Feriebolig i Milano

Le Suite di Palazzo Segreti

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Med både Port Garibaldi, Porto Nuova og det hippe kvarter Isola rundt om hjørnet, er der intet at sætte en finger på ved Le Suite di Palazzo Segretis beliggenhed. Her bor du i en af Milanos trendiste bydele, med modebutikker, kunstgallerier og restauranter lige uden for døren - hvis du vil udforske resten af byen, er der både sporvognsstop og metrostation inden for fem minutters gang.

Når du vil føle dig som hjemme for en stund

At komme til en ny by er både spændende og udmattende. Der er meget skal falde på plads før man kan føle sig som en del af sceneriet - din bolig bidrager til en stor del af denne følelse. På Le Suite di Palazzo Segreti kan du leje lejligheder både for korte besøg i Milano, hvor dagene fyldes med shopping, mad og kultur; eller for et længere besøg, hvis du er i byen på forretningsrejse som kan vare flere uger. På Le Suite di Palazzo Segreti der der ingen begrænsninger på længden af opholdet - derimod er der en garanti for at du kommer til at føle dig hjemme i din egen lejlighed i modens by.

Læs mere om Le Suite di Palazzo Segreti

Komfortable og smukt indrettede lejligheder

Le Suites di Palazzo Segreti er af forskellig størrelse og har forskellige faciliteter. Men ens for dem alle er at de er smukt indrettet og har et fuldt funktionelt køkken, hvor du selv kan lave mad, hvis du ikke vil besøge en af de mange dejlige restauranter som ligger i nærheden. Lejlighederne er udstyret med WiFi, Sky-TV. Desuden findes der reception som har åbent alle dage mellem 08 og 20, hvis du skulle have behov for hjælp eller råd til din hverdag. Størstedelen af lejlighederne har terrasse og der kan du begynde dagen med en god hjemmelavet morgenmad under den varme italienske sol.

Hvad venter du på? Book dit home away fom home allerede i dag.

Læs om lejlighederne på Le Suite di Palazzo Segreti

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map