Hotel i Milano

IH Hotels Ambasciatori

 
IH Hotels Ambasciatori er ikke tilgængelig i øjeblikket
IH Hotels Ambasciatori er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Milano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Ambasciatori ligger på Galleria del Corso 8, en sidegade til den berømte Corso Vittorio Emanuele, og lige overfor Duomoen. Her befinder du dig virkelig i hjertet af Milanos historiske centrum, kendt som Città Meneghina. Et fremragende sted at starte din udforskning af Milano til fods eller med metro; stoppet ligger kun 200 meter fra hotellet.

Komfort og fantastisk beliggenhed

Ambasciatori er ikke et luksushotel, men tilbyder gode faciliteter og services. På hotellets restaurant, hvor du spiser din morgenmad, kan du fra verandaen nyde en skøn udsigt over Piazza Beccaria. Morgenmaden består af en buffet med produkter, der hører til en almindelig, continental breakfast, samt diverse morgenmadsprodukter i amerikansk stil, der kan tilvælges.

Når du skal spise middag, vil det være en fornøjelse for dig at gå ud, for der er masser af interessante trattoriaer i det omgivende område.

Wi-Fi-forbindelse er tilgængelig overalt på hotellet. Hvis du kommer med bil, kan du parkere i nærheden. Hotel Ambasciatori har ikke sit eget parkeringsområde.

Læs mere om IH Hotels Ambasciatori

Rummelige værelser i blandet stil

I alt har Hotel Ambasciatori 86 værelser. Alle værelser har aircondition, satellit-tv, minibar, pengeboks, gratis Wi-Fi og privat badeværelse med bruser eller badekar.

Læs om værelserne på IH Hotels Ambasciatori

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af IH Hotels Ambasciatori

Læs personlige anmeldelser af IH Hotels Ambasciatori som ligger i Milano. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af IH Hotels Ambasciatori. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra IH Hotels Ambasciatori

Perfekt

Læs mere

Rimelig godt Hotel.

Desværre måtte vi afbryde vores ophold, havde kun 2 overnatnitninger, skulle have haft 4!
SAS flyselskab gik i strejke, og vi måtte desværre ombooke vores flybilletter!
Vi havde betalt for 4 overnatninger, så det har kostet os en del penge, som vi desværre nok ikke kan få refunderet på Hotel/Fly!
Fin service på Hotellet, venligt personale i receptionen, baren samt ved morgenmadsbuffeten.
Stort dog noget mørkt værelse, rent og fine badeforhold.
Beliggenheden var god, tæt på shoppinggaderne/restauranter.
Hotellet ligger i rimelige rolige omgivelser, dog skal det nævnes, at der kan forekomme larm fra gaden, da det er en lukket vej, må varebiler læsse varer af til butikker samt restauranter, både dag og nat!
OBS. Vigtig information til hotellet: Henvise til læge, der har døgnvagt til eks. receptudskrivning, som derefter kan vurdere om der er grund til indlæggelse på hospital!
Desværre blev vi henvist til hospital, da en af os rejsende fik en tandbyld, havde brug for recept, så penicillin kunne opstartes!
Problematisk, da et forholdsvis stort hospital i Milano, er det utroligt, at der nærmest ikke er personale, der forstår eller taler engelsk. Alt skiltning står på italiensk!
Endelig efter næsten 2 timers venten i en optagelse, siddende med andre patienter med forskellige skader, måtte vi stoppe en læge, der dog forstod lidt engelsk, vi forelagde problemet, han henviste os til lægevagten! Vi føler desværre vi har fået en kedelig ferieoplevelser på flere måder, økonomisk, hotel samt hospital!

Læs mere
 
search map