Hotel i Milano

Sina de la Ville

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På hotel Sina de la Villa får du alt hvad hjertet begærer. Her finder du en smuk tagterrasse med pool, som er under åben himmel om sommeren og overdækket om vinteren. Beliggenheden kunne ikke være bedre! Du befinder dig bogstaveligt talt i hjertet af Milano med den massive og fantastiske barok domkirke Il Duomo som nabo. Det gamle middelalderslot Castello Sforzeco med de mange museer er indenfor 10 minutters gang og har du lyst til at nyde en ægte milanesisk aperitivo i Navigli distriket, ja så er det blot 2 stop med metroen.

Slap af ved poolen efter en god dag med shopping

Om du er på storbyferie eller forretningsrejse, så vil du føle dig godt tilpas på Sina de la Villa. Service ligger som første prioritet og de mange faciliteter på hotellet sørger for, at du har det hele ved hånden. Beliggenheden er et kapitel for sig selv og når du træder ud af hotellet, så befinder du dig midt i centrum af Milano, hvor butikker, restauranter og de mange historiske seværdigheder præger området.

Du har domkirken Il Duomo og operaen Teatro alla Scala som nabo og det berømte Sforzeco slot samt Simpione parken ligger blot 10 minutters gang. Efter en dag med shopping og sightseeing kan du trække dig tilbage, og nyde et glas koldt hvidvin ved hotellets pool, som har åbent året rundt.

Læs mere om Sina de la Ville

Bo elegant med gode faciliteter

Samtlige værelser på Sina de la Ville er unikt indrettede i klassisk eller moderne stil og tilbyder gratis faciliteter som Wi-Fi, hårtørrer, toiletartikler samt minibar.

Hotellets elegante restaurant L'Opera serverer autentiske middelhavsretter. Der serveres desuden dagligt morgenbuffet. Wellness-centret byder på dampbad, spa-behandlinger, fitnessområde samt sauna (mod betaling).

Læs om værelserne på Sina de la Ville

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map