byen. Byens charme er derfor tæt på.

Lufthavnen ligger knapt 7 km kilometer fra hotellet, og du kan enkelt bestille transfer til hotellet i booking processen hvis du ønsker dette. Alternativt kan du benytte offentlig transport fra lufthavnen til hotellet.

Hotellet har 21 enkle værelser. De er tilgængelige med elevator. De har alle eget badeværelse med toilet samt bruser eller badekar. Desuden findes der også en hårtørrer.


Læs mere om Venini

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Crowne Plaza Milan City

Milano, Lombardiet

Hotel Felice Casati

Milano, Lombardiet

Hotel Ibis Milano Centro

Milano, Lombardiet

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lombardiet

search map