Hotel i Milano

IH Hotels Ambasciatori

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Ambasciatori ligger på Galleria del Corso 8, en sidegade til den berømte Corso Vittorio Emanuele, og lige overfor Duomoen. Her befinder du dig virkelig i hjertet af Milanos historiske centrum, kendt som Città Meneghina. Et fremragende sted at starte din udforskning af Milano til fods eller med metro; stoppet ligger kun 200 meter fra hotellet.

Komfort og fantastisk beliggenhed

Ambasciatori er ikke et luksushotel, men tilbyder gode faciliteter og services. På hotellets restaurant, hvor du spiser din morgenmad, kan du fra verandaen nyde en skøn udsigt over Piazza Beccaria. Morgenmaden består af en buffet med produkter, der hører til en almindelig, continental breakfast, samt diverse morgenmadsprodukter i amerikansk stil, der kan tilvælges.

Når du skal spise middag, vil det være en fornøjelse for dig at gå ud, for der er masser af interessante trattoriaer i det omgivende område.

Wi-Fi-forbindelse er tilgængelig overalt på hotellet. Hvis du kommer med bil, kan du parkere i nærheden. Hotel Ambasciatori har ikke sit eget parkeringsområde.

Læs mere om IH Hotels Ambasciatori

Rummelige værelser i blandet stil

I alt har Hotel Ambasciatori 86 værelser. Alle værelser har aircondition, satellit-tv, minibar, pengeboks, gratis Wi-Fi og privat badeværelse med bruser eller badekar.

Læs om værelserne på IH Hotels Ambasciatori

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map