Anmeldelser af IH Hotels Ambasciatori

 
IH Hotels Ambasciatori er ikke tilgængelig i øjeblikket
IH Hotels Ambasciatori er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Milano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af IH Hotels Ambasciatori

Læs personlige anmeldelser af IH Hotels Ambasciatori som ligger i Milano. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af IH Hotels Ambasciatori. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Perfekt

Milano som feriedestination

IH Hotels Ambasciatori
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på IH Hotels Ambasciatori
Dobbeltværelse (superior)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2020
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Rimelig godt Hotel.

Desværre måtte vi afbryde vores ophold, havde kun 2 overnatnitninger, skulle have haft 4!
SAS flyselskab gik i strejke, og vi måtte desværre ombooke vores flybilletter!
Vi havde betalt for 4 overnatninger, så det har kostet os en del penge, som vi desværre nok ikke kan få refunderet på Hotel/Fly!
Fin service på Hotellet, venligt personale i receptionen, baren samt ved morgenmadsbuffeten.
Stort dog noget mørkt værelse, rent og fine badeforhold.
Beliggenheden var god, tæt på shoppinggaderne/restauranter.
Hotellet ligger i rimelige rolige omgivelser, dog skal det nævnes, at der kan forekomme larm fra gaden, da det er en lukket vej, må varebiler læsse varer af til butikker samt restauranter, både dag og nat!
OBS. Vigtig information til hotellet: Henvise til læge, der har døgnvagt til eks. receptudskrivning, som derefter kan vurdere om der er grund til indlæggelse på hospital!
Desværre blev vi henvist til hospital, da en af os rejsende fik en tandbyld, havde brug for recept, så penicillin kunne opstartes!
Problematisk, da et forholdsvis stort hospital i Milano, er det utroligt, at der nærmest ikke er personale, der forstår eller taler engelsk. Alt skiltning står på italiensk!
Endelig efter næsten 2 timers venten i en optagelse, siddende med andre patienter med forskellige skader, måtte vi stoppe en læge, der dog forstod lidt engelsk, vi forelagde problemet, han henviste os til lægevagten! Vi føler desværre vi har fået en kedelig ferieoplevelser på flere måder, økonomisk, hotel samt hospital!

Milano som feriedestination

In-Italia's kommentar

Hej Lisbeth Mange tak for din anmeldelse af jeres ophold på IH Hotels Ambasciatori. Det er ærgerligt at høre, at I blev ramt af SAS-strejken. I ikke havde flybilletter gennem In-Italia, men jeg kan forstå, at I blev ombooket af SAS, og det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at I derfor fik forkortet jeres ophold på Ambasciatori. Jeg vil anbefale jer at kontakte SAS eller jeres rejseforsikring, der måske kan hjælpe jer med tab af feriedage. Jeg håber, at I på trods af en dårlig oplevelse med det italienske hospitalssystem og strejken, havde en god ferie og nød Milano : ) Mange hilsner Amalie

IH Hotels Ambasciatori
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på IH Hotels Ambasciatori
Tresengsværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2019
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map