Hotel i Milano

Leonardo Hotel Milano

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Tæt på centrum i en stille del af Milano

Om anledningen er en forretningsrejse eller en sjov weekendtur, så vil du på Hotel Leonardo føle dig afslappet og velkommen. Hotellet er placeret i en trekantet gade (via Messina) i China Town og tilbyder masser af muligheder for at gå ud og besøge omkringliggende restauranter, is-huse, små butikker og barer. Området Brera, Corso Como og Corso Sempione er tæt på Sempione park og kun 10 minutters gå gang derfra. Det tager omkring 30 minutter at gå til Duomoen. En taxa til Duomoen vil koste ca. 10 euro, og sporvognen er kun et stenkast væk og kan bringe dig til centrum på 10 minutter.

Det for nyligt renoverede hotel har en overbevisende elegant og varm atmosfære, som du straks vil bemærke, når du træder ind på hotellet.

Hotel Leonardo er et mellemstort hotel med 130 elegante værelser, en stor og klassisk lobby, en god bistro restaurant "Il Giorno Bistrot" med et traditionelt og lokalt køkken.

I de tidlige timer på dagen kan du sætte ud dig på hotellets udendørs terrasse og nyde en dejlig varm cafe latté og i de sene aftentimer kan du få serveret forskellige farverige kølige cocktails. Hvis du ikke er kørt helt flad for energi efter en lang dag på farten, så kan du altid gå ned i hotellets lille fitness center/område. Der findes WIFI-forbindelse over alt på hotellet. Det er muligt at parkere din bil på hotellets egen parkeringsplads for mindre end 20 euro pr. dag.

Læs mere om Leonardo Hotel Milano

Rummelige og varme værelser

De 130 værelser er blevet designet i en varm klassisk stil med bløde tæpper på gulvet. Alle værelser er rummelige med et skrivebord, en lille sofa, sat-tv, minibar, safe-boks, og badeværelse med hårtørrer.

Læs om værelserne på Leonardo Hotel Milano

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Leonardo Hotel Milano

Læs personlige anmeldelser af Leonardo Hotel Milano som ligger i Milano. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Leonardo Hotel Milano. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Leonardo Hotel Milano

Bedømmelse af Leonardo Hotel Milano

Læs mere

Bedømmelse af Leonardo Hotel Milano

Hotellet var meget elegant og morgenmad var god - så jeg ikke skulle betale ekstra! Beliggenheden var lidt fjern, men der gik transportmidler i nærheden, da jeg først fik spurgt.

Læs mere
 
search map